• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GHOSTDOGPostcrossing
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: cože? já posílám všechno za 25 Kč. ale házím to schránky, tak nikdo nemůže prudit. a zatím všecko došlo. nejdéle za 24 dní (Čína)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    LENZIE: Asi před rokem jsem cca 6 kousků poslala znovu, ale doručen byl jen jeden, takže...
    Ale dopolední losování mi dnes vylosovalo Bulharsko :D
    A vůbec nejvíc ze všeho nesnáším, když se mi na poště doslova do obličeje smějí, že se odvažuji poslat pohled za 25 kč do Austrálie atd, když ty země přeci nejsou v EU (no nejsou... ale to s poštovným nemá co dělat...).
    Cca před dvěma týdny jsem na poště v Teplicích byla ukazována jako exemplární případ člověka, co chce odírat poštu o 5 kč (zjistila jsem si tvé jméno, Šottová!).
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Já mám registraci více než 3 roky. Ze začátku jsem taky byla hrozně akční, nicméně časem mě trochu odradilo generování adres do víceméně stejných zemí (Rusko, Německo. Holandsko). Pár pohledů jsem poslala do Asie, ale tam zase bylo celkem vysoké procento nedoručení. :(
    Za poslední půlrok jsem neposlala v podstatě skoro nic.
    Ale možná na to zase kouknu a zkusím noční losování - třeba dostanu adresu někde jinde, než v oněch třech zemích :)
    BTW - když není váš pohled v termínu doručen, zkoušíte ho poslat znovu?
    CENDA
    CENDA --- ---
    Zdravim postcrossare :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    No možná je to jen takový placebo efekt. :D Ještě existuje noční aktivace (ale tu vyzkouším asi až za pár měsíců).
    CHROMANNA
    CHROMANNA --- ---
    Noční losování mne tedy jako zaujalo!
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: jj chápu:-) co se mi zatím zdá tak lidi z nemecka a holandska jsou občas docela zajímavé osobnosti...zatímco z ruska jsou to pomalu náctileté holky co si žádají pohledy z hello kitty
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    GHOSTDOG: Taky jsem byla vděčná za každou adresu, ale po 43 ks a 38 ks odeslaných do Nizozemí a Německa (zbytek zemí je o polovinu nižší nebo se vyskytuje jen kusově) mě to už začalo tak trochu jebat.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: zkusím tedy někdy...mám pořád stejné země (rusko, německo, holandsko, USA)...ale taky mi to extra nevadí...
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: A pomůže to něčemu? Já dostávám samé Rusky (teda ne že by mi to nějak zvlášť vadilo). Myslím, že nejdál jsem měl borce z Taiwanu.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Vylosovat si adresy třeba ve dvě ráno.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    co je noční losování?
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Mne nocni losovani docela zabiralo, ale perly obvykle prichazely spis mne, nez abych je posilala sama. Treba Trinidad a Tobago nebo Alzir! :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Občas zkouším noční losování. Někdy to vyjde (Litva, Austrálie, Nový Zéland, Indie, Jižní Korea...), ale někdy ne (Německo, blabla, Nizozemí atd).
    Jsem měsíc neaktivní (jenom losuji) a snažím se tak navýšit rozdíl mezi obdrženými a poslanými.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Já jsem se zaregistrovala ani ne před měsícem a úplně mě to pohltilo. až mám posit, že tak doháním cestování, na které teď nemám tolik času. Sice posílám a dostávám pořád ze stejných zemí (Německo, Holandsko, USA, Ukrajina, Rusko), ale i tak je fajn poznat zajímavé lidi. nedávno mi třeba přišel pohled od paní z holandska, která pracuje 20 let na poště a je bubenice v kapele.
    CHROMANNA
    CHROMANNA --- ---
    Zatím jsem poslala jen jednu, ale dost haluzově. Bylo to do Ruska. Na fotce byla uázka jednoho díla od Tima (brněnský streetartista) s nápisem Chovejte se slušně. Dva týdny na to vjeli na Krym. Takže celkem šílené. Teď mám nachystaný pohled do Německa. Asi jde o to si vždy přečíst, jaké pohledy adresát chce dostávat a takové poslat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam