• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: PRESNE!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak domluvime se na pristi patek vecer? friday gaming night!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ja taky muzu kazdy den to mi nedoslo ze se to da zaskrtnout :-D
    ZABIK
    ZABIK --- ---
    CUZMAN: Na kolejnetu bych do toho nesel :D Rad bych si nekdy zahral ale ted nemam moc casu tak prvni kolo vynecham a ozvu se na druhe :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pokud nepojede na laglem kolejnim serveru :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CARB6N: Z tech co dalo plusko doporucuju ZABIKA jestli ten bude hrat proti nam tak musime mit OCI NA STOPKACH!!! :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CARB6N: Strasne zaplacete :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tak určitě, přidal jsem se na nástěnku, bývám online většinou od asi 11hod. večer do 1-2hod. ráno přes tejden a o víkendech různě. Hraju s několika IRL kamarádama, většinou se sejdeme tak ve dvou až ve třech.
    Hrajeme asi od začátku září a v pěti jsme se sešli jen asi na 5 her (ve kterejch jsme hrozně dostali na prdel). HotS je pro nás všechny první MOBA hra, takže se není čemu divit. Nikdo z nás bohužel není moc schopnej vést team, tak to hodili na mě. Mám teď odehranejch asi 250 her, tak se teprve v poslední době začínam ve hře orientovat, ale sem tam vůbec netušim, co máme dělat. Pořád dělám zbytečný chyby, nevim, kterej herák má jakej counter, nevím, kdy brát kempy, kdy pushovat core atd., ale pomalu se to začíná zlepšovat. Ve dvou nám to už celkem jde, ve třech už to bejvá horší (tam už je vidět daleko lepší sehranost lidí, lepší komunikace a zvládnutí hry) a jak je nás 4 a víc, tak nejsme schopný vyhrát nic:)
    Zkoušel jsem si založit novej účet na hraní ve více lidech, protože jsem měl za to, že MMR nám dává moc těžký soupeře vzhledem k našemu nevyrovnanýmu ratingu...ale v tom to očividně není, když na něm mám teď o trochu vyšší MMR než na hlavním:) Ten druhej účet ale sem tam hraju, když je nás víc. Hraju na něm v podstatě už jen Muradina, abych si za ty goldy, co se rozdávají za player level, mohl koupit master skin, na kterej bych na hlavním účtu asi jen tak nenaspořil:)
    Pokud budete chtít zkoušet 5v5 v takhle pozdních hodinách, tak dejte vědět. Každej coaching by se hodil:D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

    kdy se odehraje zapas Vlci smecka vs. zbytek NYXu? :)

    55 hlasy od 12 respondentů

      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      tak jestli budou hrat vsichni co +1, tak uz chybi 2 lidi jen
      SKY_MAX
      SKY_MAX --- ---
      TURNPIKE
      TURNPIKE --- ---
      SALUSA_SECUNDUS: som dost lama, ak to nevadi tak v klidu. len vybrat vhodny cas
      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      nevim jestli nas tu neni malo aktivnich, ale poskladame dva teamy na nejakej ten sranda custom match 5v5? :)
      SKY_MAX
      SKY_MAX --- ---
      YASHAMARU: jj novu přepushuješ, ale pokud je nova inteligentní, tak game sense vyzjistí kdy co bude a po bude countřit braní campů, popřípadě pokud tam bude víc hrdinů, tak půjde po tom osamocenym, co tma neni. Jako že taky jsem tak už jednou za Novu prohrál a právě od tý doby si to hlídám a na nějakejch mapách jsou to prostě takový místečka, kde víš že někdo bude a mít skoro jasnej kill :D
      Ale pokud je nepřátelskej tým disciplinovanej, tak to všechno udělaj v pěti a opatrně a pak to nova nedá.
      V profi Hotsku Nova nemá smysl, ale na mojí úrovni se můžu docela spolehnout, že nepřátelé budou mít špatnej positioning a pak je to pohodec :D
      DIOM
      DIOM --- ---
      YASHAMARU: pěkná hra! ..já si s Leoricem liboval :) ..ti 2 invis klauni se mne báli jako čert kříže..tu hru jsme vyhráli, protože disciplína, na QM to byl malej zázrak..ale je fakt, že většina teamu byla z těch vyšších ranků, což je prostě znát ..jinak ten finální push byl zdrcující a March of the Black King dá na lvl 20+ 30% jádra..to je láska práce potom :)
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      vcera sem mel celkem zajimavou hru. enemy mel nova&zeratul a hrali gangbrothers strategii. Ja jsem zrovna mel Jainu a strasne me pwnili. Umrel sem snad 8x. Proste terror. Jeste jsme meli abathura, takze jsme hrali v podstate ve 4rech. Nazeebra, kterej taky vicemene squishy a no escape a mel stejny problemy jako ja a Leorkyho. nastesti to vsichni psychicky zvladali a zadny flames.

      obycejne na NZ kombo funguje lategame deathball 5v5, ale to melo problem, ze my byly jen 4 a museli sme mit roztrousenou utocnou formaci, pac meli jeste kravu. to zas bylo neco, pro ty neviditelny zmrdy a jakmile se nekdo nekde opozdil, tak okamzite meleted. (to je deleted a melted, pro ty, co jsou jeste normalni).

      Hru jsme nakonec vyhrali, protoze teamy s novou maji jeste jednu slabinu a to pomalej clear. Daji se proste prepushovat a prejunglit. Nakonec se nekde vytvoril celkem nevinnej merc push, ke kterymu sme se pripojili a bleskove dali core. bylo to strasne maly window of opportunity, ale vsichni pochopili a zareagovali a vyslo to. Never give up :)
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      tak vypada to, ze Tracer by mohla byt jeden z oznamenych hrdinu. mela by byt jako odmena do hots za overwatch origins.
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      STAROJDA: to Qcko, prvnimu spis neuhnes, ale na ceste zpatky uz by jsi mel zvladnout zareagovat. proste poodejit bokem. on to nijak neovlivni, takze je to jen o reflexech.

      beam se ohlasuje dost dlouho dopredu zvukem, takze vis ze jde na tebe. musis proste hned nekam jit a pak nedostanes zadny dmg, nebo jen minimalni. nejspis ta jaina proste neznala artanise, protoze na to stihne zareagovat i duchodce.

      jedina vychcavka co me na nej napada takhle je, ze jeho Qcko neni unstoppable, takze pokud hrajete za nejakyho stunera, tak si pockejte, az chargne doprostred vaseho teamu a tam mu dejte stun. zustane uprostred 5 lidi. (pak se zjisti jestli to by dobry nebo spatny napad) :D
      YASHAMARU
      YASHAMARU --- ---
      LEDOFREDO: automaticky mu popne pri min nez 50% hp. on si snizuje Cd autoattackama, ma skill co da 3 autoattacky a jeste si to snizuje kdyz trefi Qcko. takze pokud je to vyrovnany 1v1 nebo je ahead, tak je dost nezabitelnej.
      LEDOFREDO
      LEDOFREDO --- ---
      jak presne funguje ten stit u artanise, jak se s tim nejefektivneji vyporadat? mam pocit ze se mi stalo v nejaky hre ze mel par hp, ale ten stit furt naskakoval dokola
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam