• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Boze diky za stranku co mi funguje v praci :D to jsem potreboval.

    ja jsem to strafe braval v polovine her. mam rad i ten airstrike, protoze rad prinasim ke stolu pro team neco jinyho nez dmg. mel jsem vcera 2x 70K dmg s tim ze druhej mel asi 50K :D mrknu na ten build. k tem catrops citovej vztah nemam, takze se jich klidne vzdam :)

    BTW klidne mi to rikejte pri hre kdyz me vidite, ze beru nejakou pikacovinu.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Ten Tyrael je taky naslapanej, s tim engage na Q. aoe shield, stun na ultine je taky dobrej engage. navic to vypada, ze je jeho oblibenej. mozna ma ten balsamictomes? i nejaky jiny hera nez taurena :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jinak na tu Vallu zkus trochu jinej build kdyžtak. Koukal jsem že bereš na 7mičce Caltrops, ale tam je mnohem ničivější talent Searing Attacks. Já s Vallou jedu nejčastějc full-DPS build, co se hraje i na turnajích (buď ten, nebo build na multishot):
    Heroes of the Storm (Heroes) Builds & Guides, wiki, database and forums. Heroes Hero Build Guides on HeroesFire Wiki!
    http://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/valla#sKri

    Tj rozdíl proti tvému je hlavně to Searing Attacks a Strafe. Chápu jak si psal, kdy bereš Strafe a kdy to druhý, ale Strafe jsem tě nikdy brát neviděl :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ja nevim jestli jej (dioma) ten stitch bavi nebo ne :D Ale jestli jo, tak bych mu tu roli urcite nechal, protoze ty jeho haky vyhravaji hry. jednak je to hroznej noobstomper, kdy o nich lidi nevi, nedavaji si na ne pozor nebo je neumi dodgenout. a druhak i proti zkusenymu teamu je to dobrej engage. kdyz nekoho chyti v lategame tak je to velka vyhoda nebo rovnou win.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: Ja jsem do nej taky strilel, ale hlavne proto, ze se dal za nej nedostanu. Ta valla je strasne squishy a ja muzu strilet do nejblizsiho cile co je u me. vzdycky jsem v podstate schovanej za tankem nasim a palim do jejich bruiseru a davam pozor na jejich charge leapy cc a whatnot. ale nedostanu se za nej. (ona se ta valla propali tankama ale rychle, ale ne tim golemem) jeste jedna vec. z toho golema pak vyleze full hp hero, takze o to jsou ty fighty horsi v podstate.

    muzu skusit nejaky mlg pozicni tumbly, ale casto to konci spatne, protoze pak ten escape nemusim mit kdyz ho budu potrebovat. a mam nepratele pred i za sebou.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Souhlasím s oběma - oni ho fakt dobře použili v boji - hlavně furt házeli tu proměnu do kytky a to mě dost ničilo. Tedy byla naše chyba, že jsme do těch bojů šli - zejména do těch, co byli u jejich báze. Měli jsme je nechat vylýzt, dobýt mezitím pár campů a bojovat u nás.
    Taky byla chyba v bojích focusovat golema. Já např to dělal a je mi jasný, že to je kravina. Má nejvíc HP a zas tolik neničí. Stejně jako v Dotě (či LoL?) je potřeba nejdřív zabít největší CC hrdiny a tanky nechat až nakonec.

    YASHAMARU: Tychus je podobnej Valle imho a s Odinem i pěkně tankuje. Zkus ho očíhnout v nějakejch gameplayech nebo streamech.

    Jinak co se týče týmu, tak určitě je potřeba nějakej hard healer. Já ho klidně zahraju, ale nemám žádnýho koupenýho a Lili se mi učit nechce. Nicméně mrknu na ní, když je teď free. To mě ale víc bavil Uther, sic healuje fakt masivně a má i stun. Dále jsou potřeba warrioři s CC. Arthase jsem docela už prokouk a docela se mi líbí - s ultinou je dost nesmrtelnej a ten jeho root funguje. Diom hrál parádně Stitchese, takže s tím bych taky počítal. Pak teda toho DPS (Valla nebo Tychus).
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    no vzdyt ja jsem napsal to samy.

    tam byla jen jedna situace kdy s golemem carovali a to bylo, kdyz byl jejich team celej mrtvej. golem behal po mape a kitoval nas team. ve vysledku my jsme nic neudelali, golem prezil, nas ozuzlal, team se respawnul a meli v dalsim teamfightu.

    coz bylo podle me dobre zahrany a bylo videt ze nad tim taky premejslej protoze normalni pug by vzal golema, sel dat sucide do baze, znicil by jednu vezku a umrel by. coz by byl o dost horsi vysledek.
    DIOM
    DIOM --- ---
    sice tam s tím golemem čarovali, ale dle mého má pořád největší smysl s ním prostě pushovat a ničit budovy, protože to je pointa hry..můžu s ním běhat pár minut po mapě, ale co tím docílím, pokud nic nepobořím, případně neotevřu cestu pro spoluhráče, kteří budou bořit za golema? ..jenže ty spoluhráče zase potřebuješ k tomu, abys jako golem přežil, protože se na tebe protihráči okamžitě sesypou..imo nejlepší je s golemem rovnou pushovat, zakytkovat první lajnu obrany, probourat se bránou a upalovat na další úroveň budov a ty opět zakytkovat..ideálně s podporou teamu
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    bylo tam videt, ze ho pouzivali kreativne. Sem tady mel trochu zkrat :D

    Jinak souhlasim, ze si klidne muzeme rozhodit nejak ty role. Ja to zatim moc nechapu, ale v lolku jsem hral melee bruisery, tanky. Takze to je tady asi warrior. Ale tady mi warriori vubec nejdou. A pak jsme trochu hral AD carry a ta Valla je stejnej koncept. Tak to je trochu lepsi, ale co by byl podobnek champ ty Valle aby plnil stejnou funkci?

    Jinak nemusim blokovat jen ad carry spot pro ostatni, jsem ochotnej se naucit cokoli, akorad bych s tim ze zacatku sakovl. Jen na supporty nemam nervy. Ale co bych neudelal pro tym. Klidne bych se strelil do kolena a vzal si nejakej ten support, dost pomaha, kdyz se mi libi charakter model. Nejaky spekati jabba hutti me moc neoslovujou. Hraju jen pekny holky :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Myslim, ze bylo pekne videt, ze je rozdil mezi 4 a 5 lidma. Jestli to je podobny lolku, tak kdyz jsme 4 tak nam to treba da partu 2, 2 a 1 nebo 3 a 2 nebo 4 a 1 nebo vyjimecne 5. Ale kdyz jsme v 5ti, tak nam to haze prednostne taky party v 5.

    To bylo pekne videt, ze ty hry co jsme hrali ve 3 a 4 byly naprostej steamroll a v 5 jsme se dost zapotili.

    Ten posledni team fakt mazane vyuzival toho golema. Normalne ho lidi vysummonujou a pak jdou pushovat s tim, ze se neco stane. Klidne o nej prijdou vymenou za jednu vezku treba jen. No a oni ho vyuzivali jako tanka. Vzdycky ho chranili a pouzivali ho v teamfightech, ktery byly vzdycky 5vs4+golem a proto jsme je prohravali i kdyz jsme byli silnejsi jako hrdinove. Velkou roli hralo to, ze jsme se museli branit a tak nam s tim golemem ty teamfighty nutili.

    Pak tam byla druha situace kdy s golemem behal po jungli a hazel jen kytky na lajny a zdrzoval, aby dal teamu cas na respawn. to bylo fakt dobry a bylo tam videt.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak jo Badass uz ma taky TS... tak snad to bude ok... A chtelo by to nak rozvrhnout team, fakt support aspon jeden, ale jinak dneska hezky hry diky kluci... A FUMO moc dik za poskytnuti koutku :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hosi davam se dokupy, naky kafe, guarana caje, zeleny caje, birell a zacinam mit formu :-D tak snad to vecir pujde :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hosi ja sem dneska marnej, tak marnej :-D Asi ta zmena tlaku nebo co :-)
    FUMO
    FUMO --- ---
    STAROJDA: mě teda taky nejvíc support ;-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRIPLT: dobře že tě bavej supporti ;)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdyz tu tak pekne pisete ty vase oblibene, tak musim rici, ze me nejvice zatim bavil Rhegar (nebo jak se jmenuje ten orckej shaman...) a Uther...
    Kazdopadne se tesim az vyzkousim Tyraela, Zerathula, Arthase a Novu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Ja asi navzdy Tyrrael a Illidan :-) Pak vyzkousim neco jako Muradin a tak, ale tihle dva mi zatim sedi nejvic...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    STAROJDA: Hele nepojedu :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CUZMAN: jojo to jsem psal, ale viděl jsem že ho taky jedeš, tak sem to smáznul. Týkalo se to dnešního večera jenom. A jestli pojedes Arthase ty, tak já samozřejmě ne :). To víš, si takhle po sobě uklízím, aby tu nebyl balast :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Arthas se mi taky dost libi, zkousel sem jeste Kerriganovou, ale vratil sem se zase zpatky a vic z nynejsiho free poolu sem nezkousel.. taky jak uz tady padlo preferuju vic hrdiny, ktery se neslozi po jedny rane a neco vydrzi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam