• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    ESY
    ESY --- ---
    Kdyz otom premjslim na leto bud upotrebovat kvuli par zaberum nejaky 4k DJi. Da se to nekde i rozumne pujcit, nebo se to vyplati kvuli ten dvoum tejdnum koupit?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRACTAL: to souhlasim :) coz me tak napada ... mam k tomu koupit ty ochranny oblouky, kdyz sem zacatecnik? :))

    DJI Mavic ochranné oblouky - Náhradní díl | Alza.cz
    https://www.alza.cz/dji-mavic-ochranne-oblouky-d5099336.htm
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    DRAGON: Ja si myslim taky, ze to bude v klidu. Ono vubec ty fora o dronech se hemzej lidma, co maj furt nejaky trable. Porad problemy s kompasem, porad to ztraci GPS signal, porad se seka obraz. Ja toho svyho masakruju jako prase a nemam s nim jedinej problem. Uz mam nalitano cca 220km, 330 vzletu a ze bych si teda vybiral teple slunecne a bezvetrne dny, to se rict neda :D Clovek musi bejt asi trochu punk, aby zas neresil kazdou kravinu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    original 2.1 gramu
    asie 2.2 gramu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRACTAL: jo promin, jasny, ja nedocetl ze mluvis o gimbalu, ne dronu, jasne, to souhlasim. Ale teda vypada to, ze to bude podobny, ten asijskej vazi o 0.2 miligramy vic, to je imho uplne v klidu.
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    DRAGON: Jenze motor gimbalu se nepere s vahou celeho dronu. Me to ze zacatku taky nedochazelo. Ale kamarad vzal sparka, ocesal ho o blby kryty ledek pod vrtulema a zkusmo mu sundal i horni plastovej kryt a ve vysledku to prida treba 5 minut letu. Mavic bude mit tyhle motory pravdepodobne silnejsi, nicmene vim, ze konkretne u sparka byl s noname filtry obcas problem. Mam to ale zprostredkovane, sam filtry nepouzivam, ale rikal jsem si, ze by te tenhle uhel pohledu mohl zajimat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mimochodem, dokazete poradit zacatecnikovi, co k tomu poridit?

    mam Mavic 2 Pro + sem koupil ten Traveler bag s dvema baterkama. Pak ty dva filtry (ND a CPL). Co tak k tomu poridit dal, dokud sem v modu, ze sem ochotnej dovybavit a neplakat nad luftem v penezence?

    dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRACTAL: no co si tam na toho drona saham, tak vaha toho predniho clenu s filtrem je tak miliontina vahy celyho dronu, myslim ze to asi je jedno :)
    FRACTAL
    FRACTAL --- ---
    DRAGON: Ja bych to asi udelal stejne. Jen se traduje, ze noname filtry muzou bejt tezsi a pretezujou motor gimbalu, tak na to akorat brat zretel.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: to je moc drahy. Nakonec sem objevil docela dobre hodnoceny filtry na Ali, jak 64x ND, tak CPL, kdyztak poreferuju, jak to dopadlo :) a dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    muzu poprosit o tip na polarizacni filtr pro DJI Mavic 2 Pro? nejak nic nemuzu najit, jenom neutraly a prechodovy gradienty.
    diky moc
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    ESY: Jojo znam to
    ESY
    ESY --- ---
    CALIBOS: to je ale psis pruser kamery nez brejli no :)) Nejvetsi problem je malej rozdil barev tzn treba vetve pred sedym nebem, to je za trest... tak krabici vrtuli to stalo uz :D
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    CALIBOS: Bryle mam horsi ale mam krabicovky takze velky displej a kamerku mam taky jinou to dela hodne
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    VEXCZ: foxeer predator + fatshark hd3... a že bych viděl nádherně, bych neřekl :) hlavně ty větve teď trefit je peklo :)
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    CALIBOS: Neni pravda ne vzdy je prd videt ja treba vidim nadherne vse az na to ze mam dead VTX zrovna
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    DRAGON: reálně v té fpv kamerce je prd vidět (analogový přenos), takže za tím videem může být x rozstřelených dronů :) Ale jako je to kumšt, to určitě, nicméně je to hodně sestříhané.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VEXCZ: CALIBOS: nene! tak to je husty :) To je neskutecnej kumst, fakt smekam. Jak tam prolitne mezi tim stromem, to je neuveritelny..
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    DRAGON: žádný, je to obyč racing dron ovládáný někým... ten konec je tak "nahraný schválně".
    viz odkaz, The short film is the latest in Panaivia’s Follow Me series:

    https://www.youtube.com/watch?v=35bihU-t6J8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam