• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIABOLUSPunčochy a podvazkové pásy
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Byl by zájem o opravdu dobové podvazkáče? 30s 40s 50s?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Tak první prototyp je krásný, hezky se nosí, ale zjistila jsem mouchu jež musím upravit. Chcete fotku?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Mám hotový první prototyp podvazkového pasu, ale čeká na nafocení. Teď jsem žel churava.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Dorazila konečně i druhá část, takže tu dokončím šaty na zkoušku a jde se na to :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Mám dobré zprávy! První část materiálů na podvazkové pasy konečně dorazila. Další ještě očekávám a budeme moct zahájit výrobu :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: už minulý týden jsem se ve fabrice sháněla, kdy tedy ty velvety reálně budou vyrobené a zatím bez odpovědi :/. Tak věřím že už brzy budou.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    DIABOLUS: stavim se do fronty, konec leta za dverma🤍
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Podvazkové pásy budou - jednání se zahraničním výrobcem bylo úspěšné, momentálně jsou velvety ve výrobě. Mezi tím sháním zbytek materiálů a veřte mi, že to tedy není vůbec jednoduché.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    tak už se pomalu paracuje na projektu podvazkové pasy :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: taky jedna firma polská šila bytelné podvazkáče, ale ta zkončila už před lety :(

Mě napadá má někdo z vás zkušenosti s podvazkovými pasy od WKD?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: Jo to bylo ono - sakra :(
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    ISCH: jasny, to chapu:)tak kdyby nahodu do budoucna..jsem tu, cekam na obzoru:))
    ISCH
    ISCH --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Mám, ale zase jsem do něj vytloustla a s ohledem na okolnosti ho teď nedám :D
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    ISCH: a ty nahodou toto jeste nemas ve skrini?:”))
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DIABOLUS: já zatím šít nepotřebuju, nakoupila jsem u ní do zásoby ;)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: Stockings HQ? Ti taky skoncili
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOIRAIN: zeptáš se jí ty nebo já? :)

MART1NKA: byla anglická firma která šila bytelné podvazkové pasy. Zkusím zjistit jestli to ještě dělají.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    MART1NKA: doufejme!:) a to ze jsi nesehnala nic podobne funkcniho me pomerene dost rmouti://
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: to je skoda, tie od Riwy su fakt uzasne, krasne a funkcne :( ona ten svoj atelier milovala, tak snad to znovu obnovi.
    a bohuzial neporadim, vsetko co som videla vobec nefungovalo. len tie od nej.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Napsala jsem to trochu blbe. Nemusi to bejt stejnej styl jako Riwa, ale potrebovala bych opravdu pevny a funknci podvazky, neco co udrzi i silnejsi puncochy a da se v tom bejt celej den..stahovaci klidne taky, at toho neni malo. S Riwou jsem si chvili psala, zkousela jsem jsem i dotaz, zda ma poneti, kdy se k remeslu vrati.. pockala bych si. Prislo mi ze na odpoved nemela uplne naladu (treba se ale pletu), tak jsem nechtela pokladat dalsi dotaz na tema konkurence.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam