• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja jsem hodne konfliktni
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    takovym zpusobem samozrejme muze, sam jsem hral nekolik let call of duty 2/4 na vyssi urovni a je mi jasny, ze je to narocny .Napadlo me tu jen tak neco zalozit a obcas si zahrat. Proc to nezkusit, myslim , ze ani zadny vstupny neni. Zajimalo me jen, kam az by jsme se s "nyx" tymem dostali. A zrovna na nyxu urcite plno rozumnych a nekonfliktich lidi je :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    slozit tym takovym zpusobem muze byt nakonec kontraproduktivni. situace vas do toho tlaci. budete na to tlacit i vy a pokud vse nepujde hladce skonci to tak ze si uz navzajem nenapisete.
    zalozte si komunitu a hrejte spolu obcas. kdo bude online hraje. pokud vas bude dost tak si treba domluvte jednou ci dvakrat za tyden hodku dve casu na vecer s mozna sezenete dost lidi na 5v5. pokud to v hots jde vubec uz ted. mozna pujde cele lobby zalozit az v plne. to opravdu nevim.
    lidi co hraji kratce se priuci od tech co hraji dele. bude potreba tolerance v takovem pripade od lidi co uz hrajou rankedy.
    ale pokud se to chytne tak na dalsi takove akce sestrojite klidne dva tymy. nebo jeden s roztleskavacema. jen dbejte tomu abyste dobre rozdelili lidi pokud budete hrat proti sobe a vyvarujte se tvoreni dvou tymu mezi kteryma by byla rivalita a nebo to lidem zavanelo na A a B vyber, casto to michejte.
    hraval jsem pred.. omg uz tomu je pres 15let. nejakou tymovou kravinu a lidi se opravdu musi snazit spolu vychazet aby to fungovalo. a musi se uplatnit forma relativni demokracie. imho.
    KORAL
    KORAL --- ---
    GEORGE175: složit team je jedna věc, ale sehrát se, to je věc jiná. Problém v české a slovenské dolině je v tom, že není problém složit ten team, ale sehrát se.

    Většinou v tom temu musí být někdo, kdo určí taktiku na začátku a ostatní se jí drží, pak tam musí být cit pro to jak hrají ostatní a musíš do toho zapadnout. Jinak je to takovej mišmaš a většinou to projedeš a jsi z toho znechucenej a otrávenej a do dalšího fajtu nemáš náladu :)

    Takže jo, tem se založit dá, ale bude čas, chut a vedení na to ? :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    nechtěl by někdo složit tým(http://heroesfan.tiscali.cz/novinky/seat-for-heroes/1/) třeba Salusa, Koral a další?:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    jestli bylo tak se omlouvam..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Heroes of the Storm Tribute for BlizzCon
    https://www.youtube.com/watch?v=5iY_olSZ1Lw
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    VICTIM81: kde se muzu podepsat? :)

    Od urcityho veku zacne byt u spousty lidi i hodina volneho casu v kuse problem. Tou delkou hry a zjednodusenim mechanik ziskal Blizz velkou skupinu starsich hracu.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    hots mi zatim prijde lepsi a potentnejsi na moje obcasne hrani nez lol. a to jsem a zustanu fanda lolka ve smyslu priznivce tymovych her kteremu se dota nezalibila a zadne jine moba me nezaujalo natolik abych ho aspon skusil. puvodne jsem cekal ze hots po case odinstaluju. ale to se asi jen tak hned nestane. zatim me bavi a je pro me mnohem pristupnejsi nez lol.
    delka jedne hry je proste zcela zasadni vyhoda. zustat zaseknuty v lol hre //o ktere po 10minutach cely tym pochybude ze se da vyhrat // 45minut je proste zabijak lolka a mentalni sily neco hrat.
    swing snowball effect je osvezujici. sila se dokaze prelevat z jednoho tymu na druhy vcelku rychle a to dava lepsi nez jen teoretickou sanci na zmenu vysledku nez v lol.
    to ze neni kazda mapa stejna je taky vyborne. osvezuje to hru samotnou kdyz neni kazda mapa o trech linkach. a global objective je zabavny prvek. zabavnejsi nez dragon a baron.
    taky je prima ze jedinej charakter kterej mam neni op ani nehratelne slaby a prijde mi zabavny. na ligu jeste nejsem dost vysoky lvl ale pokud udelaji rank ve stylu HS kde nebude nejake presnejsi vizuelni rozliseni hrace tak to bude dalsi prijemne sundani mentalni zateze z lidi. v lolku se kazdy druhy muze pos. z toho ze nekdo je Stone 1 nebo 4 rank. takhle nebudou mit lidi tolik k hadani.
    lol je porad dobra hra. ale na moje solo hrani kdy nemam s kym hrat je hots proste ve vsem lepsi.
    a mit hodinu volneho casu a rozmyslet se zda risknu solo lol kde bude skoro vzdy nejakej rage a muzu cely ten cas promrhat v jedne hre ve ktere se zabavy clovek nedoreze....neni o cem premyslet. hots je mnohem bezpecnejsi volba.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    DIOM: kdybych si mel tipnout tak proto, ze jedna z jeho zakladnich vlastnosti je, ze si utokama slevnuje cooldowny. tim padem pouziva mnohem casteji skilly a musel by spalit vic many nez by mel. reseni by bylo bud mu dat vic many nez je bezne a nebo mu ji sebrat uplne.

    kdyz se ten hrdina delal a dostal nalepku very hard, tak okolo byla spousta OP hrdinu. illidan mel nejhorsi win rate a byl to nejhorsi pick ze vsech. pravdepodobne si sedli a rekli si, ze ke sledovani cooldownu, sledovani positioningu, mikrovani auto attacku nebudou pridavat jeste mana management.

    casem se vsechno zmenilo. ted by ho pravdepodobne nadesignovali jinak, hlavne jeho passivku.

    + dalsi vec je, ze uz to je v mobach zavedeny, ze ne vsichni hrdinove maji manu. je to dalsi vec, kterou se je snazi odlisit. (uspesne). mana, energy, brew, rage, fury, ciste cooldowns
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: jj. Však v turnajích není Illidan tak OP, sic se na něj domluvěj, 2x se hodi polymorph a je v pánu. Tenhle styl OP se mi ale líbí (asi nejsem sám) - že hrdina je silnej, ale zároveň se dá silně counterovat.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DRAWER: já ho hned koupil, asi po třetí hře. To byl ještě ve free rotation. Ale veděl jsem, že ho chci :). Mám jen dva warriory a to mě jeden hrubě nebaví (Muradin, žádná dmg)
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: Brightwing mi přijde jako celkem solidní counter na Illidana, ale i tak na něj musí vždycky alespoň 2, nejlépe 3 hráči najednou, aby ho zabili..a Illidan + Abathur nebo Rehgar je fakt na 90% GG..já bych mu zavedl manu..proč jí vlastně nemá?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    PEDROBEAR: jj pravdu díš. Jakmile má Illidan 20lvl, tak je snad nesmrtelnej. Nepamatuju si hru, kdy by můj tým v týhle situaci vyhrál.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    mne neskutecne vysira Ilidian, jeho prezitelnost a neomezenej movement v late game, hop sem hop tam hele furt ziju, mam 10% hp nevadi busim do tebe mam 90% hp.

    Hrdina kteryho je potreba zastunnovat a ubit nez ubije vas.
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    STAROJDA: jojo krávu sem si koupil hned jako druhého hera :-) je boží, hlavně stage dive :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: to je myslím už nějakou dobu oficiální, že kravka je OP ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    STAROJDA: jojo, taky je v tier listech dost vysoko :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Z nedostatku času si občas střihnu coop, abych aspoň grindil zlatky a ukojil pařanské touhy. No a protože jsem měl quest na warriora a nechtělo se mi hrát moje warriory (Arthas, Mura), tak jsem si zkusil krávu (ETC)...

    No a ty krávo!

    Vždyť je to uplně parádní hrdina. V metě nebyl asi jen proto, že ostatní warrioři byli OP. Super že teď už dostal slovo.
    - kromě jednoho všechny jeho skilly jsou CC (a dost solidní)
    - má self-heal a dokonce i heal spolubojovníků
    - buff pro team (attack speed, move speed)
    - parádní gank hrdina (CC, bodyblock, escape)
    - battle momentum :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRIPLT: tak to já mám pohodu. Už mám tak málo času, že stihnu sotva těch pár her, takže mě to vlastně nestíhá nudit :). Je to MOBA pro fotříky asi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam