• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    DIOM
    DIOM --- ---
    a jo..už jsem silver league :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    za mne dobrý včera..vyhráli jsme jednu hodně vyrovnanou hru co nám zabrala tuším 37 minut a pak jednu hodně rychlou za cca. 20 minut..tam jsem zkoušel novou akvizici - Tychuse a jsem s ním spokojenej..miluju jak umí být otravnej :) zbytek teamu to kosil výborně..už se těším na večerní seanci ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Hele jak to slo vcera vlci smecce :)

ta sonya, taky si ji koupim, vcera jsem cumel na stream Idry a jeden z toho jeho teamu ji hral fakt nekompromisne. idra hral shena a konecne jsem pochopil jak se hraje :D

jinak ten iCal hraje dobre. moc toho nenakeca ale jde videt ze ma naklikano. rikal ze hral 10 let dotu. dat mu pozici supporta je trochu jako delat z perly svini nebo jak se to rika. ale jestli ho to bavi :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Vy mě štvete.. Musím makat a řešit rodinu a nemám čas pařit :( Už aby přišel ten důchod.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: dej si punch a zowni tro vsechno .-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Jeste pul lvlu a jsem master illidan :) Z novy budu mit nacvicenej burst damage a invisible gameplay. Z illidana squishy melee na positioning zavisleho hrdinu. Ted oba svety spojim budu krutoprisne klikat zeratula. Transformace je hotova :D Invisible burst squishy melee.

Glory for the fisthorn.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    gankbrotha je dneska offline... i takove jsou dny v zivote lidskem :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Kde je salusa omg. Jak mam byt gang brothers bez brothera
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: Ne to zdaleka ne :) Vyhraju 60% a to ti staci na pomale stoupani dokud se nezastavis na 50% kde zustanes. Picujou do toho lidi co jsou butthurt, ze jim to ukazuje malo bodu. Ale oni nechapou tu pointu. Je jedno kolik to ukazuje :) Dulezity je jestli stoupas nebo klesas. Na konkretni hodnote nezalezi.

Me je jedno kolik tam mam i kdyz se priznam, ze bych se chtel dostat do diamond a potom do hero league. Spis mi jde o to, ze je fakt rozdil mezi spoluhracema co dostavam na 2300 a na 1300. Ten matchmaking docela funguje, kdyz jde clovek solo quee.

Kdyz jdu treba duo se salusou, tak nechapu co ten matchmaking vyvadi. Prijde mi, ze jak jde hrat vic nez jeden clovek tak se to cely zblazni a dava to uplne random lidi :D

Navic nechapu co resis, protoze s tim novym borcem vam stejne jeden clovek prebejva a to sem ja jako nejslabsi clanek :P
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: To mi chces rict ze vsechny solo vyhrajes? A stejne si myslim, ze to neni regulerni zaznam, ze bude neco jinyho a ranked taky bude... a furt naky body :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: :D Tak sorry no, ale vis jak dlouho to trva nez ty body nahraju zpatky solo :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak bysme meli fajnovou premade skupinu jen kdyby YASHAMARU nebyl takovej sobec :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sonya je skvela muj dalsi prispevek do sbirky, kupuju a master skinuju :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: Vtipalku :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: Hele na Vanoce chci od tebe poradnej darek je ti to jasny :-D
    FUMO
    FUMO --- ---
    SALUSA_SECUNDUS:
    CUZMAN:
    DIOM:

...OK, v pohodě - naopak to nebudu tím pádem kazit já vám, pánové. Určitě si s váma někdy rád zahraju ;-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Takze nemam objednavat ravenovi toho kacera na vanoce?
    DIOM
    DIOM --- ---
    a já vůl už si nakoupil nikotinový náplasti a pod stůl naházel prázdný petky ;) ..ne vážně, nehrotil bych to, stejně se většinou čeká na někoho až dohraje svojí hru a přidá se, případně až naladí TS, etc. ..a i já potřebuju po hře trošku vychladnout, políbit ženu a nebo si dát to cigáro ..a ve hře pak poslouchám na slovo, to je jiná :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja si proste po hre cigo neodpustim, nebo rozebrat jaky to bylo a tak, trochu pokecat a odreagovat se na dalsi hru, kdo semnou chce hrat at hraje a bere me jakej sem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam