• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Jinak kdyby se někomu chtělo zahrát, někdy třeba, tak můj battletag je Tatras#2215. Klidně bych navrhoval hodit battletagy na nástěnku, kdo chce samozřejmě
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kupuj rychle, to nevydrzi :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Hmm jak to tak čtu tak další hero ke koupi je pro mně jasnej:-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Dlouho me heroes nebavily tak, jako ted Anub’Arak. Vlastne zas tak dlouho ne, od release Li-Ming. Ted koukam na nejaky guidy a vidim, ze jsem se netrefil snad ani jednim talentem do optimalniho buildu. Tak jsem zvedavej, az to vyzkousim podle navodu.

    Dampen Magic je naprosto bozi. Procuje porad a s tim, jak ted radi Chromie a Kaelthas, tak je k nezaplaceni.
    Cocoon je dalsi zabavny skill, kterej ma ohromnej range, takze neni problem vypnout kohokoli si zamane. Tim padem vsechny teamfighty jsou 5v4 nebo se minimalne snizi palebna sila nepratel nez vysvobodi spoluhrace.
    Rewind na 20tce nabizi pristop k 4 stunum a ty v rychlem sledu nabizi dost ultimatni stunlock, kdy si (minimalne) jeden protihrac moc nezahraje, zato si ohromne zaskace.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    určitě mi seberou kvuli tomu nejakou moji oblíbenou mapu :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ELEMENT_LEAD: coming soonTM.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Dustin Browder on Twitter: "Team is working on more battlegrounds. https://t.co/L1MUxdfJmp"
    https://twitter.com/DustinBrowder/status/733762261391675392
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ELEMENT_LEAD: nejak takto http://www.icy-veins.com/heroes/arthas-build-guide sindra build kdysi davno, nez bylo tucet op heroes proste bud zmrazil enemy team, takze nemohli utect a dalo se je pekne rozemlit, nebo sindra na veze a fortu, tak byla celkem jistota, ze veze i forta lehnou. navic arthas celkem rychle dokazal solovat kempy, takze taky uzitecna vlastnost. tedka nevim, jestli se mi zda, ale sirka zmrazeni od sindy je uzsi. vicemene mu pridali dmg v sindra buildu a heal v death coil buildu, ale imho to proste nestaci, s tim, jak ted nerfujou cc. jako tank taky moc nema sanci, to uz je lepsi anub. a jako bruiser nema ani takovej sustain nebo dmg jako sonya nebo dehaka imho. cili za me zklamani.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Uvidíme, docela tomu věřím. Snad se podaří to střídat. Občas fakt mám chuť HotS vypnout a nemám co místo toho. Tak teď to bude asi naopak.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    myslim ze ses za chvili zpet :p
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak jsem si pořídil Overwatch, takže od příštího týdne asi přestanu HotS na čas pouštět. Ale tady vás neopustím, nebojte ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ELEMENT_LEAD: momentálně se Anub skloňuje jako zásadní mage counter. Má kopec CC, hodně HP, jeho brouci blokují skillshoty a má Dampen magic. Takže takto na něj ;)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    anub taky super, ale hral jsem ho poprve v zivote, takze nedokazu posoudit o kolik je silnejsi. nicmene to uz je druhej patch, co ho buffuji, tak by se to mohlo projevit.
    pusobi na me jako offtank/bruiser, co divne backline, zacooconuje dps a zabije/vyzonuje healera. zatimco zbytek teamu jede 4v3.
    celkove se mi ta postava moc libi, protoze mi prijde, ze hodne odmenuje mechanicky zrucny hrace, co maji zaroven prehled o situaci. co je potreba stunlockovat, co focusnout, co omotat. kdy dive a kdy peel pro squishy.
    arthas i anub se jim moc povedli imo a oba si to dost zaslouzi.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a jak to stavis? jaky je rozdil mezi dracim buildem pred a po patchi?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    asi si teda koupim toho gazlowa :(
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    imho arthas nic moc. muj oblibeny sindra build je moc chcipaci a tankovaci build neni az tak moc tankovaci (=jsou lepsi tanci a zabavnejsi).
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Najdete 3 rozdily. #retardsofthestorm

    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ten arthas je tedka super :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ELEMENT_LEAD: ja teda zasadne splitpushuju, kdyz mame navrch (tj. kdyz je napr. imortal, kytka, dragon knight, nebo nasi tlaci jednu bazi, tak tlacim na te nejvzdalenejsi lajne od toho, kde zrovna brani. hravam nejvic xula, zagaru nebo lunaru.

    ovsem radu lidi vubec netoci mechnika hry - soak, map objectives, braneni budov apod. tj. hrajou to stylem: zacatek hry - bud pushovani nebo team fight nez je prvni objectives. hned po prvnim objectives - skupinky, aniz by byl zajistenej soak lajn. vetsinou na to chcou vsechn nebo vetsinu hracu, pricemz na levlu 7 si kdejaka classa celkem rozumne ogre camp solne a netrva ji to vecnost jako tankovi, kterej si solne i velkej camp, ale od toho tam imho neni. dalsi hruza je prorazeni jedne lajny az ke coru a tam bitva, dokud utocnici nevychcipaji na nedostatek many. a teamfighty jsou kapitola sama pro sebe.

    vicemene u kazde prohry je jeden exemplarni priklad naprostyho zkratovyho jednani - tank zacne honit dpsko na par procentech hp (tank je na full) a diky tomu, ze opusti ostatni, tak grupa vychcipa. nebo typicky - je pouzita naka silna abilita - mosh pit, mrazici kruh, devouring maw, mind control... ale nenasleduje dalsi akce. zazil jsem jainu, ktera na zacatek teamfightu hodila kruh, ostatni bojuji a ona se stahne...
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MPEGYNA: to nemusi byt nutne spatna strategie, zalezi co hrajes za roli. ale pokud bys se svym melee assassinem dokazal zabit jejich healera a prezit, tak jsi defacto vyhral teamfight. pokud by ses vytradoval kill za kill, tak je to stejne porad dobry pro vas. pokud jen chcipnes, tak je to blby. chce to, aby zbytek teamu nebackoval, ale tlacil se co nejvic za tebou.

    mas pravdu, ze specialisti jsou super, kdyz se vyhrava, protoze mas pohodku a muzes si delat svoji vec. kdyz cas od casu prijde gank, tak mas level vyhodu a prezijes ho. kdyz se prohrava, tak uz to neni tak super, protoze na kazdej gank chcipnes a team bez tebe nic neudela. ale stejne tu hru vyhravaji imo primarne teamfighty a splitpush v lategame si muze dovolit malokdo a je to tak strasne velky riziko, ze bych skoro rekl, ze to je chyba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam