tak jsem o vikendu prisel o Mavic 2 Pro:( vyletel jsem, uletel asi 200m nad les, najednou disconnected.. prepojoval jsem ovladac s telefon, restartoval ovladac, nic.. po 10 minutach jsem se sebral a sel hledat.. po pul hodine jsem uspesne nasel plne nabitou baterku, dron nikde.. netusim, co mohlo zpusobit problem, jestli se snesl orel a odhaknul baterku nebo nejaka hardware failure a proste se vypnul, kazdopadne pravdepodobne spadnul nekam do stromu, baterka vypadla na zem a dron zustal neuveritelne zahaknutej nekde ve vetvich.. stromy mely ±30m, takze jsem dalsi hledani vzdal:( RIP.. zbyl mi akorat ovladac, 3 baterky, dockovaci nabijeci stanice
a ted vymejslim co dal.. jestli poridit dalsi M2Pro z druhy ruky a vyuzit veci, co mi zbyly.. nebo jestli koupit neco z 3. generace.. M3 mi prijde dost drahej, Mini3 moc vachrlatej.. tak pokoukavam po Air 3.. Mate nekdo osobni zkusenost s M3 i Air3? Stoji M3 za ty penize navic? Nezivim se tim, fotim pro zabavu, ale uplne narovinu bych rad, kdybych jednou nejakej ten obraz/fotku prodal, ale nevim, jestli jsem si schopnej pro sebe odargumentovat ten rozdil 39k vs 72k za fly more combo set:)
budu rad za jakejkoliv tip/nazor, diky moc!