• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Docela mě ty jeho tiery překvapily, např. že Guldan je ve first pick nebo Samuro je v not optimal, na té vyšší úrovni to fakt asi bude "jiná hra":-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: No ja si za sebe myslim ze Lucio je porad v pohode hratelnej a porad je to lepsi Brightwing :) Svet nehori. Mimochodem ted koukam ze v Grubbyho Tierlistu uz se postupne propadl do Tier 2 :)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    no a koukam, ze lucio prestava byt instatni ban i na jeho nejsilnejsich mapach Battlefield of Eternity a Infernal Shrines, takze nerf se ocividne "povedl" :D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    JANDOS: malfa mame v kazde hre, protoze je neskutecne variabilni. uz se mi parkrat stalo, ze jsem s nim mel nejvyssi hero dmg ze hry, kdyz byla potreba. s tim mnozstvim aktivnich talentu co ma, muzes couterovat temer kohokoliv.

kdezto lucio schytal snizeni healovani o tretinu a treba malfurion ho na vetsine map vklidu prehealuje jen se svou jednou basic abilitou. stejne jako skoro snad kazdy healer. a oproti ostatnim nema zadny stun, root, blind, silence, frost.. proste vubec nic, cim bys mohl prubezne reagovat na sestavu nepritele.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: ze ma nejaka postava aktivni ability nevnimam uplne jako spatne. mozna kdyby jich bylo 5, ale 3 mi jeste prijdou ok, zvlast pokud je treba jedna nebojova. (i kdyz ja sam preferuju pasivni talenty pred aktivnima, protoze jsem linej)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: To me treba jo, proc by mel byt v kazdy hre Malfurion ? :) Doufam ze ho nejak komplet predelaj ma strasne moc generickejch talentu a aktivnich abilit (bezne skoncis se trema) Jinak 53% pred nerfem a 47% po nerfu je slusnej rozdil no, ale porad cokoliv mezi 45 a 55 me prijde v norme.
    A hotslog taky nejde brat uplne vazne je tam jenom urcitej vzorek her.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JANDOS: no, ale neni dulezitejsi winrate nez popularity ? Me treba je celkem jedno jestli je nejakej char ve 3 hrach ze 4 pokud neni OP a cancer (ala valeera v QM)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: Ja mam s Luciem v HL zdaleka nejvyssi winrate ze vsech (72%) a hraju solo s jinejma lamama :) Podle me malej nerf potreboval, ale souhlasim ze nerfnout se mel ten lvl 16 talent a ne ten pasivni heal.
    Samozrejme panacci co sou super dobry v pro play a skoro nahovno v HL existujou (Tassadar, Medivh)

btw Lucio a Malf byli suverenne nejpopularnejsi panacci ve hre protoze to proste byli 2 nejlepsi all round healeri (tohle uz je statistika po nerfu jinak byli oba pres 70%)

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JANDOS: ale speedboost vyuzije opravdu efektivne jen grupa na voice, coz 99% neni - v bezny hre bez takovyhle koordinace speedboost nema takovou pridanou hodnotu jako pises. Ano sem tam nekoho zachranis nebo naopak tymove nekoho dohonite, ale ma to daleko k tomu co muze predvest sehrany tym na HGC, tudiz ta heal slozka toho charu je potom dulezita ... pokud mu vemes heal a pritom speedboost nevyuzijes pak je ten char slaby ... neni to jednoduche, ale ze jde nerfovat "pro play" a soucasne posilovat "low play" uz ukazali treba driv u muradina, ktery mel v highrank vyhru 65 a v lowranku 40%
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Lucio se hral tak v 80% pro her. Mluvim teda pred timhle nerfem. Ale casto se tam hrajou 2 supporti treba Lucio plus Auriel, Reghar plus Kharazim apod. Ten speed boost je obzvlast super s malo mobilnima panackama jako Arthas.
    Nejhorsi sou ty Luciove v HL co porad zustavaj v tom healu co skoro nehealuje jak pise TRAZE :) Dobrej Lucio healuje Eckem kdyz je treba a jinak ses vetsinu casu ve speed modu.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: fakt se to projevovalo nejak vyznamne? ja ted nekoukal na zadny turnaje a hral sporadicky, takze nevim.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: Erm speed boost je jedna z nejsilnejsich veci ve hre.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    LEDOFREDO: je hodne bidny. ten charakter rozhodne neni OP. krome healovani nemuze delat vubec nic. zadny dmg, zadny clearwave, zadne support talenty. jen lita za ostatnima a pasivne je healuje. tezka nuda. nerf zaslouzil jen ten talent na 16, co healoval +3% HP. jinak ho ted prehealuje temer kdokoliv s tim ze lucio nema nic navic. celkovy winrate na hotslogs mluvi za vse.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    RMUTT: imo nezaslouzil timhle zpusobem. Prakticky vsichni se od uvedeni shoduji na tom ze ma veliky powerspike na 16ce s rejuvenescenciou, nebo jak se to jmenuje a ta je stale netknuta, misto toho nerfli celej heal output, krome tohohle talentu, takze do 16ky je ted lucio celkem bidnej
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    To je dobry vedet. Tam je dobra třeba i s Ragem ta vlna zrovna, spolu s molten core to taky sklidis všecko. Nebo když mas tu dvojitou, to je fakt sranda, to splachnes jako sracky v hajzlu...:)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Na Braxisu kdyz si vezmete za DVu ten vylepsenej self-dfestruct tak se tim da zabit v podstate celej zerg wave :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    LEDOFREDO: Lucio is ho docela zasloužil ne? Přijde mi oproti ostatním healerům strašně nadupanej. Právě před timhle taky od Ovewatch utíkám, že tam je v 90% případů sestava Lucio, Rein a pak někdo další. Tim se ta variabilita strašně zabíjí. Takže osobně vítám, že ho trochu srazej. I když pro mě jako začátečníka je samozřejmě super hrát za OP charakter, mám pak aspoň trochu šanci :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    koukam na hotslogs ze nerfhammer uderil docela silne

zuljin -4% WR
    lili -4% WR
    lucio -5,5%
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Musim říct, že z pohledu novýho hráče blo to omezení map super tah. Jen co se člověk rozkouká a "zabydlí" najednou dostane další nášup super věcí. Atomovky, rubání andělů atd... už jsem neodolal a nasypal do hry prvních 10 euro. Nějak mě to sedí mnohem víc než Overwatch.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tuto sezonu jsem jeste ranked nehral. TL placement resim vzdycky na konci sezony pugem. ani ted nevim, kolik mi zbyva casu, protoze hraju vecne QM kvuli loot chestam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam