YASHAMARU: leaver queue jsem si už taky zkusil a to takto
Nejdřiv jsem leavnul hru, protože to mě fakt vytočilo. Týpek už v lobby napsal "how many fucking russians do I have in this team?". žádnej rusák tam nebyl. Začla hra (Blackhearts) a po první smrti (náš Diablo) začal tenhle týpek spamovat, jak jsme retardi, že to neumíme a že sme prohráli a že sme "fucking russians" a začal se svým Utherem farmit spodní lajnu a srát na nás. Já si pustil jednu hru, že byl čas a tenhle zmrd mi to akorát kazil, takže jsem se slovy "what a waste of time" dal Alt+F4
Po této hře jsem normálně mohl jít do Hero league. To bylo další den. Takže jsem hrál, ale ke konci se probudil prcek, žena byla v koupelně a tak jsem musel za ním. To holt realita má větší prioritu než počítač a tak než abych byl AFK v bázi (byl jsem Uther), tak jsem leavnul, protože Uther bot by mohl aspoň trochu pomoci.
Po tomto jsem musel jít do 1 hry leaver league. Ale to mě nevadilo - měl jsem quest na assassina a chtěl jsem oprášit illidana, takže jsem dal quickmatch leaver league s Illidanem, pěkně s ním zafeedil, hru dohrál (kupodivu nikdo neleavnul a byla to docela solidní hra bez keců) a vyhrál a mohl jsem zpět do Hero.
Závěr
Leaver league mě asi občas čeká. Zaprvé se dokážu vytočit natolik, že to prostě vypnu. Zadruhé občas prostě se radši pověnuju rodině než PC hře a leavnout musím. Tam už mi to je pak trochu líto vůči týmu, ale co wtf je to jen počítačová hra, jde o prd. Leaver league mi ale nevadí, pač si tam zkusím hrdiny co moc nehraju a trochu je osvěžím, nebo si zkusím nějakej retard build.