• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    GIRK
    GIRK --- ---
    WOTAR: jo, dal bych :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WOTAR: Uz jo, sem nejak netusil kdo je Tatras tak sem to ignoroval
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nechce se někomu teďko na Nexus Challenge ? Na Discordu je mrtvo a Jandos si mě furt nepřidal na battlenetu, vždycky jsem viděl na Discordu, že je v HoTS a řikal jsem si, proč ho nevidim v battlenetu:-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRAZE: Už jednou udělali hard reset myslim, tak by mohli znova. Neřikám, že jsem nějak dobrej, ale snažim se a z pralesní ligy se těžko vyhrabat, pač je to prakticky RNG a teď jak jsou nový hráči tak je to ještě horší. V podstatě teď většinou udělám placementy a teď leveluju v QM, kde se aspoň tolik nevztekám. Možná v teamleague se dá lépe vystoupat, když má člověk sehranou partu
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOTAR: placement hry bohuzel nemaji vubec na nic vliv. nechapu k cemu tam jsou
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Koukám na Facebooku do HoTS skupiny a týpka to rozřadilo po placement matches do diamondu, přestože to rok nehrál a netuší, podle jeho slov, co dělá... To taky mohli resetovat pro všechny když už, já ikdyž mám placementy výborný, stejně skončim v silveru ať dělám co dělám
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Ten tier list moc vazne neberte. Je to taky o tom, co se Grubbymu dobre hraje, coz je ale u kazdyho hrace jiny a Samuro muze byt proste dobrej, i kdyz je na chvostu tierlistu.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WOTAR: Lili ma akorat poslednich nekolik tydnu chybne obrazek TLV, jinak tam je. A driv mam pocit ze ho snad i mela spravne...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Btw zdá se mi to, nebo tam chybí třeba Lili ? Každopádně list zajímavej, některý z těch top herů se asi začnu trochu učit, Greymana a Nazeboo už mám v merku delší dobu:)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WOTAR: Ten list je kompromis mezi low ranked a high rankem. Treba v low ranku je Medivh totalne nahovno s nejakym 35% winratem a v pro hrach se hraje bezne.
    Tak udelal nejakej kompromis pro vsechny ranky, aby nemusel udrzovat 2 tier listy
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Docela mě ty jeho tiery překvapily, např. že Guldan je ve first pick nebo Samuro je v not optimal, na té vyšší úrovni to fakt asi bude "jiná hra":-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: No ja si za sebe myslim ze Lucio je porad v pohode hratelnej a porad je to lepsi Brightwing :) Svet nehori. Mimochodem ted koukam ze v Grubbyho Tierlistu uz se postupne propadl do Tier 2 :)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    no a koukam, ze lucio prestava byt instatni ban i na jeho nejsilnejsich mapach Battlefield of Eternity a Infernal Shrines, takze nerf se ocividne "povedl" :D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    JANDOS: malfa mame v kazde hre, protoze je neskutecne variabilni. uz se mi parkrat stalo, ze jsem s nim mel nejvyssi hero dmg ze hry, kdyz byla potreba. s tim mnozstvim aktivnich talentu co ma, muzes couterovat temer kohokoliv.

    kdezto lucio schytal snizeni healovani o tretinu a treba malfurion ho na vetsine map vklidu prehealuje jen se svou jednou basic abilitou. stejne jako skoro snad kazdy healer. a oproti ostatnim nema zadny stun, root, blind, silence, frost.. proste vubec nic, cim bys mohl prubezne reagovat na sestavu nepritele.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: ze ma nejaka postava aktivni ability nevnimam uplne jako spatne. mozna kdyby jich bylo 5, ale 3 mi jeste prijdou ok, zvlast pokud je treba jedna nebojova. (i kdyz ja sam preferuju pasivni talenty pred aktivnima, protoze jsem linej)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: To me treba jo, proc by mel byt v kazdy hre Malfurion ? :) Doufam ze ho nejak komplet predelaj ma strasne moc generickejch talentu a aktivnich abilit (bezne skoncis se trema) Jinak 53% pred nerfem a 47% po nerfu je slusnej rozdil no, ale porad cokoliv mezi 45 a 55 me prijde v norme.
    A hotslog taky nejde brat uplne vazne je tam jenom urcitej vzorek her.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JANDOS: no, ale neni dulezitejsi winrate nez popularity ? Me treba je celkem jedno jestli je nejakej char ve 3 hrach ze 4 pokud neni OP a cancer (ala valeera v QM)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: Ja mam s Luciem v HL zdaleka nejvyssi winrate ze vsech (72%) a hraju solo s jinejma lamama :) Podle me malej nerf potreboval, ale souhlasim ze nerfnout se mel ten lvl 16 talent a ne ten pasivni heal.
    Samozrejme panacci co sou super dobry v pro play a skoro nahovno v HL existujou (Tassadar, Medivh)

    btw Lucio a Malf byli suverenne nejpopularnejsi panacci ve hre protoze to proste byli 2 nejlepsi all round healeri (tohle uz je statistika po nerfu jinak byli oba pres 70%)


    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JANDOS: ale speedboost vyuzije opravdu efektivne jen grupa na voice, coz 99% neni - v bezny hre bez takovyhle koordinace speedboost nema takovou pridanou hodnotu jako pises. Ano sem tam nekoho zachranis nebo naopak tymove nekoho dohonite, ale ma to daleko k tomu co muze predvest sehrany tym na HGC, tudiz ta heal slozka toho charu je potom dulezita ... pokud mu vemes heal a pritom speedboost nevyuzijes pak je ten char slaby ... neni to jednoduche, ale ze jde nerfovat "pro play" a soucasne posilovat "low play" uz ukazali treba driv u muradina, ktery mel v highrank vyhru 65 a v lowranku 40%
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Lucio se hral tak v 80% pro her. Mluvim teda pred timhle nerfem. Ale casto se tam hrajou 2 supporti treba Lucio plus Auriel, Reghar plus Kharazim apod. Ten speed boost je obzvlast super s malo mobilnima panackama jako Arthas.
    Nejhorsi sou ty Luciove v HL co porad zustavaj v tom healu co skoro nehealuje jak pise TRAZE :) Dobrej Lucio healuje Eckem kdyz je treba a jinak ses vetsinu casu ve speed modu.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: fakt se to projevovalo nejak vyznamne? ja ted nekoukal na zadny turnaje a hral sporadicky, takze nevim.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: Erm speed boost je jedna z nejsilnejsich veci ve hre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam