• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEQUADROKOPTÉRY , Coptery DJI Phantom a jiné osazené kamerou, všeobecná diskuze, fotky a videa
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MERTLAS: Přišel si pro minuska aby se utvrdil tom jak jsou na něj ti nicnechápající hlupáci oškliví.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    MHO: A pak jsou tu takoví, kteří do tý sparťanský hopsody ve slávistickym dresu lezou opakovaně a činí jim to potěšení ...
    MHO
    MHO --- ---
    000: člověče jak bych Ti to tak řekl.

Možná si zkus založit auditko "plašíme dronama zvířata", kde můžete donekonečna diskutovat o adaptaci srnců na zvuk motoru. Testovat různé vrtule, motory, sledovat denní a roční dobu. Může to být bezesporu velmi zajímavé a určitě to nebude nejdivnější věc, co na nyxu je.

Tady mám takový pocit - a to empatie není má nejsilnější stránka - že to úplně nezapadá do toho o čem jsme se tu bavili předchozích pár let a necítím ani valné nadšení téma měnit.

klidně můžeš mít s těma srncema pravdu a vlastně jim drony chyběly. Ale když vlezu do Sparťanský hospody v dresu Slavie a někdo mi chrstne do xichtu pivo, tak nebudu čekat, že to podruhý bude lepší. To není o nějaké pravdě, ale chápání, kde jsem a kde nejsem vítán.
    MHO
    MHO --- ---
    MERTLAS: jaký význam mají všechny tyto umělecké počiny?
    Teda mimo žádosti o RO nebo banán.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    000: jaky vyznam ma tento umelecky pocin? 🤷🏻‍♂️
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem nikdy nepochopil lidi, kteří, i přestože vidí naprosto jasně, že ostatní nemusí jejich tvorbu, tak no matter what, sypou to na net hlava nehlava. Jako proč? Masturbují potom nad jejich vystavenou prací ve veřejným prostoru? Odškrtnou si toho dne checkbox "opět jsem lepší než všichni ostatní"? Jakejkoliv to může mít význam, je mi skryt.
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    000
    000 --- ---
    MARASAN: tihle taky půjdou...kvůli tomu tam jsou.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARASAN: Myslím, že si pleteš srnce a jeleny sika (kteří mají podobnou velikost a skutečně přemnožení jsou)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MARASAN: drony.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MERTLAS: mi okusujou stromky. Vlky na ně poslat.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MARASAN: presne... akorat to skace lidem pod kola... teda na kapotu... a kombajnu to stejne nic neudela 🙂 aspon co mi rikali kombajneri, kdyz jsme resili specialni pachovy ploty roznaseny dronem a jestli ty maly srncata vubec neco tem strojum poskodi.... mysleli jsme, ze bychom to zemedelcum nabizeli, ze tim pachovym plotem (kterej udajne dle klienta opravdu funguje, kdyz se nasype po obvodu nekdy cca v dubnu/kvetnu, nez to tam ty srny zanesou, ze do toho pole diky tomu vlastne vubec nevlezou) usetri za opravy stroju ponicenych posekanim srncat... tak se nam kluci s lehkym usmevem vysmali, ze to ten kombajn vubec nepocejti a ze jim to vlasnte je docela jedno... jen to pak splachnou vapkou a jedou dal 💁🏻‍♂️
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    000: srnci jsou premnozeni, kill'em all!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SPECZ: jo, díky, to si v dron galerii žádá read only :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Nekrmte to, blokujte to.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    000: opravdu nevidis rozdil mezi "plasim zver, aby ji neprejel kombajn" (coz je samozrejme spravne) vs "plasim zver, ktere nic nehrozi a volne beha po poli"?

"Jsem si jistý, že jsem zachránil víc srnčat... "
    jaky je aktualni karmicky pomer? za kazdych 5 zachranenych srnek mas narok na jeden volny prulet nad divokym stadem, nebo jak to funguje?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    000: rikas, ze zamerne tak nelitas a pritom delas naprostej opak...

Je jen otazkou casu, kdy ten stroj sam od sebe spadne... Proc to tvrdim, protoze za svou karieru v tomto oboru mam docela dost pripadu, kdy se tak stalo. At uz to byla chyba pilota, nebo stroje nebo ten stroj sundal ptak... naposledy dva tydny zpet nam I3 trefil uplne vylianej holub, kterej do nej sel bez respektu k vetsimu objektu ve vzduchu... stroj za 400k sel k zemi jak sutr. A to je rozhodne vetsi stroj, nez kterym litas ty... na mensi si dovolujou naprosto v klidu... A tohle se ti muze stat uplne kdekoliv. Nam se to nastesti stalo na uzavreny silnici uprostred mesta, takze se nikomu nic nestalo...

Pokud bys opravdu letal tak, abys nezpusobil ujmu, tak litas maximalne co to jde podle pravidel a nesnazis se je porusovat... 💁🏻‍♂️🙂

A ty tve pokusy... je jasny, ze se zvirata, ktera exponujes urcitou dobu na externi vliv, ktery neznaji, tak se mu nakonec prizpusobi pokud jim nezpusobuje skodu... nicmene to samozrejme nelze delat u cele populace... Plus navic kazdy takovyto externi vliv na ne pusobi stresove tak jako tak. Delej samozrejme, co uznas za vhodne, ale nepocitej s tim, ze te za to lidi budou chvalit... podobne jako dostal bidu tady ten mistr... https://youtu.be/DjYH7D3sWFg Proste ty zvirata to stresuje and thats it 🤷🏻‍♂️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam