• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: ne, tohle nejde
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: kdyz to mi tu vec neresi. Ja bych potreboval normalne tocit bez pauzy do 4K/30 a k tomu aby to treba kazdou vterinu cvaklo plny rozliseni fotku.

    i kdyz teda je fakt, ze jdu googlit co znamena panorama mod.
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: je tam sekvenční snímání, nad panorama modem
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim vas, taky me pri vikendovym toceni napadlo, ze bych dost vyuzil funkci, ktera ma gopro - pri nataceni muzete nastavit, ze se vam za nejaky interval vyfoti fotka, treba porid kazdych 5 vterin fotografii. Neumi to DJI appka nejak?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: dik moc zkusim
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: moc novy ...tady
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: mam "DJI Assistant 2 For Mavic" v 2.0.7, najde ho to, mohu projizdet ty obsahly letecky logy a tak vsechno, ale nevidim tam nikde tu devtool obrazovku.
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: mas spravnou verzi assistanta?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SWALLOW2: no to samozrejme chceme. Chtel sem teda nejdriv zezdola zmapovat preview ty cesty a pak se tam bracha pripoji a jeli bychom spolu, ale myslel sem ze to hodi error, ze je to too much (over 2km/nm), tak pokud to jde dolu v klidu, tak fajn, to uz nejak pujde :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    DRAGON: Mozna blbe rozumim, ale co letet “zezhora dolu”? Do minusu myslim muzes neomezene...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: no prave to mezipristani me napadlo, blby je, ze to je dost kolmej svah, chteli sme jet tocit to na jeden zatah. DJI Asistanta sem zkousel,ale devtools sem tam neneasel, postupoval sem podle youtube navodu na jednicku, obavam se, ze u dvojky uz to mozny neni...
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: devtools v assistantu by mely jit zapnout nezavisle na pripojenym zarizeni. jestli ale v mp2 fw umoznuje zmenu tech parametru, ktery bys rad, to nevim (uz mp1 je pro zmenu height_limitu potreba downgradovat, divil bych se kdyby ti to slo beze srani navic)..

    jinak jsem taky koukal, ze se to da vyresit mezipristanim kolem tech 500m, pokud je plocha. chce to teda trochu balls of steel, protoze tim resetnes homepoint :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak hura, podporuje to :)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a jeste druhy dotaz: zkousel dat nekdo do Mavicu vetsi kartu nez 128GB? nektery telefony maji napsano take max 128, ale jde tam dat 400GB, tak nevite jestli je tohle take ten pripad? diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, da se nejak Mavic 2 Pro nastavit na vyssi dolet? jedu do Alp a radi bychom s brachou nejak dali fly by na prkne, ale on je start cil rozdil cca 2km, to imho nepujde. Jde to nejak vypnout? Mavic 2 Pro pres DJI assistant nema videt konzoli.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    Mám na Phantomu S3 mírnou stranovou neostrost při pravé spodní straně snímků, je to tam zřetelně neostřejší, než zbytek. Není to nic, co by nějak hrozně omezovalo jeho fungování - je mi jasné, že od toho opticky nemůžu čekat zázraky. Ale pokud bych si to výhledově chtěl nechat nějak upravit, třeba si dát vyměnit objektiv za nějaký jiný a otestovat, zda to sedí, je to jednoduchá a obvyklá servisní operace, nebo to nemá smysl?

    Už jsem to řešil jednou reklamací, ale nové sklo mělo podobnou vadu, jen menší a na jiné straně, takže to asi bude celkem časté. A mám dojem, že už budu zvolna po záruce.
    ESY
    ESY --- ---
    takovej jeden micro trik.. Zima je zla, v hlave to je ale v rukach zatim ne :( Mno nic nezbejva nez to do nich zas dostat :)) priste to odtocim do ty diry mezi strom spravne :D

    GOPR1086
    http://www.youtube.com/watch?v=2ITmzX5dNhs
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: to jo :D ikdyz teda v cervenym svete celkem ziju :D aspon teda v tom bankovnim ciselnym :D kdyz uz je na case zit v tom cernym, tak DJI zas prijde s necim peknym :D A kdyz ne DJI tak nekdo jinej :D parchanti.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: jo, kdybychom zili v cervenym svete, tak te nestoji baterka pet tisic, ale sto litru ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam