• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    YASHAMARU: to je super, ted jsem u Chena talentoval Relentless, to je vlastne stejny (50% redukce cc) a hralo se s tim taky skvele
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ta sonya je ted hrozny monstrum, nejlepsi je, ze nejde nijak zastavit diky CC redukci na ultimatce, kterou ma porad up :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak jsem po dlouhy dobe dodelal rozstrel do ranked a hodilo me to do 8.... to je normalni?
    je pravda, ze posledni hry jsem hral s lidma z ranku 1-5, ale ja se tesil jak budu hrat na 25+- pohodovy rankedy a tady to bude uz moc na vazno...
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    YASHAMARU: ten Arthas .D jinak celkově maj ty videa vyšperkovaný
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    u tohodle jsem chcal smichy :D
    Heroes of the Storm WTF Moments (Mini Episode #2) | TGN Squadron
    https://www.youtube.com/watch?v=kdcE8bZ0u98
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KU_RE: no nazdar pane! aktivní jsme dost. pár sólistů (napr ja) ale i tu kolegové mají pěticlennou skupinu. ze nejsi moba noob potvrzuju :) ale pozor toto není dota ;).
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    Ahoj, jak jste tu aktivni? hledam nejaky partaky na hrani, zatim hraju jen normal, na ranked sice uz mam level, ale asi jeste ne skill, nejak se do toho nehrnu.
    Pridal jsem se na nastenku, kdyby jste nekdo mel zajem, moba noob uplnej nejsem, online a ready to play prakticky kazdej vecer.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    já se vám přiznám, že ještě furt nemám decidnutej rank :D vubec jsem se k hero lize nedostal, vždycky mám tak málo času, že jedu přesně toho hrdinu co si chci zahrát a užít a nechci, aby na mě "něco zbylo" nebo furt hrát kaela, aby ho nepicknul druhej tým
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    hustej typek
    Heroes of the Storm (HotS): US Profile: Angelist
    https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=1091546
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    YASHAMARU: Tak my začínající nevlastníme ještě všechny heráky, no:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jojo, takhle Uthera hraju já - teda pořád tak, jak on ho zahrál na lvl 20 :D. Uther je opravdu spasitel, vždyť i dokáže vstát z mrtvých :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    CARB6N: losing streak.. at ravena neklepne pepka prosim :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    jo a uz se nekomu poved ten silence ban?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CARB6N: to je solidni material. jen teda proti illidanovi bych fakt bral spis tu lili nez uthera. lili ho fakt hardcounteruje a je to skoro vyhrana hra uz v lobby. chapu, ze tu lili asi nesignalizoval... a flame na sonyu mi prijde docela zvlastni, vzhledem k jejimu soucasnemu stavu. nevim co se tedka firstpickuje, ale uprimne jsem raci, kdyz je sonya u me nez u enemy.

    jinak ja taky hraju primarne QM, protoze se ucim novy hrdiny, at mam pak co nejvetsi moznosti a v QM mam jistotu, ze budu hrat co chci a ne to co potrebuje team. flame tam obcas je a dokonce me i obcas nekdo vytriggeruje :D ale spis se mlci. nejlepsi je takovy to zarputily mlceni kdyz se nedari, ale nikdo nevzdava.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    YASHAMARU: good times - jak vyjde legacy of the void, dam si zas par mesicu psionic stormu a zealot chargu v sc misto hots:))
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Já mám pocit, že mam spíš opačnej problém. Dotáh jsem to v HL nejvejš asi na 12 rank a teď se plácám někde okolo 15tky (nikdy jsem před HotS žádnou dota hru nehrál). Po posledním loosing streaku jsem nějak tu HL přestal hrát a jedu už jen QM, protože je to víc vyklidněný. Ta HL je dost "toxická" a čtvrtina her je o hejtu v chatu. Naposledy jsem prohrál 5 her v řadě a ve dvou z pěti her jsme jeli bez supportu a jednu s dvouma (jako první pick jsem vzal Uthera, když druhej team vzal 1. Ilidana a u nás 2. gazlow, 3. Lili...strašnej hejt od začátku..a ještě prudili do mě, že jsem debil, vzal jsem si support a je to moje chyba, že prohráváme...jeli jsme nakonec bez warra s Murkym a Vallou, hroznej masakr). Doufal, jsem, že už okolo tohodle ranku budou lidi aspoň schopný slušně picknout. Další hra. První u nás pickne Sonyu a začne hejt jako prase, že je to idiot a ať chcípne. Nejvíc prudí poslední, na kterýho zbyte support a on si pickne Novu. Další smutná prohra a nova věnující se víc chatu než hře. Prostě to by člověk plakal, zlatý QM, kde jsou lidi smířený s tim, že heal neni a hrajou to i amatéři. Další plus je to, že je tam větší variace hranejch hrdinů..a já můžu v klidu hrát Ilidana:)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STRANGERD: ja jsem si vzpomnel ze jsem s tebou jednou vlastne starcraft hral :) byl jsi diamond protoss ze. ja jsem hral terrany a zkousel jsem mass marines z nejakyho teamliquid TvP guide a vubec mi to na tebe nefungovalo :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vcera jsem mel ve hre uthera, co zahlasil, ze ho hraje poprve v zivote proti lidem. talenty si bral z hotslogs + delal upravy od oka, kdy nesouhlasil s nejhranejsima volbama. vubec tu postavu neznal, tak hral hrozne priposrane a jen sel do tutovejch ganku apod. takze mel skore 9:1 nekde v midgame. celou hru jsme prohravali a pak prisel rozhodujici lvl 20 teamfight. 5v5 absolutni ferovka, vsechny big guns cooldowny nabity, proste epickej souboj.

    borec tam nabehl, zacastil storm shield, celej team mel stit, pak prosim AOE zastunoval enemy team, hodil shrink ray na enemy butchera. cleanse na nekoho v cc. stun heal, heal, stun. obeti na obou stranach. nebal se toho, tankoval, umrel a spustil zahrobni healing a tim jsme drtive vyhrali TF. zfarmili shrine a s punisherem vyhrali. zahral to jak buh, fakt spasitel uther :D uplne jsem nabyl respekt pro tu postavu.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DIOM: preju hodne stesti!
    UNCLE_JIMBO: takhle to holt funguje,v SC2 jsem se takhle prosral do diamondu a pak jsem prestal hrat ranked 1v1, protoze to bylo bud jit dolu nebo trenovat kazdej den a fakt to brat vazne:))
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    čistě teoreticky krátce po resetu má každej šanci dostat se vejš než na co skutečně skillem má, než se to ustálí, ale to by mi teda k uspokojení nestačilo :) to znám z wowka tuny lidí co na nový sezoně rychle nolifem vyhajpujou nějakej rating a pak dva měsíce nehrajou ranked aby nepadli
    DIOM
    DIOM --- ---
    STRANGERD: když bude reset, tak rozhodně nezopakuju všechny začátečnický chyby, které si moje MMR stále pamatuje a taky si nebudu do party brát každý vemeno, který mi zrovna napíše, pokud bych to tedy chtěl brát seriózně..takže ne, nemyslím si, že bych se potácel, tak kde jsem teď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam