BARTUC: nenapsal jsi ale, jestli si ty dvě hry vyhrál(!). Píšeš "topoval jsem vsechny staty v tabulkach", ale to nevypovídá nic o výsledku. Nevypovídá to ani o důležitém prvku - užitečnosti v teamfightu! Leoric je takový sólista, otravuje a u toho dává něco dmg a slow. A možná proto tě to nebavilo ;)
Mě teď překvapivě po dlouhé stagnaci začal neskutečně bavit Muradin jako tank. Když v HL chci nebo musím picknout warriora, tak ho beru. Mimojiné ho dotáhnu na 10 lvl a možná koupím master skin :)
Muradin, narozdíl od Leorica, je v teamfightu úžasnej a hra je jedna velká akce. Co u něj přispívá k enormní zábavě a zásadnímu vlivu na teamfighty:
- lvl 1 talent Reverbation, který v AOE snižuje attack speed o 50%. Jakmile má nepřítel AA hrdinu (Illidan, Kharazim, Valla, Tychus, Raynor, Kerrigan, Thrall - no prostě samý tier 1 picky :)), tak tento talent ho zařízene hned v první sekundě hry! V kombinaci s Battle momentum aplikuje slow každých 5 sekund :)
- zdánlivě tuctový skillshot stun (Q). CD má taky nízký, ale range a délka stunu (1,5s) je parádní
- skákání (E) je ideální tankový manévr a má řadu využití - útěk, skok doprostřed teamfightu, skok pro bodyblock, skok pro možnost stunu (Q), skok pro aoe dmg (proti Nově), skok mezi miniony pro waveclear, skok jako dodge před skillshotem, skok jako .... kruci pořád mě napadají další věci :D nechám toho.
- luxusní trait, který zvyšuje regeneraci mimo boj. Tento trait vede k absolutnímu válečnickému tanci, kdy neustále nabíhám (skákám) face-to-face mezi nepřátele a když HP začne padat tak se stáhnu, zregeneruju a skáču zpátky. V teamfightu neumírám, jsem v něm od začátku do konce. Stunuju, tankuju, zpomaluju útoky, pálím vše kolem sebe s Burning rage. A když jde do tuhého, vyvolám Avatara (R) a stanu se na chvíli bohem války!
Pro zájemce, tenhle build momentálně hraju:
Heroes of the Storm (Heroes) Builds & Guides, wiki, database and forums. Heroes Hero Build Guides on HeroesFire Wiki!
http://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/muradin#t5h1