STAROJDA: kdyz jsem si tohle precet a pak se podival na ten sofistikovany vypocet pruseciku dvou derivaci, tak jsem se neubranil cukani koutku na obou stranach.. a to z toho duvodu, jakym promyslenym zpusobem mounta typicky pouzivam..
prikladne si typicky vubec nevsimnu, ze na mountovi vubec nesedim, jelikoz bloudim pohledem na misto, kam chci dojet a pohyb ridim po mini-mape.. nejak mi vubec nedojde, ze to trva nejak dlouho a az na konci cesty se ukaze, kdyz se vidim jit pesky a s polovinou HP, ze jsem byl asi po ceste na nejaky divoky party, kterou si uz bohuzel nepamatuju (viz Muradin a jeho comment
"you look like I do after a rough night"). dobry, tak teda na tech poslednich par metru zmacknu Ztko na mountovani, vtom ale v moji bezprostredni blizkosti proklouznou dva protihraci snazim se je trefit hakem nebo mrazenim nebo cleavem nebo cim zrovna hraju, tesne, ale fakt tesne netrefim a tak se snazim mountovat zpatky, abych je dohnal, jenze na re-mount je tam taky nejakej cooldown (3 sekundy tusim?) kdy teda uplne vzteky bez sebe mlatim do tlacitka Z a nadavam proc se nic kurva nedeje, samozrejme ze u toho stojim jak trubka misto toho abych se aspon pohyboval kyzenym smerem, nez cooldown dobehne... tak se tedy s asi pulminutovym "naskokem" vrham na dramaticky chase pres pulku mapy, bystrym okem zpozoruju vlnici se vzduch kolem Zeratula, kteryho odhalim precizne zamirenym AoE skillem, v tom ze krovi vybehne Valla (nebo Zagara nebo Kerrigan nebo Nova nebo Gazlowe nebo Murky nebo nejlepe jejich ruzne kombinace) a ucpou mi vsechny telesne otvory svymi udy..
ale jako jo, pokusim se to vryt do pameti a nejak informaci o 7 sekundach zuzitkovat hned v pristim quickmatchi :)