• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: Tracer! s ni budes pwnit hodne, kdyz ji budes umet. a ma hodne vysoko skill strop.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Super napad s jednim hrdinou, akorat Nova me moc nebavi, tak bud Zeratul, Jaina nebo se naucim Tracer
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    presne tak! mam kamose, kterej v zivote zadnou mobu nehral, neprecetl jedinej guide, nevidel snad zadny video. odehral 1 coop (asi omylem) a rovnou zacal hrat quick matche stylem ze talenty si cetl ve hre co delaji apod. zkusenejsi hraci se mu snazili vysvetlovat co ma delat atd. ale vsechno ignoroval. a hral jenom novu, protoze ho bavila.

    no a asi za asi dva mesice byl rank 1. tak nevim o cem to vypovida :) asi ze nova op nebo co
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ELEMENT_LEAD: dvakrat podtrhavam a nejlip se naucit hrdinu, kterej se nebanuje a kteryho maj vsichni radi, napr. Novu :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: jsou tam 4 dalsi lidi, za ktery hrat nemuzes, takze vysledek hry muzes jen ovlivnit. holt spoustu her nevyhrajes. vtip je v tom, ze protihraci maji ty stejny problemy a pokud ses skutecne perla mezi svinema, tak z dlouhodobyho hlediska je nemozny, ze team s 4x trash a jednou ty bude prohravat vs 5x trash.

    trochu to zkratim, protoze je to furt dokola. pokud chces co nejrychleji stoupat, tak se nauc 1 hrdinu a toho hraj nadprumerne. to je asi nejrychlejsi cesta.

    do zacatku to staci. asi jako ve starcraftu, kdyz se naucis provest 1 strategii perfektne, tak ti to staci z bronze do diamond (aspon to tak bylo kdyz sem hral). nebudes skvelej hrac, ale umis aspon neco s cim porazis 80% populace.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    REFLEX: ano
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jak vlastne muze clovek jako jednotlivec dostat do lepsi ligy, kdyz vzdy hraje s dalsima 4 hracema, takze pokavad mu to porad bude davat lamy tak je to zbytecny

    V ramci zapasu je hodnocenej jako jednotlivec?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    REFLEX: jj, single i tymovy.
    buildy treba na: http://www.heroesfire.com/
    pak mas dost stranek se statistikama, kam lidi uploaduji replaye, muzes se z toho poucit (co pouzivaji za skilly, top hrdinove a tak)http://www.hero.gg/ http://www.hotslogs.com/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELEMENT_LEAD: sakra :D jeste mam potrebu radit, ale to mam asi z dob kdy jsem delal TL v CSku ;]
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: ja myslim ze ten pocit, ze hrajes OK a vsichni ostatni hrajou tuzku a jsou to brambory se nevytrati nikdy :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ty ranked jsou rozdeleny na single i teamy, jestli se nepletu?

    Kde berete navody jak hrat, koukate na replaye hracu, nejaky guidy?

    Ja porad hraju jen Quick matche, kde teda je zlo, ze mi prijde ze mi to dava vzdy strasne spatny spoluhrace, to by melo vyresit hrani tech Ranked, jestli se nepletu (samo az vystoupam nejak vys - jestli :D)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: snad se to spravi jak se vsichni zase rozradi. tyhle ty rozjezdy byvaji vzdycky takovy chaoticky nez se to trochu ustali. ono stejne se nic nezmenilo. novej system nijak magicky nezmeni skill level populace, takze extremne dobri hraci porad nebudou mit s kym hrat.

    me je na tom nejvic sympaticky, ze mas porad kam stoupat. a ze to omezuje hrace co ti to da do hry. takze nedostanes duo Q master+bronze kamos do teamu. a ty odmeny za sezony vypadaji celkem stedre :p bude se to chtit zas vyhecovat na nejakou team ligu.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ELEMENT_LEAD: jojo, asi to je tak spravne .. ale stejne si dost lidi stezujou na nekvalitni slozeni her po placementu ve vyssich ligach
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    klicovy bude jak moc soft ten soft reset je. jestli to je jen na ty placementy nebo par her tak to by bylo trapny. jestli to bude stovka, tak by to byla opravdu nova sance pro vsechny.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    to by byl dobrej shitstorm na forech, kdyby 10 rozrazovacich her melo sanci nejak vyrazne ovlivnit umisteni a smetlo by ze stolu X set her co mel clovek odehranych predtim. :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: myslim, ze ani nikdo necekal nic jinyho
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ELEMENT_LEAD: ten placement nehraje moc dulezitou roli, dulezitejsi je predchozi rank/mmr .. lidi co meli radove rank 1 koncej skoro vzdy v diamond 3 bez ohledu na vysledek matchu.. kdyz hrajou 2 lidi vsechny zapasy spolu tak stejne nedostanou stejny rank pokud meli jiny rank v preseason
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    DIOM: jo, je to myslim stejny nebo podobny. ale jeste je to rozdeleny, ze kazda ta divize ma 5 stupnu, takze diamond je I-V, master asi taky a grandmaster ma uz tusim rovnou poradi na serveru. a pokazdy hrajes extra hry, aby te to pustilo o ten mezistupinek vys.
    DIOM
    DIOM --- ---
    diamond a pak už jen master a grandmaster jako ve starcraftu?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hm tak placements 5:5 a diamond 3. vys to asi nepousti z rozstrelu. prvni dve hry jsem hral 4v5, takze to me ohromne potesilo :) jinak je to mnohem lepsi hrat ve dvou. mensi sance na leavera, jeden hrac na kteryho se pujde dat spolehnout.

    posledni hra vypadala dost tragicky, nejak jsme nadraftovali medica a rehgara. vypadalo to, ze nebude dmg, ale nakonec z toho byl nejvetsi bloodlust stimpack stomp :D

    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Možná čekaj až opadne boom z Overwatch a pak nečim přilákaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam