• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: no vzhledem k tomu že potřebuju "hodně větrat" kuli čemuž vlastně podvazky nosím, tak dvoje spodky a punčocháče pro mě nejsou úplně to pravý.

ELWERINE: no já teď nosim dost dítě na břiše v šátku a představa že si něco zapínám v rozkroku je zatím dost zábavná :), ale tak to je můj specifický problém. Spíš jestli nejsou někde k sehnání dlouhý teplý punčochy, abych si je nemusela šít
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Tak jsem našla na Timea a podle uvedených velikostí a jejich rozměrů je to spíše ztracené...
    Body z mikrovlákna Gatta Camisole 5569S
    https://www.timea.cz/luxusnipuncochy/Body-z-mikrovlakna-Gatta-Camisole-5569S-d1462.htm
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Mrknu na to, prodávají se někde v kamených obchodech v čechách?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Já to v kameném obchodě nikdy nepotkala, přičemž je možné, že v Gatt jsem nikdy nebyla, protože obecně do běžných obchodů moc nechodím - většina z nich nejde velikostí nad 44 a i to mají bídné, takže pro mě nepoužitelné....
    AETHER
    AETHER --- ---
    NEVENA: v Calzedonii mají černé a tělové plus mají "nadkolenky" - nevím, co jim tam teď po výprodeji ještě zbylo, ale třeba černé se stříbrným lemem vůbec nevypadaly zle:) Tip na barevné taky uvítám.

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELWERINE: Jo, tak to mě se nepovedlo sehnat v mé velikosti, ale taky by se mi líbilo :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Od tanečnic mám odkoukaný specifický trik na to, aby mi nesjížděly punčocháče - nosím přes ně ještě jedny kalhotky. Já je teda ještě navíc mam i přes spodní tílko, takže to se mi taky nevykasává a netáhne mi na záda...
    Když to člověk vidí prvně, tak to asi vypadá trochu divně, ale je to boží.... :-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ADELHAIDA: punčocháče jsem byla nucena nosit v těhotenství, páč před břicho mi podvazkový pás nebyl a těhotenský podvazkový pás jsem nesehnala. Kupodivu to nebyl až takový problém, punčocháče mi drželi "za" břicho. Ovšem po tom co břicho už nemám, zase sjíždí a musim je pořád rovnat a hrozně mě rozčilujou. Na zimu jsem si dva páry teplých punčoch ušila, ale musim si pořídit nový pás pěkně stahující bříško, ten co jsem nosila před těhotenstvím mi už není, zhubla jsem skoro 20kg...

KLAIR
    KLAIR --- ---
    NEVENA: předloni :)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Poprosím ještě tip na zimní punčochy, ideálně tmavomodré (černých mám dost). Kupovala jsem loni na objednávku v Caresse italské tuším, ale zaváhala jsem a nevzala jich rovnou víc do zásoby...
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Můžete někdo porovnat pás Cleopatra (pochopila jsem, že ho tady asi má kdekdo) a pásy šité třeba od Riwy, co se týče pružnosti? Ten Cleopatra mně pruží a sjíždí dolů z pasu (mám velikost M u pásu, vlastní tak 10/12). Velikostí to nebude, za poslední rok jsem přibrala a děje se mi to pořád. Vyřeší to menší velikost, nebo mám radši rovnou jít na Riwou?
    ISCH
    ISCH --- ---
    LIBERA: Já jsem dostala pás od Riwy, je delší, takže v klidu. Vytáhla jsem ho včera poprvé, na oběd, ale upřímně jsem se neodvážila vyrazit bez kalhotek, ovarovým kolenům navzdory teď tahám šaty cca do 3/4 stehen a když se špatně ohnu...
    Ale jinak se těším na jaro jako malá - neznám nic pohodlnějšího než pás bez kalhotek.

S čím jsem se ale potýkala - pás jsem neměla cca rok, protože poslední umřel na přepracování. A za ten rok zavřeli jednu prodejnu s punčochovým zbožím, kam jsem ráda chodila a můj druhý oblíbený obchod přestával prodávat "Miluše". Jsou to v podstatě jedny z nejlevnějších punčoch, které jsem potkala, ale s ohledem na to, že mám psa a kočku nějak odmítám investovat do punčoch víc jak 40,- za pár (blahé paměti jsem to párkrát zkusila a jediný rozdíl byl v míře mojí naštvanosti, když se mi na nich objevilo oko).
    Takže jsem pořídila troje různé, co zrovna měli... Všechny blbě - nakonec mě zachránil eshop.

Jo a tím pádem daruju za odnos, jenom vyzkoušená jedna natáhnout, možná na ní bude nějakej psochlup:
    Punčochy na pas dvoubalení Stretch-Gatta | EKALHOTKY.cz
    http://www.ekalhotky.cz/puncochy-na-pas-dvoubaleni-stretch-gatta
    Za odnos. Uměj bejt buď široký, nebo dlouhý, ale ne obojí najednou.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LIBERA: Že si budu muset sehnat girdle. V zimě nosím punčocháče a povedlo se mi koupit asi dvoje totálně nepoužitelný:-/
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Nějak to tady usnulo, zkusím oživit diskuzi.
    Za prvé, za dva měsíce jsem vyzkoušela mnohokrát divadla, různé společenské akce jen v bokovce bez kalhotek a nemůžu si to vynachválit. Např. jsem tak byla včera v divadle. Po delší dob to zjistil i můj chlap, radši to nebudu komentovat. Nosím bokovky pod zadek, typické open girdle tak se necítím úplně nahá, dobře to tvaruje bříško a boky, no super. Zřejmě tak chodily naše prababičky a věděly proč. Do práce jsem se ještě neodvážila ale kdo ví.
    Příští týden má mrznout, vytáhla jsem flaušový kabát pod kolena, a s vysokými kozačkami a samozřejmě v punčochách se zimy nebojím. Co vy na to?
    KACHNICK
    KACHNICK --- ---
    K tomu chození bez kalhotek, nosim už prakticky pouze punčochy a razím heslo že kalhotky jsou zdrobnělina od kalhot a pod sukni tedy nepatří :))) (krom asi týdne v měsíci) Mám spoustu spodniček a negližé, nehygiena tedy vůči svrchnímu oblečení nehrozí. A navíc velmi často i korzet, takže to tomu raději vytahování spodnicek než stahování kalhotek taky dost pomohlo :) a ta volnost :3
    GABINKA
    GABINKA --- ---
    Bez kalhotek nechodím, připadá mi to nehygienické. Taky ale nenosím bokovky, když mám punčochy, tak nosím podvazkové pásy, sice širší, ale s podvazky na kšandičkách, takže kalhotky i zpod podvazků se na WC pohodově stáhnou, momentálně jsem si oblíbila brazilky. U bokovek to chápu, že se kalhotky zespoda se sundat nedají, celou těsnou bokovku stahovat, je horší než svlíkat punčocháče.

Ještě bych dodala, že jsem si objednala na běžné podzimní nošení celou krabici černých punčoch Kamila 15den za 23 Kč/kus!!! e shop ponozkovýraj s kamennou prodejnou k odběru zadačo v Praze na Plzeňské. Uteklé oko za 12 kaček, není to senzace?
    ISHA
    ISHA --- ---
    LIBERA: Podvazky tolik nenosím, ale chodím občas bez i se samodržkama.
    LIBERA
    LIBERA --- ---
    Co se týče podvazkového pásu Harmony, tak opravdu velikost je podle pasu, měřeno asi 3 cm nad pupkem. Protože je elastický, doporučuju spíš o těch 5 cm menší velikost, stažení není vůbec nepříjemné. Nedá se to srovnat s hrůzou vydržet ve stahovacích kalhotkách. Mám horní okraj pásu skutečně tak vysoko, nad pupkem, takže to zaručuje, že se žádné faldy netvoří, je dost vysoký, ideálně končí v rýze pod zadkem, zahladí i případné lemy kalhotek. To je výhoda např proti nižším bokovkám, jako je Úpavan, když máte menší velikost, tak buď udělá fald pod pupkem, když ho natáhnete podle modelky na obrázku pod zadek, nebo když ho natáhnete výš, přeštípne vám zadek, což jde jenom u široké sukně, po úzkou je to příšerné.
    Ještě jedna věc, má výborné sponky podvazků. Nejsou nápadné, ale nejsou zas tak titěrné, takže dobře se zapínají a opravdu drží punčochy i když jsou jen 4.

Díky za podporu v nenošení kalhotek, k Harmony bokovce je to naprosto ideální varianta. Pohodlí úžas, když ale já jsem asi stydlivka, asi jde o zvyk, máte ještě někdo zkušenosti bez?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Pokud to není nutné, kalhotky k podvazkum nenosím. Beru to jako jednu z mnoha výhod tohoto kousku oblečení.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LIBERA: Myslíš tento?
    Podvazkový pás Harmony | klingel.cz
    http://www.klingel.cz/podvazkovy-pas-harmony-843209/

A bralas míru fakt v pase? Mě z tehle obrázků vždycky vyděsí, že to ty modelky nikdy nemají v pase, ale až na bokách, takže nemám ani matnou představu, jak by to mělo teda vlastně sedět a jak se mám měřit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam