• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    koukam na ni a ze bych se nejak extra tesil bych nerek..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Lunara Spotlight – Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=4OqrfLfaOnc
    PANVA
    PANVA --- ---
    Pruser HotS je ze vyslo bez poradnyho MM a Ranked play, proste to "pushnuli" z bety do verejnosti aby to zacalo neco generovat misto toho aby to vzali na dalsiho pul roku do dilny. Uprimne doufam ze se z toho poucili a na tom ranked play a MM v overwatchi budou makat od ted celou dobu do spusteni. Nejvic smesny mi na tom prijde ze kdyz se podivam na rozhovory kde Dustin hovori o pre-season, novym MM apod - problem nebyl v tom ze by nenasli hrace stejneho levelu, ale ze na to aby ho nasli potrebovali moc casu, tzn. maji metriky jak posoudit uroven hrace, nemeli ale poradny matchmaking system ktery by rychle nahazel hrace do hry - cti hloupy engineering, spatne nebo zadne algoritmy.

    Taky mi prijde debilni ze ranked play nemuzu hrat s dvouma prateli ale bud s sam, s jednim nebo doufat ze se nas sejde kazdej vecer 5. Uprimne doufam ze novej MM kterej chtej pustit ty jejich duvody ktery meli k tomuhle omezeni srovna a v dalsi iteraci to znovu povoli.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    ENDER: Jenže to mělo referal program hned na začátku otevření pro veřejnost.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jestli maji problemy s timhle, tak jsem zvědavej na Overwatch :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    YASHAMARU: kolik lidi to hraje?
    lolko melo taky ma referal program...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    YASHAMARU: hele ja se obavam ze tady nebude problem s mm, ale s tim, ze ta hra proste vysla s krizkem po funuse. Ackoliv si myslim ze je to dobra hra a vyvojove je, co se tyce moba her velmi vysoko, tak lidi jsou toho zanru proste prehrani - po 2k her v lolku uz me ten zanr nebavi a hratelnost heroes na tom nic nezmeni. Jo, kdyby to vyslo pred tremi lety tak jsem na tom zaseklej doted, ale ted uz je proste pozde.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    XSOFT: v parte na friend bonus vs. easy AI, znicit celou mapu a pak core.. da to kolem 130k xp zhruba za 6 minut, neni to zas tak hrozny protoze ten friend acc ma stimpack
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    YASHAMARU: jak dlouho to trvalo? (nejaky tip na taktiku?)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    MICROSHIT: no bylo to proti vs easy ai a ti boti jsou zhruba stejne apaticti jako ja v pul desate rano praci. prez attack move a q ve smeru cerveneho health baru to bylo jak normal. jenom jsem teda nemohl vzit draka, protoze sem ho nemohl najit :D
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    YASHAMARU: s Jimmym to nemuselo bejt až tak hrozný, ne? ))
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    YASHAMARU: to vole to je slušná čelenž, to bych fakt chtěl vidět záznam
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    je to doma :) nejvic pobavila hra, kde se mi bugla grafika a celou jsem ji hral od zacatku do konce tak, jak to je na tom screenu :)




    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Nedávno tu byl vytažen můj twitter :). Tak jsem ho tedy po delší době oživil sérií poznámek z jednoho pěkného thredu na redditu.

    Čekujte na: https://twitter.com/heroeslama
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    EPIDEMIK: pokud nehrajes na nejakem dobrem ranku tak asi panuje obava z toho jak ho budes hrat, je to prece jen dost komplikovanej char pokud ho ma clovek hrat na max (soakovat, hazet bomby na spravny mista, pomahat primo na hrdinech, aktivne pushovat, nenechat se u toho zabit ..)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EPIDEMIK: je to tak, nesmíš se nechat zviklat a naopak jim pak ukázat jak válíš. POZOR ale, Abathur není dobrej pick vždy - je nutný mít k tomu dobrý spoluhrdiny.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    proč když du hrát league a vemu abathura tak me vsichni prosí at si ho neberu co proti němu všichni maj xD dyt je to zabiják :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    oni nesmi a nemuzou pripustit, ze maji potize s MM, protoze neni dostatecne velkej player pool, protoze to by tu hru zabilo. asi jako kdyz se rozkrikne, ze ma nejaka banka problemy. jestli je to pravda nebo ne je jedno, pokud lidi zacnou plasit a vsichni budou chtit dat penize jinam, tak konci. takze ani sama to nemuze priznat. (je mi jasny, ze je to v realu slozitejsi, ale prijde mi to celkem trefnej priklad).

    pak uz by to totiz vzdali i ti posledni nadsenci, protoze proc tam zustavat, kdyz to bude uz jen horsi. takze me nejak nevadi, ze se to snazej resit takhle nenapadne a snazi se dotlacit komunitu k agresivnimu nabirani hracu. neco urcite naberou. ty hystericky reakce decek jsou trochu prehnany, protoze proste nechapou to pozadi a nikdo jim to nemuze oficialne vysvetlit, ze to jsou takovy resuscitacni pokusy.

    nic neni tak horky jak to vypada, snad se to nejak vzchopi a nezlomi nad tim hul a nepujdou raci vydat dalsi sadu karticek. nedejboze, aby to bylo v tom vegetativnim stavu jako diablo. ty balance patche, novy mapy, novy hrdinove tu hru strasne ozivujou.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    dneska sme potkavali hrace s nicky: third account, vulture farming, apod. :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: lol co procitam ten twitter tak docela trapas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam