Já mám pocit, že mam spíš opačnej problém. Dotáh jsem to v HL nejvejš asi na 12 rank a teď se plácám někde okolo 15tky (nikdy jsem před HotS žádnou dota hru nehrál). Po posledním loosing streaku jsem nějak tu HL přestal hrát a jedu už jen QM, protože je to víc vyklidněný. Ta HL je dost "toxická" a čtvrtina her je o hejtu v chatu. Naposledy jsem prohrál 5 her v řadě a ve dvou z pěti her jsme jeli bez supportu a jednu s dvouma (jako první pick jsem vzal Uthera, když druhej team vzal 1. Ilidana a u nás 2. gazlow, 3. Lili...strašnej hejt od začátku..a ještě prudili do mě, že jsem debil, vzal jsem si support a je to moje chyba, že prohráváme...jeli jsme nakonec bez warra s Murkym a Vallou, hroznej masakr). Doufal, jsem, že už okolo tohodle ranku budou lidi aspoň schopný slušně picknout. Další hra. První u nás pickne Sonyu a začne hejt jako prase, že je to idiot a ať chcípne. Nejvíc prudí poslední, na kterýho zbyte support a on si pickne Novu. Další smutná prohra a nova věnující se víc chatu než hře. Prostě to by člověk plakal, zlatý QM, kde jsou lidi smířený s tim, že heal neni a hrajou to i amatéři. Další plus je to, že je tam větší variace hranejch hrdinů..a já můžu v klidu hrát Ilidana:)