• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    000
    000 --- ---
    MERTLAS: Tak se opravuji. Vím co jsem porušil za pravidla. Záměrně ale nelítám tak, abych způsobil škodu nebo újmu.
    000
    000 --- ---
    Zjistil jsem například, že lze stádo na zvíře působit i způsobem , jakým je prováděn let. Způsob přiblížení a zejména intenzita hluku při změně směru nebo otáček jsou důležité faktory. To se hodí právě na tom poli, kdy je doslova žádoucí aby zvíře bylo vyplašeno. I když si zvíře přestane dronu všímat, lze právě tím manévrováním (akusticky) zvíře donutit k reakci.
    000
    000 --- ---
    DRAGON: Samozřejmě, že neruším cíleně samice v období, kdy vyvádí mláďata. Proto se tím zabývám od podzimu do jara, respektive během zimy.
    000
    000 --- ---
    DRAGON: Asi ano. To ale "experiment" týkající se srnců probíhal. Teď už mám nějaký výstup. Pozitivní.

Já bych každému, kdo si myslí, že ví jak to mám se vztahem k přírodě doporučoval, aby s náma při žních jel na Příbramsko, kde máme polnosti a pomáhal nám před kombajnem vyhledávat nebo plašit zvěř ukrytou v obilí. Dělali jsme to předtím pomocí lidí a psů a teď už dva roky i pomocí dronů. Jsem si jistý, že jsem zachránil víc srnčat než dotyční v životě viděli....
    000
    000 --- ---
    MORPHLER:
    Na videu je videt, ze je dron jiz neplasi. Tvoje hodnoceni je zcestne a unahlene, ale to nevadi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ty vole, mam dejavu nebo jsme to tu uz jednou resili?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    000: video, ve kterem dokazujes akorat tak svou nulovou empatii jak k prirode, tak k tomu, co ti tu kdekdo rikal.
    me boli se na neco takoveho jen divat. jdi se splachnout.
    000
    000 --- ---
    000: Jedná se o stádo srnce obecného - srnců, srnek a srnčat. Většinou jeden srnec je dominantní. V druhé části videa je vidět, jak spolu srnci neustále soupeří.
    000
    000 --- ---
    000: Mimochodem experiment byl proveden se svolením majitele jak pozemku, tak stáda.
    000
    000 --- ---
    000: 00:00 - 00:35 Reakce stáda, které dron nezná.
    00:35 - konec Reakce stáda, které bylo vystavováno přítomnosti dronu 6 měsíců v nepravidelných intervalech. Přibližně jednou každých 14 dnů po dobu 15 minut.
    000
    000 --- ---
    deer experiment 2
    https://youtu.be/uFSMcHzIfWA?si=rrHi2LiFCyTdTDX7

Video, ve kterém vyvracím z neznalosti věci vycházející předchozí komentáře.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHILDINTIME: ja prodavam DJI Mavic 2 Pro a 3 baterky, no :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    nebudete nekdo prodavat dron? neco jako dji mini 4k, cenove tak 5-7 tis?
    THUNDERBIRD
    THUNDERBIRD --- ---
    SKID: mam dojem, ze avata 2 mela i ruzne typy O jednotek a bryli...
    SKID
    SKID --- ---
    ANARCHY: aha, díky...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    SKID: možná se pletu, ale mám za to, že Pro-View kombo v sobě má DJI Goggles 2 a ovladač DJI RC Motion 2, kdežto Fly-more kombo má DJI Goggles a ovladač DJI RC Motion 3
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, tak ještě jeden dotaz - netušíte, jaký je rozdíl mezi Avata 2 a Avata 2 Pro? Koukám na porovnání a nejsem z toho moudrý.
    SKID
    SKID --- ---
    Chlapi díky za reakce a tipy, moje motivace jít do toho je teď vyšší. Už po Avatě pokukuju hrozně dlouho...
    MHO
    MHO --- ---
    SKID: muj point ne - zkus si pozici tela fixovat dotekem s necim. Cely zada na strom apod.
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    SKID: Já s tím vůbec problém nemám, přitom na Oculusu se mi ze začátku trochu blbě dělalo. Ale zajímavý je, že z těch videí se dělá blbě mojí drahé polovičce, absolutně nedává jakékoliv zhoupnutí / naklonění obrazu. Asi vyzkouším vyrovnávání horizontu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam