MAJA: osobni subjektivni nazor... ten obraz je podle me trochu lepsi, nez P4P, kterym delam 90% veskery svy prace (pro me to je proste absolutne top stroj, na kterej se vzasade muzu spolehnout a mam na nem nalitano tolik hodin, ze s nim dokazu litat i poslepu). V dubnu jsem s M3 lital 3 tydny v Maroku a na otevrenym prostoru ten stroj neni vubec spatnej. Zvladal vitr kolem 14m/s v narazech az cca 20m/s, rackove po nem nesli (coz me dost prekvapilo) - naopak jsem M3 delal vzdusnou podporu a odhanel ty mrchy politvy z prostoru pred M300, kterou jsme skenovali :D a co se tyce obrazu mi fakt prijde ten obraz uz trochu dal. A to jsem netocil do D-logu. Jen h265, ale tusim v naturalu nebo cineliku nebo jak se to na tom jmenuje...
Za me obrovsky minusy toho stroje: Appka DJI fly... to je takova neskutecna mrdka ze ikdyby ten stroj tocil absolutne neskutecne dokonale, tak jen kvuli tyhle appce bych si ho fakt neporidil... A druha vec... nejede vypnout automaticky vyhybani se prekazkam... Coz ti je na otevrenym prostoru celkem jedno, ale pokud mas litat v uzkym prostoru, kolem stromu a mas to na oci krasne, ze vis, ze se vejdes s prehledem a najednou ti zareagujou senzory a ten stroj ti zacene delat v tom vzduchu cirkus tak mas chut to rozslapat...
Senzory jsou dobry jen pro nekoho, kdo neumi litat nebo si lita jen pro zabavu... Pro profi praci je vyuzivam jen jako upozorneni, ale nechci, aby mi do letu zashahovaly... A to jak u mensich stroju, tak u Inspire a nemel jsem je zapnuty ani u ty M300.
Takze ikdyz ma imho mnohem hezci obraz, dyl vydrzi ve vzduchu, je to lehci, stabilnejsi a je to prvni stroj po P4P o kterym tak nejak uvazuju, ze bych si poridil, tak zatim porad minusy vyhravaji nad plusy... A bohuzel se pres ty minusy nedokazu zatim prenest.