• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: no prave to mezipristani me napadlo, blby je, ze to je dost kolmej svah, chteli sme jet tocit to na jeden zatah. DJI Asistanta sem zkousel,ale devtools sem tam neneasel, postupoval sem podle youtube navodu na jednicku, obavam se, ze u dvojky uz to mozny neni...
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: devtools v assistantu by mely jit zapnout nezavisle na pripojenym zarizeni. jestli ale v mp2 fw umoznuje zmenu tech parametru, ktery bys rad, to nevim (uz mp1 je pro zmenu height_limitu potreba downgradovat, divil bych se kdyby ti to slo beze srani navic)..

    jinak jsem taky koukal, ze se to da vyresit mezipristanim kolem tech 500m, pokud je plocha. chce to teda trochu balls of steel, protoze tim resetnes homepoint :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak hura, podporuje to :)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a jeste druhy dotaz: zkousel dat nekdo do Mavicu vetsi kartu nez 128GB? nektery telefony maji napsano take max 128, ale jde tam dat 400GB, tak nevite jestli je tohle take ten pripad? diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, da se nejak Mavic 2 Pro nastavit na vyssi dolet? jedu do Alp a radi bychom s brachou nejak dali fly by na prkne, ale on je start cil rozdil cca 2km, to imho nepujde. Jde to nejak vypnout? Mavic 2 Pro pres DJI assistant nema videt konzoli.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Mám na Phantomu S3 mírnou stranovou neostrost při pravé spodní straně snímků, je to tam zřetelně neostřejší, než zbytek. Není to nic, co by nějak hrozně omezovalo jeho fungování - je mi jasné, že od toho opticky nemůžu čekat zázraky. Ale pokud bych si to výhledově chtěl nechat nějak upravit, třeba si dát vyměnit objektiv za nějaký jiný a otestovat, zda to sedí, je to jednoduchá a obvyklá servisní operace, nebo to nemá smysl?

    Už jsem to řešil jednou reklamací, ale nové sklo mělo podobnou vadu, jen menší a na jiné straně, takže to asi bude celkem časté. A mám dojem, že už budu zvolna po záruce.
    ESY
    ESY --- ---
    takovej jeden micro trik.. Zima je zla, v hlave to je ale v rukach zatim ne :( Mno nic nezbejva nez to do nich zas dostat :)) priste to odtocim do ty diry mezi strom spravne :D

    GOPR1086
    http://www.youtube.com/watch?v=2ITmzX5dNhs
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: to jo :D ikdyz teda v cervenym svete celkem ziju :D aspon teda v tom bankovnim ciselnym :D kdyz uz je na case zit v tom cernym, tak DJI zas prijde s necim peknym :D A kdyz ne DJI tak nekdo jinej :D parchanti.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: jo, kdybychom zili v cervenym svete, tak te nestoji baterka pet tisic, ale sto litru ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    tak ono to je s cenou accesories u DJI dost podobny, ale v trochu mensich relacich :D
    ESY
    ESY --- ---
    DRAGON: Myslim ze tady si rozumime uz dobre :)) Tak to radsi utnem at je to nespamujem :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ESY: vsak to je presne to, co rikam, nonsense. Mne by nevadilo ze se mi startuje pomalu, nebo ze se obcas nebootne, tohle by me sralo vic, sice pravidlo kdo chce opici musi mit na banany je sice pravda, ovsem u Red to jde za hranice logiky :)
    ESY
    ESY --- ---
    DRAGON: jako ten jejich display za cenu auta je hodne usmevnej a to nic neumi:D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    on je taky velkej pruser u red to, ze za kameru date nejakou cast a skoro podobnou cast vyklopis za accesories...
    ESY
    ESY --- ---
    MASTA: Jojo ja se zas musel rozepsat, aby to nedopadlo jak minule tady s dragonem a dji objektivem :)

    DRAGON: to ta Alexa taky, ono vicemene pocet oskarovejch filmu sni tocenejch minulej rok predbehl dokence RED co si pamatuju + Dokonce i netflix kterej ma urcity pozadavky na kvalitu na nektery veci toeceny alexou mini, ktera by relane nesplnovala jejich content quality requirement.. Ale proste pokrok nezastavis :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ESY: jasny, spolehlivost blba, ale ta kamera je poklad, kamosi s ni toci a je to bomba :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    ESY: RED dela top kamery ale ta nespolehlivost je fakt povestna.
    ESY
    ESY --- ---
    DRAGON: nevim vsichni z okoli na to jen nadavaji, dlouhy startup time. nereliabilita, pri vetsinim teceni jich maji radsi vzdy vic. Problem s tim ze se obcas proste nezapne, hazi genericky errory etc. Vetinsa lidi ti rekne ze by brali radsi alexu kdyby si museli vybrat jen jednu jedinou kameru :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ESY: ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam