• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZSIS: kéž by, tohle trolling nebude, tohle je typickej dunning krugeruv efekt namachrovánka, co si mysli ze je neomylnej a odmita se nad tim zamyslet, protoze doma chova prasata !
    Ono mu to treba za par let dojde.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    000: a kdyz tak dodrzujes pravidla- tohle je vse pod 120m?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    000: jasne ty srnky jsou zvykle a neutikaji splasene pred tvym dronem. co to trepes za kecy o tom jak si zvirata zvyknou? jak to souvisi s tim ze fpv prohanis stado?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    000: pusobis jak vseznalek, kterej pise jak je zkuseny letec a vi o pravidlech vsechno, na druhou stranu sem hazes dukazy, ze vis kulovy a ani nejsi z tech fotek schopen rozpoznat, co si udelal spatne. Ale mas plnou hubu kecu jak maji ostatni kvuli tvym fotkam komplexy
    S takovym pristupem jdi rovnou do prdele a vubec se neotacej.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    000: Tady Ti taky přijde vše v pořádku a bez porušení předpisů pro provoz dronů?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    000: Jako že třeba v těch Holešovicích jsi nelítal nad budovami a místy kde se dá očekávat výskyt lidí, a dodržel jsi stranový odstup odpovídající výšce? Trochu to tam znám, a i když jsi patrně byl nad vodou, tak ten odstup jsi fakt neudržel, a teda po pravdě bych ani nevěřil, že to je z výšky pod 120m.

A ty srnky jsi prostě evidentně vyplašil a ony před dronem utíkaly - pokud tak rozumíš zvířatům, tak minimálně to bys mohl poznat...
    000
    000 --- ---
    Ale chápu. Tady nejde o diskuzi na základě toho, co je v jejím popisu. Jak už to u nás bývá, tady si potřebují učití lidé léčit komplexy tím, že napadají ostatní. No, tak hodně štěstí. Škoda.
    B3DA
    B3DA --- ---
    000: Ani ne, mel jsem bozi rano a ceka me docela skvelej den :)
    A tohle me napada pri tvoji argumentaci 'zkusenostma' se zviraty

Hele, ja jsem obvykle posledni clovek, co by nekomu zbytecne kazil nejaky srandy. Ta hranice kdy me neco takovyho napadne je ale dana podobnym disrespektem k okoli. Kdyz prestanes obhajovat svy kokotiny takhle hloupym stylem, je dost Dobre mozny, ze si tu s tebou treba o FPV apod nekdy rad pokecam
    000
    000 --- ---
    DRAGON: Létej si jak uznáš za vhodné. Třeba jako idiot. Případné následky si poneseš sám. Králíky jako argument jsem použil, aby bylo zřejmé, že nejsem úplně mimo, co se fauny týče. Samozřejmě mohl bych to rozvést. Ale vzhledem k tomu, že odpověď jsem nedostal, předpokládám, že dotyčný ani ty králíky jako tvoje žena nikdy nechoval. A chce tady moralizovat o vztahu člověka k přírodě. To není na místě.
    000
    000 --- ---
    B3DA: Tohle tě při pohledu na běžící zvěř napadá? To musíš mít smutný život.
    000
    000 --- ---
    DRAGON: Co je na tom, co jsem sdílel nezodpovědného? Žádné pravidlo ani legislativu jsem neporušil. A ani z etického hlediska nelze nic vytknout. Naopak, zajímalo by mne, co kdo při provozu dronů zjistil, co by navrhoval například uzákonit nebo z legislativy vyškrtnout. Hádáním a osobními výpady se daleko nedostaneš.
    000
    000 --- ---
    Taky jsem je natáčel dronem. Po chvíli na něj přestali štěkat.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    000: jo to je fakt validní argument. Moje žena má králíky, takže můžu lítat jak idiot..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    000: estli myslíš, že sem hodíš fotky a videa o hovně, za kterých je evidentní, že lítáš jak nezodpovědnej kretén a někdo ti to tady bude chválit, tak ses přepočítal. Táhni s tim do hajzlu, akorát dokážeš lidi nasrat.
    B3DA
    B3DA --- ---
    000: a co jako.
    Znam kretena, co seriove trapi kocky. Taky o sobe tvrdi jak Jim rozumi
    Nechapu
    B3DA
    B3DA --- ---
    000: no vidis. Muj nazor je, ze dokud tady resis techniku a sdilis zaznamy ze kterych neni jasny takhle sobeckej pristup k okoli, jsem s tim uplne v miru.
    Ale tyhle kecy jak to nekomu nevadi, protoze _zkusenosti_ (wtaf?) me trochu triggerujou
    000
    000 --- ---
    B3DA: Aha, jako dement. Kolik chováš zvířat a jaké zkušenosti máš ty? Já mám 2 belgický ovčáky, jednoho beaucerona, králíky, slepice, koně a občas krávy. Co víš o přírodě z vlastní zkušenosti ty?
    000
    000 --- ---
    B3DA: Něco k věci by nebylo? V popisu diskuze máš tohle:

Tipy, triky a vše ostatní ohledně RC Quadrokoptér, létajících RC modelů osazených čtyřmi motory. Rady při nákupu zařízení a příslušenství. Quadrokoptéry s kamerou - vlastní ukázkové fotky a videa.

Měl by ses toho držet. Můj názor.

B3DA
    B3DA --- ---
    000: to nejsem. A nevim co to ma spolecnyho s tim, ze se chovas jako dement ke zviratum a ospravedlnujes si to timhle zpusobem
    000
    000 --- ---
    B3DA: Ty jsi tady nějaký šéf, nebo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam