• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    pokud vam stejne jako me najednou prestaly fungovat poradne klavesy (QWE, tabulator, proste vsecko) musite zmacknout nekolikrat, aby to hra zaregistrovala, tak problem je v novy verzi GeForce experience. staci odinstalovat a problem solved :)

http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/17613393421
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    zatial co som odpozoroval tak MVP je vzdy clovek s najlepsim kill+assist-deaths skore
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ELEMENT_LEAD: klikam zasadne sobe :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MPEGYNA: :D ty klikas ve vs ai hlas nekomu jinymu nez ai botum?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    XSOFT: z toho to vypada, ze MVP je nej skore z nejakyho pomeru kill/assist/death. ovsem ty dalsi oceneni jsou opravdu wtf. nejlepsi je, kdyz ve vs AI je MVP bot a lidi mu jeste kliknou hlas.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    To MVP nechapu. Nekdy to neda vubec (kdyz by melo), jindy by nemelo a da to.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    je to nedotazene, dava to MVP a hodnoceni podle nejakych hodnot a ve vysledku realne za vyhru muze nekdo jinej
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    davam MVP jeden patch... maximalne dva :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    na palecky sere pes, kdyz si muze dat clovek sam sobe. ale uz i to, co vybira server do top 5 je postaveny na hlavu - ad muj post s kamikaze assasinem. mvp, nejvic hero dmg, ale k/d >= 1.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MIKEE: odmenovani neni
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TURNPIKE: a je tam nejaky odmenovani? ja si niceho nevsiml
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    MVP mi pride ako celkom fajn pocin, hlasovanie uz nie, pretoze je to pekne subjektivne. pretoze tieto hry su plne neobjektivneho shitu,
    napriklad vcera: towers of doom, nedostal som ziaden palec hore, aj ked som v podstate preniesol cely tym. hral som guldana, oproti zvysku teamu triple siege, double hero dmg, double xp, vsetky campy som zabral ja, K/D 11-1 (pri vyrovnanej hre deaths 24:26). jedina moja chyba bola, ze randomne chceli ist bossa, aj ked zjavne bol jeden enemy v top lane a traja v mid lane, jeden mrtvy len par sekund do ress... ja som prave pushoval bot fort a dopredu som to odmietol ako "bad idea". samozrejme ich tam gankli tak ze sa uplne vyparili. "Guldan noob" "Guldan's fault" "if you were there we would have it" a tak dalej. moja reakcia bola len "wtf, I told you"

... takze nakoniec 4 palecky nasho teamu dostala sylvanas s K/D 3-9, ktora mala najmensi XP contri z teamu. asi pre to ze otvarala teamfighty Mind Control ultimatkou pocas ktorej ju vsetci gankli a zvysok bol 4v5. alebo neviem pre co. proste palecky a nejake odmenovanie na zaklade toho je uplna chujovina
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    a taky hodnoceni ala Overwatch
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ano
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a uz je ta nova mapa/mapy?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    me to prijde otravne, kdyby to slo skipnout ..
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MVP kamikaze assassin. good job Blizz. good job. :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    To MVP je zatim spis k placi, pokud nekdo hraje support (levluju Auriel vs AI). Kdyz to nahodou vybere most healing, tak vyhraje AI Morales. Kdyz me Tassadar necha chcipnout, jelikoz dela DMG, tak je pak MVP v DMG!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Btw ja v utery hral TL s teamem kde byly GM a M a teda zas takovou ostudu jsem neudelal, byly to anglani a nemci a byly jsme na discordu a celkem sranda :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mam trochu smiseny dojmy, vedel jsem, ze ten mvp screen bude o nicem, protoze jsem zazil zavedeni podobnyho honor systemu v lolku a lidi to bavilo cca tyden a pak uz nikdo nehlasoval

co jsem nevedel je, ze mi to bude vadit. ne jako nejak extremne, ale je to zbytecnej screen na kterej musim koukat i kdyz nechci. coz zni jako mala vec, ale predtim jsem nemusel. kdyby se to dalo skipnout. nevim, vic by se mi libilo, kdyby to byla volba 10 lidi a za kazdej vote dostal clovek 5 goldu a nesmel by hlasovat pro sebe a clovek s nejvic hlasama by byl MVP a mel zarez ve statistikach u jednotlivych postav kolikrat byl MVP a kolik vydelal goldu.

to jak je to objektivni nebo neobjektivni neresim. ocividne blizz zkousi jak moc dokazi strojove odhadnout kdo se jak cinil, aby mohli lepe ohodnotit jednotlivce v ramci hry. no, ceka nas jeste dlouha cesta.

naopak mam radost z toho, ze vsem nadelili free hrdinu a goldy. a hlavne ze neudelali hero league solo Q only.

alarak je bozi co se tyce vizualu a namluveni (Q ze startreku lol), ale prijde mi debilne nadesignovanej. to ze ma 100% ap damage je sice pekny, ze to je napsany, ale nejde to videt a v podstate se to da rict jinymi slovy i jako 50% dmg do minionu, coz uz tak cool passivka neni. imo kdyz je nastavenej, aby byl balanced se 100% ap dmg, tak se jim tezko veri, ze je to nejaka vyhoda.

skilly a talenty jsou tak nejak rozhazeny na skale meh az cool.

no jako dobry no, ale poprve mi velkej hots patch prijde jako krok stranou misto obrovskeho skoku vpred.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam