• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TRIPLT: No ja nevim jak u tebe, ale u me zacina 95% her hromadnou sebevrazdou. :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    YASHAMARU: nejlepší je ta "0" :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Elementuv navod jak neposrat hru:

    0) Jit na lajnu. (to je misto, kde proti sobe bojuji 2 vlny minionu, ne misto, kde ceka 5 nepratel co te chcou osukat do ucha.

    1) nechcipat

    2) ubranit vez, nasavat expy

    (toto plati, pokud se nam stale dari dodrzovat pravidlo 1. pokud vas pokus o splneni pravidla 2 prinuti porusit pravidlo 1, zhluboka se nadechnete a prehodnotte situaci).

    3) cekam na objective

    (dodrzuju pravidlo 1, pravidlo 2 a nyni si muzeme pridat tezsi veci, jako jit se vylecit pred objectivem a v okamziku jeho spawnu jsem jiz u nej nebo na ceste k nemu)

    4) jsem uzitecny.

    (splnil jsem pravidlo 1, 2, 3 a stale se mi zbyva volny cas, podivam se na mapu a pomuzu kde se da. farmim creepy kde nikdo neni, pomaham s campem ostatnim, ucastnim se ganku, kryju ustupujici hrace atp. stale ale v hlave cekuju 1. 2. 3. v tomhle poradi)

    Trochu nadsazka, ale ne zas tak moc. Podle sikovnosti si muzete pridat a ubrat pravidla :). Poradi je ale myslim porad stejn )

    Pokud na konci hry otevrete stats a jste 30/2 pri vyhre a 18/4 pri prohre, delate to spravne. Pokud jste 10/9 jako zbytek teamu pri prohre, pravdepodobne jste porusili nektere z pravidel.

    Trochu nadsazka, ale ja se tim vicemene ridim.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: pravdu díš. Jde o to nefeedit a nabírat expy. Když pak nepřítel moc pushuje, tak si zavolám posilu. Standardně by tedy měli být tři hráči na lajnách a dva neustále v pohybu a gankovat a pomáhat kde je třeba. Typicky gankuje assassin plus někdo s cc.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja uz nevim cim se utesovat )
    DIOM
    DIOM --- ---
    on toho tanka hrál hlavně hodně dobře..schovával se v houští a nehrotil to, hlídal si range, protože čím dál ten tank je, tím víc dává dmg..když jsme na něj vyrazili, tak nás odpálil, nahodil raketu a byl pryč..pak už měli takovej náskok, že to nešlo zvrátit

    nejvíc mne zdrtilo, když jsem zjistil jaké levely proti nám hrály..nejvýš byl cápek s tankem - lvl 32, zbytek tuším pod lvl 20..ale evidentně měli nahráno z jiných moba her..tím se utěšuju :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Za hanze muzu ja, sry )

    Ten tank ma krome toho speed boostu jeste to odstreleni, podobny raynorovi, to neni vylozene escape, ale taky mu to da prostor.

    Priste tam muzem zkusit poslat presilu, musi se vic rvat, ze ma nekdo problemy na lajne driv, nez kdyz je to uz v prdeli.

    Zaroven lidi jako treba DIom, kterym se da sverit solo lajna i proti presile bez obav, ze tam nenafeedi se proste na tohle budou muset zneuzivat, aby se jinde dala udelat presila.

    I lofas tam vcera tankoval na jedny mape se stitchesem tusim tri lidi a neumiral. To nam hodne pomohlo. Nemusi tu lajnu vyhrat, staci, kdyz tam ten clovek je, zere expu a nechcipne tam + neprobouraji se v 5 minule k jadru. GJ
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: to přišlo z čistého nebe :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: aha :) a tak Hans se tedy zjevil kde?
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    STAROJDA: Ja nejsem Hans
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak včera v té průserové hře nás nejvíc vyndával tank. Ten v poslední době získává na popularitě i v rámci progamingu. Dřív se nehrál hlavně kvůli výtce, jak snadno se dá ganknout. Sice může zapnout přídavný spalování, ale jinak je v zasiegovaném stavu atd. dost nepohyblivý. Proto teď, když ho profíci pickují, tak je na lajně s nějakým tankem - Arthas, nebo jako včera, Stitches - kterej mu chrání zadek.

    Tady myslím, že je správná taktika poslat na lajnu přesilu (3v2) a umlátit je. Tank je sice silnej, ale svoje nevýhody má pořád stejný.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: to není Hans :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOFEEK42: Hans? No příště ti každopádně musím ukázat, jak se hraje Uther :). Tvoje hláška že "kromě healingu je k ničemu" bude prokázána mylnou.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DIOM: Jj ty dve byly super :-))
    DIOM
    DIOM --- ---
    LOFEEK42: to byly světlé okamžiky dnešního hraní..pak už to šlo celkem z kopce, naštěstí na závěr jsme dali s Tripltem ještě dvě vydřené výhry :) ..takže moje dnešní skóre dělá 7:4
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    dik za pribrani do bandy, paradni serie :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nepřijde mi to jako issue - je mi to dost jedno. Já mám zlata dost, na to co potřebuju (dlouho jsem měl přes 20k, než jsem si koupil dalšího hrdinu), takže mě to netrápí. Budu to řešit leda až bude ranked, ale i tak jsem trpělivej dost na to, abych si na ty hrdiny vydělal.

    Nechám tedy ostatní, ať brečej a stěžujou si, ty to odpracujou za mě :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Podle me nejlepsi bude ten ranked s tim, ze tam budou poustet az od 30tky. Trochu me mrzi, ze to neni az od 40tky. Na to se nejvic tesim. A jo, muzes mit lamky i na 40tce, ale uz maji aspon neco nahranyho. Nejses 40 za chvilku a uz maji trochu poneti o mapach atd. Na tech prvnich levelech si lidi nekdy nevsimnou teamfightu nebo objectivu ani kdyz je dva kroky od nich :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    mozna vam to pride, ze si odporuju, ale zaver je, ze to vlastne problem prestavam videt a je dobre, ze toho nepada vic :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: covece kdy to takhle napises, jeden hero par tydnu, to vlastne neni uplne blby... protoze naucit se s nejakou postavou hejbat nejakej cas zabere a aspon te to nuti k tomu venovat se postave opravdu detailne, pokud si teda nekoupis nexus bundle jako nekdo a pak zjistis, ze to to za nikoho v tom packu hrat nebavi a stejne kupujes dalsi hrdiny :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: To ano. Ono by to ani nedavalo smysl, kdyz se to cloveku nevyplati koupit oproti rovnou koupeni hrdiny.

    Z hlediska gold gainu, jedinnej kdo na tom vylozene vydela jsou decka, kteri to drti 10+ hodin denne.

    Gold gain je shit a podle me uz takhle zustane. Blizz ma ty stimpacky moooc dobre spocitany, aby se jim to vyplatilo. Uz jen skrz to s nim nebudou hybat.

    IMO posledni nadeje na zmenu GG je, pokud s prichodem ranked bude fakt brutalne masivni whine o tom, ze lidi nemaji dostatek hrdinu. (Ale neverim tomu, ze to budou resit zmenou ekonomiky, spis daji nejakej novej bundle).

    Takze gold gain podle me zustane a je delanej tak, aby clovek mel novyho hrdinu co 14dni az mesic podle toho jak hraje.

    Je to F2Play a todle je proste bullshit, kterej je s tim spojenej.

    Vsichni dota2 fans co sem prilezou s argumentem, ze v dote je vsechno zadarmo se rovnou otocte, protoze dota 2 musela nejak prilakat lidi od Doty1, musela udelat brutalni ustupek, aby vubec mela sanci proti LoLku a za treti vam do kompu AFAIK nainstaluje steam, coz je pro ne daleko lepsi nez microtransakcni bullshit s hrdinama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam