MHO: mno.. ja mel pred dvema tydny jednu celkem negativni zkusenost. Kousek od baraku mam naprosto idealni louku s piknikovym stolem, kde muzu hlavne v dopolednich hodinach nerusene litat, minimalni pohyb lidi a kdyz tam nekdo jde, tak se presunu automaticky na druhou stranu louky kde si politavam nez lidi odejdou dal a bylo to posledni skoro 2 roky vpohode.
No a pred tema dvema tejdnama litam, vidim v brejlich ze tam jde nakej clovek, tak se presunu zase jinam at mu nebzucim kolem cesty a najednou slysim "hej ty pico di s tim do prdele vole pico kurva.." a tak dale.
Tak v klidu pristanu k sobe na stul, sundam brejle a volam na pana (tak do 50 let, takovej brejloun fotr od rodiny) jestli jako mluvi na mne. Prej ze jo, tak sem mu na dalku vysvetlil ze se nedopoustim niceho nelegalniho a rozhodne takhle malej quad nebude nikoho rusit v tom, co dela, kdyz to neni o 20m dal slyset... Tak pan vytasil telefon a zacal me slovne napadat a ze si me natoci a da na twitter, tak sem si v klidu zapalil cigo ze pockam nez ho to prestane bavit a pujde dal... no po chvilce jeho neustalych slovnich urazek telefon uklidil, tak sem vyuzil situace a zeptal se ho, jestli si to nechce vyrikat jako dospelej. Tak na me gestikuloval at jdu k nemu, ze teda jo. Tak jsem se zvedl a sel teda za nim, ze mu reknu normalne jestli nespadl z visne ze mu vadi modelářství, pokracoval v nakejch kecech ze si me poda, tak sem mu strcil rukama do hrudniku a rek at do prdele... tak jemu bouchly saze a vystartoval po me a zacal me chytat do kravaty a ja nevim co, tak jsem ho levou rukou nameril a pravou vypalil facku otevrenou dlani.. to ho jeste vic nasralo a chtel v tom pokracovat - bum dostal prvni pesti na tvar... ja dostal kopanec mezi nohy, to me teda nasralo dost, tak jsem mu vypalil druhou na to samy misto... to v nem asi vyvolalo nejaky smiseny emoce a zacal se mi omlouvat a podavat mi ruku ze jako dobry.
Na to sem mu rekl, at tahne ode mne dal nebo chytne dalsi. Okamzite sem volal cajty a rikal mu at se nikam nevzdaluje, ze si o tom podiskutujeme spolecne s fizlama. No nakonec to dopadlo tak, ze nam policajti domluvili ustne at nejsme debilove a z pána vypadlo ze sel z nemocnice, kde dostal nejakou negativni zprávu a já sem to odsral... proste potreboval ventilovat... no tak si naventiloval facku a dve pesti do ksichtu a slo se dal...
Priste se vykaslu na to se s nekym handrkovat a radsi budu sedet :-)