• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: iluze ze sem skillmaster nemam, ale cist v chatu "fuck this i am afk" a koukat na nehnouci se postavu 5 minut neni cognitive bias ale napresdrzku
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    takovy to, jsem sice v dreveny lize, ale ve skutecnosti jsem minimalne grandmaster material :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    CHOBOT: myslis tenhle? https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect

    is a cognitive bias in which relatively unskilled persons suffer illusory superiority, mistakenly assessing their ability to be much higher than it really is. inability of the unskilled to recognize their own ineptitude and evaluate their own ability accurately.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    PEDROBEAR: já to přestal hrát a zůstal jsem u doty, která má dobrý patche (což je mi líto, že se hotsko začalo vydávat jinym směrem, než bylo původně) a u který mám hlavně vždycky dostatek lidí abychom hráli v pěti, protože právě na tohle hraní s neznámejma lidma, který nekomunikujou nemám nervy
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    lol, mně se líbí, jak už potřetí za posledních snad deset let poslouchám a čtu úplně stejný hlášky ( PEDROBEAR ) Nejdřív dota, pak lol, a teď hots. Nevim jak v jiných kompetetivních žánrech, ale v mobách má očividně skoro každej hráč stejnej komplex :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    PEDROBEAR: welcome back ^^
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    to mi fakt chybělo... hero liga. Splaška těch nejvetších hoven pokaždý v týmu. asi 3 hry z 5ti se mi stalo, že se prostě dva idioti rozhodnou, že to nemá cenu a začnou afkovat. Věže 50:50, levelovej rozdíl žádnej, vyrovnaný team fighty, jednou prohrajem jednou vyhrajem, ale 2 řeknou konec a je konec. Nehrajou jezdí dokola kolem věží a pro jistotu se nechají párkrát zabít suicide nájezdem pod věže. Platina liga, netuším čemu se to rovná ve starym ale uplný dno to není.

    pfff tak sem se vyventiloval a zpátky na novou nasrávací hru
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    UNCLE_JIMBO: to s tou Novou to byl takovy pokus o nekolikanasobnou ironii :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ideální na climb je hrát ve dvou a sehrát pár comb, který jsou schopný rozhodovat team fight - například Jaina/Lunara/Thrall/Graymane jeden hráč +Diablo/Anub/Arthas/Artanis druhej je teď super a projde to přes bany... Na solo souhlasím s Tracer, ale ta se trochu banuje, dobrej je ještě Thrall, Jaina, Zagara a asi to chce umět Kaeltase a Li-ming v případě že dostaneš first pick a nebudou zabanovany.. Novu nedoporučuju, protože kurví náladu v teamu už to že jí pickneš, je slabá a většina lidí jí neumí přizpůsobit hru.. A za supporty se nedá moc ovlivnit hra
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: Tracer! s ni budes pwnit hodne, kdyz ji budes umet. a ma hodne vysoko skill strop.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Super napad s jednim hrdinou, akorat Nova me moc nebavi, tak bud Zeratul, Jaina nebo se naucim Tracer
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    presne tak! mam kamose, kterej v zivote zadnou mobu nehral, neprecetl jedinej guide, nevidel snad zadny video. odehral 1 coop (asi omylem) a rovnou zacal hrat quick matche stylem ze talenty si cetl ve hre co delaji apod. zkusenejsi hraci se mu snazili vysvetlovat co ma delat atd. ale vsechno ignoroval. a hral jenom novu, protoze ho bavila.

    no a asi za asi dva mesice byl rank 1. tak nevim o cem to vypovida :) asi ze nova op nebo co
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ELEMENT_LEAD: dvakrat podtrhavam a nejlip se naucit hrdinu, kterej se nebanuje a kteryho maj vsichni radi, napr. Novu :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: jsou tam 4 dalsi lidi, za ktery hrat nemuzes, takze vysledek hry muzes jen ovlivnit. holt spoustu her nevyhrajes. vtip je v tom, ze protihraci maji ty stejny problemy a pokud ses skutecne perla mezi svinema, tak z dlouhodobyho hlediska je nemozny, ze team s 4x trash a jednou ty bude prohravat vs 5x trash.

    trochu to zkratim, protoze je to furt dokola. pokud chces co nejrychleji stoupat, tak se nauc 1 hrdinu a toho hraj nadprumerne. to je asi nejrychlejsi cesta.

    do zacatku to staci. asi jako ve starcraftu, kdyz se naucis provest 1 strategii perfektne, tak ti to staci z bronze do diamond (aspon to tak bylo kdyz sem hral). nebudes skvelej hrac, ale umis aspon neco s cim porazis 80% populace.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    REFLEX: ano
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jak vlastne muze clovek jako jednotlivec dostat do lepsi ligy, kdyz vzdy hraje s dalsima 4 hracema, takze pokavad mu to porad bude davat lamy tak je to zbytecny

    V ramci zapasu je hodnocenej jako jednotlivec?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    REFLEX: jj, single i tymovy.
    buildy treba na: http://www.heroesfire.com/
    pak mas dost stranek se statistikama, kam lidi uploaduji replaye, muzes se z toho poucit (co pouzivaji za skilly, top hrdinove a tak)http://www.hero.gg/ http://www.hotslogs.com/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELEMENT_LEAD: sakra :D jeste mam potrebu radit, ale to mam asi z dob kdy jsem delal TL v CSku ;]
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: ja myslim ze ten pocit, ze hrajes OK a vsichni ostatni hrajou tuzku a jsou to brambory se nevytrati nikdy :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ty ranked jsou rozdeleny na single i teamy, jestli se nepletu?

    Kde berete navody jak hrat, koukate na replaye hracu, nejaky guidy?

    Ja porad hraju jen Quick matche, kde teda je zlo, ze mi prijde ze mi to dava vzdy strasne spatny spoluhrace, to by melo vyresit hrani tech Ranked, jestli se nepletu (samo az vystoupam nejak vys - jestli :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam