K té Konarovské, káže v médiích nesmysly, češky prý neumí nosit podprsenky, nosí malé košíčky. Když jsem v záchvatu rozhazovačnosti a nevěry manžela v Praze na Národní si chtěla koupit luxsusní vyztuženou kosticovou podprdu za tři litry, ty její sůvy nechápaly, že místo jejich D chci Háčko. Kousek vedle v Astratexu pro nás kozatice je výdejna internetového obchodu Astratex, objednám, vyzkouším nechám tam, nebo odnesu. Sice Polsko , ale fakt sedí, moje 75 G i H sedí super za 6 stovek. A co produkuje o podvazcích, taky stojí za to. Ta baba je stoletá, starší než moje máma, tak to musela nosit před 30ti lety. To se nestydí ukazovat ty proužečky, které nic neudrží? Nemá v své nabídce jediný podvazkový pás, který by se dal celý den nosit. A ty ceny. Když si něco takového ženská pořídí, jenom jí to za šílené prachy odradí. Plácá nesmysly, aby byla v televizi.
Diabolus :
Jinak je to strašně dávno, ani nechci říct kdy bylo, jedno těhotenství, už tenkrát jsem nosila punčochy a měla jsem docela bříško. Nevím 7? měsíc. Tehdy nebyly těhotenské kalhoty- což je taky děsivý nesmysl. Šla jsem ke své staré, ale vynikající gynekoložce, aniž bych si to uvědomila, měla jsem na sobě podvazkový návek asi metr v pase po tetičce. Všimla si mne, když sem se svlékala a řekla mi, že jsem po dlouhé době jediná kdy to viděla, ale že míríné stažení je velmi prospěšné pro dítě i pro moje budoucí břicho bez strií. Mě to opravdu vyhovovalo, je pravdou, že jsem rodila v srpnu, samozřejmě jsem pás v létě už nenosila, přibrala jsem 30 kg, ale strie nemám, Pak kila spadly, dokonce jsem měla míň než před těhotenstvím, ale teď je to jinak, tloustnu a sháním stahovací prádlo.