• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Heroes lama on Twitter: "Talent Imposing presence (kdo na tebe útočí, je zpomalený) se aktivuje i díky splash damage - counter na Sgt. Hammer nebo Tassadara!"
    https://twitter.com/heroeslama/status/568859981799411712
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Eww raynor, v cem vam prijde ted lepsi? Me prijde stejny :)) Hral jsem ho ted 3x v coopu a krome 2 charge na Q a toho, ze se ted musim otravovat s Rkovanim Banshees mi prijde stejnej. (Slabsi, na prvni dojem, protoze mi prijde, ze mi chybi nejake talenty, na ktery jsem byl zvyklej).

    Jedu spatny cislicka, uz se nemaxuje Q? Stale mi prijde jako Specialista/Assassin.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: no teď se málokdy sejdeme všichni, většinou jeden/dva ..klidně někdy napiš a zahrajeme
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    STAROJDA: tak sem to ted zkusil...je to asi 2x tak rychly = porad naprosto k nicemu
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Smečko, kdy vy vlastně vůbec hrajete (společně)? Já když se k HotS dostanu, tak až tak kolem 22hod a to tam nikdo nebýváte, maximálně zahlédnu Dioma jak grindí. To si asi jen tak spolu nezahrajem co...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DIOM: tak urcite :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: to je gazlowe taky, možná ještě lepší a je chudák tier 5 ..prostě pokud k tomu nevysvětlí co a proč, tak je to jen osobní hitparáda bez vyšší informační hodnoty
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    azmodan je asi ted dobrej na zabirani kempu ktery zeratul nemuze ukrast :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    DIOM: tak Zuna to podle me nema este updatovany po patchi, proto to nesedi.. Arthas Tier 5, hohohoooo :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    A vysel mi muj illidan tip :) YASHAMARU:
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: to mas pravdu, ono takhle je to dost vytrzeny z kontextu a pokud clovek nema dostatecny znalosti o hre, tak na to neprijde, proc to umistil tak nebo tak.

    ony ty decka to hrajou na dost jinym levelu a maji to nejspis zohledneny i skrz draftovani, jak se snadno kombi s jinyma a spousty dalsich veci co me ani nenapadnou. prijde mi to fakt impressive, ze daji treba 140-25 i kdyz hraji porad v teamu, tak porazi jiny podobny teamy.

    zajimavy byva, kdyz borec nazivo mluvi o tech volbach a vysvetluje, proc je to a to kde to je. tam se clovek dozvi spoustu tipu :) dal jsem to sem jen pro zajimavost.
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: já jsem teda taky noob, ale tohle mi přijde jako vycucaný z prstu..to ať se na mne mistr nezlobí..hlavně na jednom seznamu má Stitche jako nejlepšího tanka, aby na dalším seznamu měl na vyšším tieru ETC a Sonyu.. jebat tyhle tiery, zvlášť na naší úrovni..nic dobrýho ti to nepřinese :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    C9 iDream's Tier List for HotS(Heroes of the Storm)
    http://heroesofthestorm.github.io/idream-tierlist

    tierlist :)) illidan got some love :) je to delany na 5v5 competetive play jako vzdycky, ale i tak zajimavy. dobryho azmodana jsem nepotkal uz dlouho, a jestli jsem ho potkal, tak jsem to stejne nejspis nepoznal, ze je dobrej.

    jinak jde videt, ze jsem noob, protoze nektery volby moc nechapu. sonya mi prijde moc vysoko, valla moc nizko :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    February 18 Hotfix Patch Notes - Forums - Heroes of the Storm
    http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/16353295862

    General

    The Reconnect System has received several improvements, which should help players more quickly rejoin in-progress Heroes matches from which they’ve disconnected. The Reconnect System will continue to undergo evaluation going forward, and further improvements will be implemented as necessary with future updates.
    DIOM
    DIOM --- ---
    se mi líbí jak to všem ze začátku přijde jednoduchý, aby následně zjistili, že to je přesně naopak ..just sayin ;)
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    Včera jsem zjistil, že mám klíč ... i když mě MOBA hry moc nebrali, tak jsem to zkusil .. no a musím říci, že tohle tak špatné není ... jsem mile překvapen ... v jednoduchosti je krasa :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    OSCURO: welcome :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Dnes pozvanka do bety, tutorial, par her a docela prijemne prekvapeni s jakou lehkosti se to hraje. Az me to docela chytlo.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: to co popisuješ byl právě úplně na pytel hozenej Odin a spálená ultimátka..ale fakt je, že se to praktikovalo a sám jsem to xkrát použil, byť většinou úplně zbytečně, protože zabít Odina je snad ještě jednodušší než zabít Tychuse..jinak jsem taky spokojenej se současným Tychusem..Odin nakládá ještě víc, jen ten třetí skill je celkem k ničemu, driftovat s takovou krabicí, to už chce pořádný manévrovací prostor :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: no promiň, ale taková lama zas nejsem. Jen říkám, co jsem viděl - Tychus naběhl do bitky, kitoval a dával dmg a když už byl na umření, tak hodil Odina jako druhej health bar. To nazývám "tankovací záležitostí". Odin se primárně neházel s myšlenkou "tak teď jim nasázím pořádnou damage", ale s myšlenkou "tak, teď si zachráním prdel druhým health barem a mimochodem jim k tomu přihodím pořádnou damage".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam