Co se týče podvazkového pásu Harmony, tak opravdu velikost je podle pasu, měřeno asi 3 cm nad pupkem. Protože je elastický, doporučuju spíš o těch 5 cm menší velikost, stažení není vůbec nepříjemné. Nedá se to srovnat s hrůzou vydržet ve stahovacích kalhotkách. Mám horní okraj pásu skutečně tak vysoko, nad pupkem, takže to zaručuje, že se žádné faldy netvoří, je dost vysoký, ideálně končí v rýze pod zadkem, zahladí i případné lemy kalhotek. To je výhoda např proti nižším bokovkám, jako je Úpavan, když máte menší velikost, tak buď udělá fald pod pupkem, když ho natáhnete podle modelky na obrázku pod zadek, nebo když ho natáhnete výš, přeštípne vám zadek, což jde jenom u široké sukně, po úzkou je to příšerné.
Ještě jedna věc, má výborné sponky podvazků. Nejsou nápadné, ale nejsou zas tak titěrné, takže dobře se zapínají a opravdu drží punčochy i když jsou jen 4.
Díky za podporu v nenošení kalhotek, k Harmony bokovce je to naprosto ideální varianta. Pohodlí úžas, když ale já jsem asi stydlivka, asi jde o zvyk, máte ještě někdo zkušenosti bez?