• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: tak tady nejde o zadny zvykani si, proste dokud budu moct, tak nebudu aktualizovat, zas z toho nedelej kovbojku :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: je mi to jasny :) nicmene do blizkeho budoucna se tomu stejne nevyhnes (DJI chce a tlaci lidi k tomu, aby museli updatovat a v tomto ohledu to je vic nez spravne) a cim driv si na to zvyknes, tim min te to bude pak trapit :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: thanks, but no, thanks :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: na NFZ a dalsi vychytavky si zvyknes ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DUCATIMONSTER: jj, uz sem nakonec sehnal info, viz zde:
    Djy Fly Not Working Android 10 Galaxy S10 | DJI FORUM
    https://forum.dji.com/thread-203924-1-1.html

    to je teda pekne na hovno, protoze to znamena, ze budto budu muset zustat na Android 9 a nebo budu muset provest aktualizaci Mavica, coz se mi fakt jako ze sakra hodne nechce.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DRAGON: kamarád s tím má u dji mavic mini problémy. Má myslim s10plus
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    cau, pls máte někdo samsung S10 s androidem 10 a zkoušel už ste s tím lítat? Přemýšlím o updatu a rád bych předtím věděl, že je to safe. dík
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ICARUS: prihlednu-li na video vzhledem k ceskym pravidlum a legislative, tak jsou to tydyti... Nevim, jak moc skydeo 2 funguje vzhledem k tem antikoliznim systemum, kterym ja obecne zatim absolutne neverim, respektive radsi se chovam tak, abych jim nemusel verit :)

    Kazdopadne to posilat takle na hulvata kdekoliv je trochu nerozum a je jedno, zda to dela totalni amater (u nej o to vic) nebo kdokoliv jiny, aniz by vedel, co presne dela, jak se zachova, kdyz nastane krize a hlavne, kdyz nezajisti dostatecnou bezpecnost.

    A je uplne jedno, ze Skydio vazi "jen" cca 800g... To proste pro takovyhle chovani neni omluva. Ten test se zajiste dal udelat mnohem lepe a bezpecneji, nez bylo ukazovano.

    Takze ne, nejses zapsklej dedek, co nechape nove veci...

    Nicmene!!! Netusim (mozna jsem preslechl), kde presne se to tocilo a jake tam jsou pravidla, nebot to, co neni povoleno u nas neznamena, ze neni povoleno nekde jinde a i s timto se na to musi prihlizet. Ja si u nas nedovoluju ruzne veci, na ktery bych si treba i troufnul, ale nedovoluje mi to legislativa, ale tam, kde to povolene je a je to na mou zodpovednost, tak s prihlednutim a vyhodnocenim ruznych faktoru nemam problem to pripadne zaletet. Ale posilat to mezi draty nad ulici k tomuto spis nepatri :)
    KURE
    KURE --- ---
    ICARUS: podle mě kokoti, plus to je asi z ameriky, kde mi přijde fungujou trochu jinak. tedy máš svobodu ale když se něco stane tak tě oškubou u soudu. i legislativa kolem dronů je tam volnější, afaik.
    MHO
    MHO --- ---
    ICARUS: No nejdriv jsme si myslel, ze prehanis, ale zabery z ulice a poletovani mezi dratama nad autama mi vzalo dech.

    Za mne - lide na videu jsou kokoti. Presneji receno jsou to bezni spotrebitele, kteri drobn berou jako dejme tomu herní konzoli. Tedy věc, která zázračně funguje a nemusí se o nic dalšího starat. Moderní drony je vychovaly k tomu, že nevnímají možné riziko.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Hele, ja dronum a tak vubec nerozumim, ale na yt na me vyskocilo tohle video, tak jsem si ho pustil: https://youtu.be/IjkJtf98r_s

    A prvni polovinu jsem byl sokovanej. Jako mozna je to nejaka specificka kultura, kterou asi nerozumim, ale prijde mi dost zvlastni, kdyz se nekdo uci litat s dronem ve meste na chodniku, kde jsou kolem lidi, popripadne necha drona preletavat nad necim barakem.

    Otazka zni - jsou ti lidi na videu kokoti, nebo jsem jen zapsklej dedek, co nechape nove veci?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    PPNEKK: Ano, filtry komplet balení jsou k tomu.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ARMADILLO: tam u toho máš i filtry? Nebo co to je v té krabičce?
    KURE
    KURE --- ---
    ARMADILLO: a které?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tady kdyztak ty vrtule ve video ukazce, ja o nich premyslel, ale prislo mi ze ten rozdil takovy nebude, ale jestli pise ARMADILLO, ze je to supr, tak v tom pripade neni co resit, asi taky zkusim. Jestli teda prodavaji i na M2P..

    DJI Mavic Air is now Quiet! Master Airscrew Stealth Props Review and Test
    https://www.youtube.com/watch?v=9ZxGZ0gP3RM
    PEKK
    PEKK --- ---
    ARMADILLO: To rád slyším, už mi dorazily ty z aliexpresu za 10$, tak je prubnu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dji shop ma vanocni slevy

    DJI Winter Holiday Sale 2019
    https://store.dji.com/event/winter-holiday-sale
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Já ty tiché vrtule mám a jsou boží, je to velký rozdíl. Na 50m už není Air slyšet. Testoval jsem kamarádův s obyč. vrtulemi a těmi tichými vedle sebe. Asi nejlepší je, že lidem prostě nevadíte, protože o Vás neví :)

    [ OFFERINGNABÍZÍM: DJI Mavic Air Super Combo / Praha 5 / 18990 CZK ]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale je to samo vec kazdyho soudruha, jak k tomuhle pristupuje, ja sem uz v tomhle opatrnej a kdyz uz si na ceskym trhu priplacim za to, ze mam ceskou dvouletou zaruku, tak se vsim vsudy, at se staraj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam