MERTLAS: tak tohle, co popisujes, se mi nikdy nestalo (Samsung S10) jediny, co se me obcas stava, je to, ze mi blbne prave display, lita jas nahoru a dolu, jak si zamane, ale ze by neco nefungovalo, to se mi nikdy nestalo. Asi budou mit dokurvenou a řádně neprotestovanou distribuci toho CC. Android v mobilu mi tohle nikdy nedelal ani na S9, ani na S10 ani na Xperii X.
ad baterka: zijem v dobe, kdy v mobilu jedes kabelem pripojenej device a zaroven fast chargingem nabijis mobil pres QI, ja to delam bezne, funguje to spolehlive, tak nejak ten argument pada :) navic bateka ti da kolik? treba 3K? mne da battery pack 20K. Ale fakt mi neprijde, ze by mi nekdy chcipnul remote driv nez treba moje 4 drone baterky. Zajimavy, asi ten ultra jasnej display na CC zere jak pominutej, coz se neni cemu divit asi.
Ja uvazoval, ze si poridim Ipad mini, ale prijde mi uplne na palici tahat sebou dalsi velky zarizeni, mne jde predevsim o skladnost. Coz se mi treba osvedcilo ted, na vylet do Recka, vsechno sem prakticky narval do fly more combo brasny, 4 baterky, filtry, nahradni rotory, nabijecku a ovladac. Hodis to pres rameno a jdes. To je presne to, co ja potrebuju!