• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    MAJA: Co mas za drona? Pro DJI drony (Mavic Pro, Phantom, Inspire) je aplikace Ground Station Pro, akorat funguje jen na tabletu. Nebo Litchi
    MAJA
    MAJA --- ---
    Rád bych s dronem fotil z výšky opakovaně ta samá místa v čase. Ideálně si to místo/výšku poprvé najít ručně a uložit si něco jako bookmark (souřadnice, výška, natočení ...) a pak jen dronu za měsíc říct ať zaletí znovu na bookmark ?
    TOMMYKNOCKER
    TOMMYKNOCKER --- ---
    MICTECH: To me laka, udelat upgrade z Mavic Air.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    REVIEW of the DJI Mavic Air 2
    http://www.youtube.com/watch?v=I-Lnvt-wWaU
    B3DA
    B3DA --- ---
    MERTLAS: mavic jede na ocusync, coz neni uplne lightbridge (prestoze sdileji radu vyhod oproti wifi prenosu). btw vsecko to jede v pasmech, ktera pouziva i wifi.
    COMODOR_FALKON: nicmene je to opravdu omezene jen softwarem. rozdilna modelova cisla imho mohou byt kvuli atestaci, mrknu jestli to ma obe loga jak dorazim domu..
    NOHME
    NOHME --- ---
    Na ty modely sem taky koukal. A už jsem to zprovoznit pomocí ty fake gps. Jen kdyz se startuje musí být odpojeny mobil. A zapojit ho az když se roztočí vrtle. Jinak se sam přepne. Pozna se to v nastaveni vysilani. Ce mód ma 13kanálů a FCC 11
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NOHME: To nevím, ale FCC a CE verze mají 2 různá modelová čísla dronů a ovladačů.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    NOHME: Když jsem to zkoušel na P3 tak na něj byla modlá apk, která FCC mod vynucovala, při použití standardní apk to okamžitě zase šlo do CE.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    NOHME: Mno, jestli si uloží home point podle GPS z ovladače (telefonu) tak nevim nevim jestli na návrat vystačí baterka :-)
    NOHME
    NOHME --- ---
    Tak sem to teď zkoušel na miniho. A ta potvora se hned sama vrátí na CE. Bez jakyhokoli dotazu. Leda mít pořád zapnutou fake gps. Ale to nevim jak se bude líbit venku..
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    NOHME: u mavic air to tak je, a funguje to velmi dobře. jen to po každym připojení dronu řekne že se gps zmenila a ze ti to přepne nastaveni wlan. tam staci dat cancel a fungujes dal v fcc..
    NOHME
    NOHME --- ---
    COMODOR_FALKON: A není to jen softwarové? Viděl jsem někde jak se přes fake gps v mobilu sám přepne na fcc. Ale ještě jsem to nezkoušel.
    COSMY
    COSMY --- ---
    tak koukam ze ja dopadl jeste dobre :-)
    ITISME
    ITISME --- ---
    Moje první větve. Couvačka směrem vzhůru na Sport mode. Nejdřív jsem chytl jeden strom a zlomil jednu nohu a pak se stal dron neovladatelný a letěl na druhý strom a tam se dojebal už úplně. Řeším Care refresh, tak jsem zvědav.

    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MERTLAS: Tak teď už potřebuju silentbloky, antény a vrtule :-)
    A přeskládat kryt, je krapet pootevřenej. Koukam že poslední dobou to nějak padá ...
    JAVOR
    JAVOR --- ---
    tak se mi povedlo placnout s Airem o zem.:) ulomil jsem nozicku (antenu), nikde po netu jsem ten drzak nenasel, pouze celý rameno. Jak presne funguje DJI Care.? jeste mi cca dva mesice platí, tak premyslím jestli ho nevyuzit, ale jediny co jsem se docet, je ze ho musim nekam poslat a jeste me to bude stat 99€ coz u tohoto maleho kusu plastu nevidím jako rentabilní. to si to radsi vytisknu na 3d tiskarne a bude klid

    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DRAGON: Jj... A EU verze má i slabší vysílač...
    (HW omezený dolet na 2km, oproti globální verzi s doletem max 4km - byť reálné rekordy jsou tuším 1,7km a 3,8 km někde v tramtárii)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: na mini jde prenos signalu jen pres wifi? aha, uz chapu ty nahly pady :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam