• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak podle TownHall heroes jsou teď validní jen dva warrioři (bez Ressurgence) - Arthas a Stitches. Ostatní jsou o tier níž. Snad jen Muradin jim může šlapat na paty, ale nemá prostě damage.

    To odpovídá i tomu, že jsem prohrál obě hry a v obou byl Stitches a v jedné s ním i Arthas.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Neco jako zunuv imballidian :))
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    YASHAMARU: Zaroven se tim vyresila zahada, proc lidi instapickuji tychuse kdyz hrajem. Vidi dioma a uz proste counterpickuji primo hrace :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    YASHAMARU: Diom je uz trochu jina liga, to je jasny. Snad ho dneska chytime, ale nevim, jestli nebude zase scrimovat celej vecer s Grubbym. Jestli jo, tak budu spis koukat na stream nez hrat :D

    Libi se mi, jak s nama hraje lazer, aby dal enemy plebsu sanci, ale u grubbyho si vzal oddina :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Salusa ja odolnej na to vubec nejsem :D Ja proste vim ze se znam a ze vim, ze jak zacnu psat misto hrat, tak je to u me konec. Pak delam chyby a vsechno de do haje :)

    Ale tady je aspon zablokovanej all chat. Predstav si, ze ses 1v1 na lajne a protihrac do tebe nonstop keruje a nadava ti. No skill, spatny talenty, noob, co tu delas na tomhle ranku. A kdyz se ti treba fakt nedari a delas chybi a on kazdou vypichne a zvelici, tak to se pak panecku hraje :D

    V lolku ti staci koupit spatnej item. Rozumej vybrat 1 talent co neni optimalni a uz ses za retarda co tahne team dolu. Dat first blood, to uz davaj lidi surrender at 20 hlasky :)

    Jeste se tam treba reportuje za unskilled :D Proste uplna hitlerie :D

    Hots komunita je toxicka tak 1000x min )

    Ale to se srovna s tim jak pusti 15x vic lidi.

    Ale porad je to cely vydeleny dvema, protoze neni ten all chat, tak aspon tak.

    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: to jo no. Však ono se to rozjede. Nejvíc rage ale stejně byl s nepřáteli, to tady není :(
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Oproti lolku je tohle nedelni skola :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    je to hrozne toxic a holt kazdej nemame stesti na selebrity jako Diom :) jelikoz je to moje prvni MOBA tak sem z toho fakt rozhozenej jak sou lidi strasne nablbly, vy zkuseni borci uz to asi znate z LOLka tak ste odolny, ale mi to sere..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a to mam este kliku, ze tam nejsou vsechny vcerejsi prohry :))
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: to bych strasne rad vedel, co bych se od mladeho pana dozvedel se svym MMR 1340 :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak jsem včera dal dvě hry.. To zas byl očistec. No ale postupně

    1) Po tom, co jsem jako AFK vypadnul z Ranked hry, tak jsem sice přišel o 60 bodů (tým prohrál), ale NEMUSEL jsem hrát quick match. Mohl jsem rovnou hrát Ranked. Trest s quick match tak zřejmě je jenom když aktivně leavnu, ale ne AFK nebo disconnect.

    2) Pro růst ranku je opravdu asi nutných chodit v partě. Včerejší dvě hry jsem prohrál a bylo to dílem že spoluhráči byly slabý a dílem že nás předraftovali. Oboje vyřeší parta, co se dokáže domluvit.

    Nejvíc mě dostal týpek, co v půlce přestal hrát "Let them win, we allready lost" a byl AFK ve studni. Tři z nás dál bojovali a na to znova napsal "Let them win", tak jsem mu odpověděl "fu loser" jak je mým zvykem :). Na to napsal něco že jsem blbej, když nevidím že už je to prohraný. Tak ho zas nějak fucknul.
    No a pak mě dostal, napsal "You are 2k mmr and you dare speak to me?" Takže poprvé sem zažil to co se píše na redditu, že nějaký honibrci hledají na hotslogs váš profil a pak pruděj že máte nízký mmr. No pak zaperlil, když zahlásil, že mám s Vallou dementní build, že skillovat W (multishot) je nesmysl. Takže kdo je pak noob.

    Tak snad se dnes smečka sejde, nebo aspoň pár lidí :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KORAL: a ono je to uplne opacne :)

    (https://www.youtube.com/watch?v=Q6CoQlENtfY asi druha minuta :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Když koukám na streamy, tak lidi co mají rank 30 a míň jedou už v 5 členém složení. Přijde mi, že Blizzard lidi přímo nutí, aby hráli s přáteli a nehráli solo :) Protože i na solo mužeš pozvat 5 přátel, takže to vlastně solo není :-D
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    MYKEZ: no v tomhle konkrétním případě to prostě nešlo. Dost dlouho ta hra byla na killy celkem vyrovnaná - podařily se nám se zbytkem týmu nějaký pěkný ambushe z křoví a tak, ale 80% smrtí v našem týmu, byla jenom nova (a XP contribution měla 10k ve chvíli kdy zbytek našeho týmu měl kolem 24k). A to pak bylo čim dál težší, prakticky ve čtyřech hráčích něco uhrát v team fightech. No a jelikož nova dál jenom missovala snipey a chcípala (o ignoraci objectives nemluvě), tak jsme začali zaostávat v lvl, až nás prostě přejeli. A to sem se mohl upingovat!! :D ale nebylo to nic platný..
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    YASHAMARU, TOMMY_ZLEE: No to se celkem dá čekat, když je to HotS. Tady prostě člověk nedokáže hry skoro nikdy utáhnout sám... Úplně všichni top hráči (Zuna apod.) měli tak dobrý w/l ratio jen proto, že prakticky pořád hráli spolu :)

    Speciálně se mi zdá, že jeden špatnej hráč v HotS vadí míň než špatnej hráč dejme tomu v LoL. Jenže! Dobrej hráč toho nezmůže zdaleka ani tolik jako dobrej hráč v LoL – ještě o mnohem míň než t kolik o ten špatnej zkazí...

    Prostě je těžší to týmu zkazit, ale ještě mnohem těžší špatnýho spoluhráče nahradit.

    Jo a nejlepší způsob jak tým dotáhnout k výhře imho spočívá v neúprosným pingování :D
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    Docela se tu na noční nudím, tak se hrabu na Bliz fórech a našel jsem pár zajímavejch ofiko informací:

    "The MMR you built up in Versus (now known as Quick Match) carried over to the closed beta intact. However, because unranked (Quick Match) and ranked (Hero League) MMRs are separate, everyone will be starting fresh and need to build their ranked MMR in the new Hero League mode."

    "The rankings are the actual leagues. So there are 50 leagues, each named with a number. Everyone starts out in Rank (League) 50 and fights their way up to Rank (League) 1."
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    STAROJDA: Je to tak, ta "quick match" penalizace je i za leave ze hry (když se nereconnectneš). A dokonce mám i za to, že i když leavneš quick match, tak musíš odehrát další quick match, než budeš moct dát ranked hru.

    DIOM: To se mi ráno stalo taky a celkem mě to naštvalo, protože už jsme měli picklej pěknej team, lidi komunikovali a vypadalo to dobře. Pak se našel novej match, a tam nikdo nekomunikoval + azbuka v týmu + se ještě ukázalo, že jeden z teammates je totálně ultra nesmyslně umírající noob nova a uplně nás stáhla do prohry. Takže docela souhlas s YASHAMARU. Přesně sem přemejšlel, jak je možný, že mi MMR někoho takovýho plivne do týmu (nebo resp. že vůbec někdo takovej dosáhl levelu na hraní ranked).
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: na hotslugs mas jenom prvni ranked hru, kterou jste vyhrali za 12 minut.. gj! :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: se obávám že to tak je, viděl jsem to na streamu, ale v praxi to ověřený nemám..jinak včera nás to všechny vyhodilo z draftu a žádná penalizace nepřišla..tam to asi leavnul někdo z protihráčů a musel se hledat nový match
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: to jsem myslel že je jenom když leavneš při draftu. Za leavnutí ve hře už to snad není. No vyzkouším dnes - další hru po tom jsem už nedával tak jsem to neověřil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam