Hlásím, že jsem dostala od manžela dáreček extra vysoký podvazkový pás Kiss me dealy obrázek jsem našla na netu, aby jste se mi nelekly, já mám hodně větší prsa a bohužel i břicho, nůž nosím jenom v kuchyni, ale pás sedí fantasticky. Je z pevné pružné síťoviny, docela větrá, vhodný na stažení špeků i v teplejším počasí. Skvělý střih, vzadu 3 řady háčků, ale já je používám jen podle volby stažení, mám 105 boky, 80 pás a natáhnu ho jako bokovku zapnutý, vel L. Jeho super výhoda vykrojený klín vpředu ale hlavně vzadu, nižší kalhotky(brazilky) se snadno na toaletě stáhnou bez svlékání pásu. Takže jsem odpískala chození v bokovkách bez kalhotek, jak jsme tady o tom před časem diskutovaly, po pár pokusech jsem zjistila, že prostě na to nemám. Jediné minus nemožné krycí mašličky u podvazků, které odstávají, nic nekrejou, šly do pryč. Dneska poprvé na sobě, jenom pochvala, i v dnešním počasí, měla jsem služební jednání, takže vhodné silonky, 10 hodin na sobě a super. manžel neřekl, kde ho koupil, nechci se vyptávat, byl služebně v německu, ale na e bay ho mají asi za litr. Docela konkurence Riwwy nerony