ELEMENT_LEAD: dunning-kruger :D Hele ja nemam vubec problem uznat, ze treba nemam na to byt v GM nebo M, ale proc musim hrat s lidmi v Goldu, kteri zacali hrat minuly tyden a vi o te hre uplny hovno?
Ja kdyz hraju, tak sleduju hotslog nepretrzite. Ma hromadu featurek, ktere lze vyuzit. Mam z kazde classy nekolik heru na master urovni - dokazu teda doplnit tym uplne vsim. Mam cca 20 heru, ktere ovladam vyborne a dokazu dat counterpick na vetsinu hrdinu ve hre. V draftu komunikuju, radim. Ve hre se to snazim maximalne tahat a podporovat tym.
Bohuzel 2/3 her je zpravidla rekt z jedne nebo z druhe strany (trollove, idioti, feederi, noobove, afk a vsechno mozne), coz je maximalni nuda i v pripade vyhry. Z toho zbytku kvalitnejsich her jsem tak v 10% schopen uznat, ze souper byl proste lepsi a to jsou zpravidla ty nejzabavnejsi hry s napetim do posledni minuty.
Co jsem cetl na blizzard forech, tak lidi co se zasekli v Goldu nemeli problem se s novym uctem bez problemu dostat do Diamond. Neomezeny hard reset je blbost, to jo. Ale jednorazovy reset nebo reset v ramci novych sezon? K cemu jsou pak placement hry, kdyz mas zakonite presne takovy rank jako predtim +-1 divizi.
At se zkusi nejaky GM vytahnout z Bronze5. Zabere mu to minimalne vyssi stovky her, kde uz pujde jen o pravdepodobnost na zaklade winrate vyssiho nez 50%. Ale koho ma tohle bavit?
V overwatch neni tak sileny duraz na tu kooperaci. Jako Soldier-76 s visionem muzu klidne vystrilet vsechny nepratele najednou defacto sam. Ale v HotS sam nezmuzes vubec nic.