• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    AETHER
    AETHER --- ---
    A co vzit neco takoveho a nechat si dolu prisit podvazky?

Wholesale maternity suspender belt from China maternity suspender belt Wholesalers | Aliexpress Mobile
    http://m.aliexpress.com/w/wholesale-maternity-suspender-belt.html
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: hmm..... leda tak nechat ušít
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: nic moc mne nenapadá, možná něco ve stylu kombiné
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: nějaký typ?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: taky si nemyslím, že je to pro těhotnou vhodné
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: se bojim že když to natáhnu přes břicho že mi ty podvazky budou pekelně krátký - už tak mám problém sehnat dost dlouhý punčochy...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: za boha ho na těch stránkách nemůžu najít :(
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: to vypadá dobře, ale je to i na těhotný vyklenutý břicho? mám teď v pase 114cm a bude hůř :)..
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Tohle je pro baculky fakt skvělý pás, výborně tvaruje a je velmi pevný. Podvazkové spony vypadají jako z plastu ale jsou kovové, super drží. Na madlenkashop.cz za 580Kč. Doporučuju, je to nejpevnější bokovka, co se dá na našech obchodech sehnat.
    Příští týden se má ochladit, bude to už brzy na punčošky, to bude nezvyk po takové době naboso!

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LIBERA: to by chtělo tedy takový, co bude veliký přes pupek, ideálně s gumičkou nad pupkem... všechno co se mi "zařízne" uprostřed břicha mi vadí...
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    SALOMET: Jau, normálně jsem uviděla ty proužečky z fotek zaříznuté tam, kde se dámě nic zařezávat nemá. Jsem normální? :-)))
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    K té Konarovské, káže v médiích nesmysly, češky prý neumí nosit podprsenky, nosí malé košíčky. Když jsem v záchvatu rozhazovačnosti a nevěry manžela v Praze na Národní si chtěla koupit luxsusní vyztuženou kosticovou podprdu za tři litry, ty její sůvy nechápaly, že místo jejich D chci Háčko. Kousek vedle v Astratexu pro nás kozatice je výdejna internetového obchodu Astratex, objednám, vyzkouším nechám tam, nebo odnesu. Sice Polsko , ale fakt sedí, moje 75 G i H sedí super za 6 stovek. A co produkuje o podvazcích, taky stojí za to. Ta baba je stoletá, starší než moje máma, tak to musela nosit před 30ti lety. To se nestydí ukazovat ty proužečky, které nic neudrží? Nemá v své nabídce jediný podvazkový pás, který by se dal celý den nosit. A ty ceny. Když si něco takového ženská pořídí, jenom jí to za šílené prachy odradí. Plácá nesmysly, aby byla v televizi.
    Diabolus :
    Jinak je to strašně dávno, ani nechci říct kdy bylo, jedno těhotenství, už tenkrát jsem nosila punčochy a měla jsem docela bříško. Nevím 7? měsíc. Tehdy nebyly těhotenské kalhoty- což je taky děsivý nesmysl. Šla jsem ke své staré, ale vynikající gynekoložce, aniž bych si to uvědomila, měla jsem na sobě podvazkový návek asi metr v pase po tetičce. Všimla si mne, když sem se svlékala a řekla mi, že jsem po dlouhé době jediná kdy to viděla, ale že míríné stažení je velmi prospěšné pro dítě i pro moje budoucí břicho bez strií. Mě to opravdu vyhovovalo, je pravdou, že jsem rodila v srpnu, samozřejmě jsem pás v létě už nenosila, přibrala jsem 30 kg, ale strie nemám, Pak kila spadly, dokonce jsem měla míň než před těhotenstvím, ale teď je to jinak, tloustnu a sháním stahovací prádlo.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SALOMET: zajímalo by mě, na co podle českých bulvárních plátků odbornicí není :-)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Zdá se že Konarovská je odbornice i na podvazky;)
    VIDEO: Podvazky pro modelky i baculky. Dovolit si je může každá žena - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...sy-helena-konarovska-fmi-/modni-trendy.aspx?c=A150825_170252_modni-trendy_brv
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    děvčata mám nové téma - podvazkový pás v těhotenství - nějaké typy?
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Dámy, nějak to tu usnulo. Příští víkend vedra a pak se má ochladit. Snad takhle dlouho jsem nikdy nechodila bez silonek, nicméně nás to už brzy čeká. V červenci jsem byla na oslavě po letech konečně promoce Mgr kamarádky a jako jediná jsem měla na nohou silonky. Cervin 10 DEN. Zkusila jsem v tom horku experiment. Vzala jsem si pod pouzdrovky vysokou bokovku a naostro. Bokovka mi končila pod zadkem, vepředu taky těsně pod holkou, takže jsem se necítila jako úplně bez, šaty ke kolenům, docela bezpečné, ale ta super pohoda!!! Ona kamarádka říkala, jak v těch punčocháčích můžu v tom vedru vydržet!! Cha Cha. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste to taky někdy zkusily. Ne že bych snad takhle začla chodit denně do práce, ale k určitým příležitostem proč ne. To pohodíčko, žádné svékání na toaletě...tak co vy? Myslím, že v padesátkách minulýho století to asi ženský nosily často.
    Ještě bych chtěla reagovat, že Riwaa má nové velvety. Na jejích stránkách jsem to nenašla, asi jsem úplně blbá, ale jesti je to tak, hned jí dovezu dva pásy od ní, ať mi to předělá. Pořád se mi to rozepíná, na jaře jsem v divadle vstala a z 6ti mi jedna punčocha držela na dvou a jedna na jediném podvazku. Od té doby jsem to na sobě neměla, což je škoda za ty prachy.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Pozor! Riwaa už bere jiné velvety na podvazky :)..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PETUL_KA: minimalne 40, spis vic
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    mate prosim zkusenost pri kolika DEN jsou barevne puncochy/puncochace jeste relativne silne, ze se hned nezatrhnou a nevypadaji jako obarvene silonky? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam