STAROJDA: To ano. Ono by to ani nedavalo smysl, kdyz se to cloveku nevyplati koupit oproti rovnou koupeni hrdiny.
Z hlediska gold gainu, jedinnej kdo na tom vylozene vydela jsou decka, kteri to drti 10+ hodin denne.
Gold gain je shit a podle me uz takhle zustane. Blizz ma ty stimpacky moooc dobre spocitany, aby se jim to vyplatilo. Uz jen skrz to s nim nebudou hybat.
IMO posledni nadeje na zmenu GG je, pokud s prichodem ranked bude fakt brutalne masivni whine o tom, ze lidi nemaji dostatek hrdinu. (Ale neverim tomu, ze to budou resit zmenou ekonomiky, spis daji nejakej novej bundle).
Takze gold gain podle me zustane a je delanej tak, aby clovek mel novyho hrdinu co 14dni az mesic podle toho jak hraje.
Je to F2Play a todle je proste bullshit, kterej je s tim spojenej.
Vsichni dota2 fans co sem prilezou s argumentem, ze v dote je vsechno zadarmo se rovnou otocte, protoze dota 2 musela nejak prilakat lidi od Doty1, musela udelat brutalni ustupek, aby vubec mela sanci proti LoLku a za treti vam do kompu AFAIK nainstaluje steam, coz je pro ne daleko lepsi nez microtransakcni bullshit s hrdinama.