• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja jsem taky nic nenasel, rekl bych, ze se zatim nevi. blizz to afaik jeste nevysvetlil, mozna ani nevysvetli.

plat jsem se na streamu borce, co je rank 1 a rikal, ze prumerne za vyhru ma +1 az +10 a za prohru -5 az -20.

Asi je tam vic faktoru. Me to tedka dava cca 190 za vyhru a kazdou hru se to snizuje o par bodiku.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: mě to taky dělá a mám za to, že dostáváš body podle toho, jak silný je nepřátelský tým. To by totiž byl ideální stav. Ale takhle to popsáno nikde nebylo.

U mě to bylo tak, že jsem spadl až na nula bodů (rank 50) sérií devíti proher :). No a pak jsem začal vyhrávat a vždy jsem dostal pod 200 bodů. Tak jsem si říkal, že po těch prohrách předtím mi to hází nějaký lamy a tedy nemám nárok na 200 bodů. Ale to si asi mlžím sám pro sebe a je to prostě bug :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nasel sem zatim jenom jeden bug report bez odpovedi na tohle tema, jinak nikde nic nepisou..
    KORAL
    KORAL --- ---
    Taky by mě to zajímalo. Já stále hapruji mezi 190 a 200 :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    byl bych vdecny tomu kdo dokaze nekde najit jakym zpusobem funguje to bodovani v hero league, nejvic me zajima, proc za kazdou vyhru dostavam cim dal tim min bodu, aktualne za posledni vyhru sem dostal 119 bodu.. pritom vim o takovych :) ktery dostavaj normalne 200 bodu, takze se cejtim trosku okradenej
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    mysleno teda co si beru ja a tier -1 co bych nedal na first picku nikdy :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    salusa's list:

tier 1: zeratul, tychus, arthas
    tier 2: thrall, lili, etc
    tier -1: gazlowe, nova, pajamathur

:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: a je nakej hrdina, kterej se muze brat, i kdyz se s nim neumi?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: to mam od dioma on s nema hrava
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jo to vypadá, žes to obšehl od profíků :). Brightwing jojo, ale jen když se s ním umí (split push a pak portování když je potřeba).
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Elementuv draft tierlist :)

Tier 1: Tychus, Arthas, Brightwing, Nazeebo
    Tier 2: Valla, Stitches, Chen, Uther, Zeratul
    Trash: Rest
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Už jsem se lekl, že můj favorit na HotS statistiky jde ke dnu :)

HeroGG Mega Update! : heroesofthestorm
    http://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/2solbf/herogg_mega_update/

Ale měli by spíš průběžně přidávat věci, než takhle skokově. Uvidíme
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TOMMY_ZLEE: dle rozhovoru níže je op build kdy maxuješ wind fury a redukci cooldown. Zkus ;)

Heroes BETA Talk with Fnatic Part #2/3 - Warriors with Lowell
    https://www.youtube.com/watch?v=JpZeMLdZ5qI
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    Jinak jedu ted toho Thralla a je fakt dobrej. Sice je docela squishy proti burst, nebo kdyz ho focusnou, ale to je jen mala vada na krase jinak skoro az imba charakteru :P
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    STAROJDA: no u mě je stitch jeden z nej hrdinu - kdyz se dobre buildne, tak ma vsechno co ma tank mit. Dobrej regen, dobrej heal, Relentless, stun a blink :) (+ slusnej dmg a hodne HP, ofc)
    KORAL
    KORAL --- ---
    STAROJDA: Jinak dneska není v Platinum, Dimond a Master nikdo.
    V Gold je jen 8 hráčů a zbytek je dole pod nima. On to neustále přepočítává, takže i já jsem byl chvíli v goldu a ted sem 26 v Silver.
    Dá se říci, že ten kdo je ted v Gold, tak je Master, atd .... :D

Ale hlavně hráči mají nově odehráno kolem 36 her, což je nic. Vypovídající hodnotu bude mít až kolem cca 100 her.

Takže tyhle lidi ignore :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Mam lepsi. Tychus, kdyz stoji v klidu a strili a da do toho Q, tak dava damage z overkillu i autoattacku.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jj tak. prekonas to tak že si hrdinu vybereš a necháš dotikat timer. pak je hrdina tvůj
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nemuzu ted na battle.net, ale jestli sem to spravne pochopil, tak nekdo z opo teamu kdyz si predvybere hrdinu i kdyz este neni na rade, tak ty vidis hrdinu jako locknutyho, ale kdyz ho stejne vyberes a nechas dotikat timer, tak ti to vyber hrdiny umozni? slusnej bug.. :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    V draftu je prý bug, ale hned se našlo i protiopatření. Mrkněte a počítejte s tím.

[BUG]Pre-selecting heroes locks them out of the draft - Forums : heroesofthestorm
    http://www.reddit.com/...oesofthestorm/comments/2sjuvz/bugpreselecting_heroes_locks_them_out_of_the/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam