• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREELAOlympijské hry - RIO 2016
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGOUN: ja teda dycky akorat prepsal proxynu, vetsinou to staci
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    RUSALKA: Nam to obcas jde normalne online od cesky televize.Obcas pisou, ze nemame opravneni to sledovat z moji zeme (Zealandu)...pokud mas kamose nejakyho pocitacovyho maga, jde to pres team viewer nastavit tak,ze to jde pres jeho pocitac a tudiz to pak nebude hlasit ze na to nemuzes koukat. Good luck.:-)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Ahoj, koukáte někdo na olympiádu ze zahraničí? Ráda bych mrkla, ale úplně nevím kam :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    Andrew Benson ‏@andrewbensonf1 17h

F1 technology contributed to a British gold medal today - @TheYarnold won skeleton on a sled designed by @McLarenF1 McLaren Technologies
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SHARINGAN: dík.
    Jinak Slováků je mi líto, docela jem jim fandil. Jinak co říkáte na to teplé počasí ? Takový Hawai na zimní olympiádě snad ještě nebyl.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KEIKIN: baví mne ten vagus, co ma naskrabane na helme :-)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    pěkně slováci.. bilance ze zatím odehraných utkání 1:10.. :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LABORANTKA: to je super G :)

a po pravde ten penetrovanej svah neni zadna prdel.... :) Ale trosku sranda to je to je pravda :)
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    sjezd zensky docela sranda, vetsina ani nedojede do cile :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ROENICK: hipsterska stanice... me vic sralo, ze nam vypli finale slopestylu a dali tam bezky. bezky!!!! takova picovina. 10km klasicky. k posrani.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    KEIKIN: no ještě že seš tady ty a vytáhneš nás z tý bryndy svojí bezbřehou inteligencí, obsaženou v tvejch obohacujících postech... já sem si dal do ignore všechny členy auditka kromě tebe a kvalita mýho života stoupla o 100% !
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    přitom kolikrát řekli, že na ČT2 budou tuny curlingu :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    tj, čt na ty tři fanoušky curlingu pěkně sere :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl ta čt to sou takovi čur..i. Už podruhé přerušili curlingový zápas v posledním endu....to je k posrááááníííí.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    To je tady zase gaychat...OT jak sviň. Dneska parádní den českých sportovců, i když bez medaile. Líbilo se mi, jak Bank přemýšlel o tom, že olympijská medaile nic neznamená. Bank je borec, poslouchal jsme rozhovor jak ostartní sjezďáci mají celé teamy servismanů a on si to vše dělá na koleně. Respect.

MARZER
    MARZER --- ---
    Olympic Village Tour: See Where The Athletes Live, Train And Fuck Each Other2:47
    http://www.theonion.com/...acebook&utm_medium=SocialMarketing&utm_campaign=LinkPreview%3A1%3ADefault

SKYE
    SKYE --- ---
    JOPS: co mají říkat skeletonisti...jedou na sáňkách 130 km/h hlavou napřed :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    sporttracker a zaroven maptosnow na iPhone 5S
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    ROENICK: GPSka v kapse.

Já jsem si na SNB naměřil 97 km/h.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MERTLAS: cim jste merili?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam