• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jj souhlas. To je dobře vidět u programerů, kteří jsou na mountu taky pořád. Je to např. super s Utherem, když chceš gankovat. Podobně jako se sprintem se dá naběhnout do chumlu a zastunovat to.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ja mam zvyk naskakovat na mounta kdykoli zrovna nic nedelam. Jelikoz zrovna nic nedelam, tak me to nic nestoji a kdyz najednou nutne potrebuju neco z niceho nic delat, tak na nem uz sedim :) Klidne nasedavam na mounta uprostred "laning" faze. Vetsinou zbytecny, ale nekdy se hodi.

    Jeste me napadla jedna blbost co delam a sice nikdy nestojim na miste :D neustale klikam a pobiham random smerama. Ale oboji asi delaji vsichni :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STAROJDA: kdyz jsem si tohle precet a pak se podival na ten sofistikovany vypocet pruseciku dvou derivaci, tak jsem se neubranil cukani koutku na obou stranach.. a to z toho duvodu, jakym promyslenym zpusobem mounta typicky pouzivam..

    prikladne si typicky vubec nevsimnu, ze na mountovi vubec nesedim, jelikoz bloudim pohledem na misto, kam chci dojet a pohyb ridim po mini-mape.. nejak mi vubec nedojde, ze to trva nejak dlouho a az na konci cesty se ukaze, kdyz se vidim jit pesky a s polovinou HP, ze jsem byl asi po ceste na nejaky divoky party, kterou si uz bohuzel nepamatuju (viz Muradin a jeho comment "you look like I do after a rough night"). dobry, tak teda na tech poslednich par metru zmacknu Ztko na mountovani, vtom ale v moji bezprostredni blizkosti proklouznou dva protihraci snazim se je trefit hakem nebo mrazenim nebo cleavem nebo cim zrovna hraju, tesne, ale fakt tesne netrefim a tak se snazim mountovat zpatky, abych je dohnal, jenze na re-mount je tam taky nejakej cooldown (3 sekundy tusim?) kdy teda uplne vzteky bez sebe mlatim do tlacitka Z a nadavam proc se nic kurva nedeje, samozrejme ze u toho stojim jak trubka misto toho abych se aspon pohyboval kyzenym smerem, nez cooldown dobehne... tak se tedy s asi pulminutovym "naskokem" vrham na dramaticky chase pres pulku mapy, bystrym okem zpozoruju vlnici se vzduch kolem Zeratula, kteryho odhalim precizne zamirenym AoE skillem, v tom ze krovi vybehne Valla (nebo Zagara nebo Kerrigan nebo Nova nebo Gazlowe nebo Murky nebo nejlepe jejich ruzne kombinace) a ucpou mi vsechny telesne otvory svymi udy..

    ale jako jo, pokusim se to vryt do pameti a nejak informaci o 7 sekundach zuzitkovat hned v pristim quickmatchi :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Heroes lama on Twitter: "Kdy naskočit na mounta? Výhoda z 40% navýšení rychlosti mounta se projeví za 7 sekund. Pod 7 sekund je rychlejší běžet po svých!"
    https://twitter.com/heroeslama/status/573096909121986560

    podrobněji tady. Pěkné malé info
    http://www.reddit.com/...softhestorm/comments/2xuj3k/random_psa_7_seconds_is_the_magical_number_for/
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    Tak zkousim toho zeratula a docela masér asi do nej pujdu :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EPIDEMIK: nebo Valla, ta je pořád cool a top tier a je za 2K!
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    DIOM: a ja si říkal na co to tam je :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    Zeratul je masovej vrah, ale chce to už asi trochu mít nahráno..btw. všem nováčkům bych doporučil se řídit obtížností uvedenou u jednotlivých hrdinů, není to tam jen tak pro srandu uvedený ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    GAPPO: Dej mu sanci :)
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    Zeratul je silenej ... jsem si ho vcera koupil a vubec mi nejde ... furt jsem mrtvej :D škoda goldu :D
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    YASHAMARU: takze kdyz assassina tak treba takovej zeratul co
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Tyrande je hodne silnej hero do tyhle mety, kde se jedou 2 supporti. Dobre zahrana zvysuje dps teamu, scoutuje a dorazi sovama + ma cc a emergency heal. Suprovej off support. Aoe ult + aoe healing ward/mule. Prinese toho do teamu fakt moc. Ziskala si muj respekt :)

    BW jsem pred nerfama nehral, ale porad mi prijde dobrej. Mozna uz neni hrozne ujetej s rewindem a double polymorfem atd, ale porad je to ten samej hero s tema samyma silnyma strankama. Globalni presence na mape, R disengage, free aoe heal. Stale very good.

    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    Ja si o ni myslim, ze je to momentalne nejhorsi assassin, ale existuji lidi, kteri proti ni zvladnou prohrat :)

    Doporucuju nekupovat. Vyzkouset az bude free a pokud se ti po ni bude styskat az nebude, tak teprv koupit. Ale IMO 10k momentalne hodnotu nema, spis tak 4k.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    KORAL: aha tak dik za info ;)
    KORAL
    KORAL --- ---
    EPIDEMIK: ze bývala cool a ted je looser ... oproti dřívějšku. Dá se hrát, ale většinou for fun, než pro vítězství. Jsou mnohem lepší Assasini k dispozici. Je to nouzovka ... :)
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    jaký máte zkušenosti s Novou přemýšlím nad ní
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    uff tak poslední hra - Raynor 26/0 - Raiders roll bro, raiders roll ;) Jinak hraju to ted v podstatě furt takže kdybyste měli chut zahrát ve více lidech tak budu jedině pro (nick Tomislav myslím ;) )
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PELENDUR: jo popsal si velkou slabinu Sonyi, ale predstav si, ze treba uz po pristim patchi ji udelaj whirlwind neprerusitelnej a budes rad ze ji mas :) jak pise yashamaru, josu nejaky hrdinove ktery jsou v danej moment silny a nektery slaby, ale to se muze velice rychle najednou zmenit.. takze nakup kohokoliv v closed bete prislovecnej zajic v pytli :) (a jak zname blizzard, ani po bete si clovek nebude moct bejt jistej, kdy mu jeho milovanyho hrdinu zprzni)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    PELENDUR: souhlasim, ale verim, ze to casem vybalancuji

    na druhou stranu jsi vyjmenoval jako silnych par hrdinu, co jsou povazovani spis za trash

    kazdopadne blizzard ma svuj balancing zalozenej na nerfech a occasional rework, takze driv nebo pozdeji bude vsechno sracka = balanced + FotM hrdina co zrovna vysel.

    silni hrdinove jsou ti, na ktery se par patchu nesahlo. imo pristi patch zabijou zeratula a ublizi illidanovi.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    PELENDUR: jo mas pravdu, zapomnel jsem tam napsat anti :) anti-snowball mechaniky. ale chvalim, ze to ctes :D to jsi me prekvapil :D

    musis cist co jsem myslel, ne to co jsem napsal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam