• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMFuji X aneb cihly nechávame doma
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    LAUNCHER: Testuje kolega, ja si jen hral v hospode.

Hledacek bomba, je to velky, dotykovej displej ok, ergonomie..nevim napoprvy mi to moc nesedelo, ale to bude o case, AF nemuzu zatim hodnotit, nemel jsem X-T2 na srovnani.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HUGGI: Tak jak pane? :-) Koukam na IG ze uz ji mas na vyzkouseni :-)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Tento tyden by se u nas mela objevit X-H1, kdyz si s ni stihnu pohrat tak dam info..

V.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FUZZSTORTION: Poprosil bych drzeti se tradice a rikat tomu "Texas X-Pro" (odvozeno z rceni: "Everything is Bigger in Texas"). Drive se takto stredoformatovym dalkomerum rady Fuji GSW rikalo "Texas Leica" :-)

Fuji GSW690III Professional – The Texas Leica – Photo Thinking
    http://photothinking.com/29161011fuji-gsw690iii-professional-the-texas-leica/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Kolega mi rikal, ze si pujcil z meho stolu fotak, zatimco jsem byl pryc. Hral si s nim, ale fakt neprisel na to, jak s tim zoomovat.

Na fotaku byl nasazeny 14/2.8 a toceni s aperture ring mu s tim zoomovanim nepomahalo :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    X-H1: Mindy Tan x Reportage "Forbidden Tattoos" -Proud of- / FUJIFILM
    http://www.youtube.com/watch?v=chkZQjcu3AY
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Zacal jsem pouzivat kombinaci iridient x-transformer + lightroom a pozoruju ze nahledy v develop modulu lightroomu maji v mnoha pripadech dost mizernou kvalitu - vyrazne nizsi nez ma nasledne vyexportovany jpeg (viz obr - vlevo LR, vpravo exportovany jpeg). Setkali jste se s tim nekdo? Nejaky tip co s tim? Zkousel jsem nastavit maximalni velikost a kvalitu preview v catalog settings, ale nepomohlo to...

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FUZZSTORTION: Bez zavitu na spousti :.-(
    MIMA_A
    MIMA_A --- ---
    Fujifilm X-T3 Will NOT Have In Body Image Stabilization (IBIS) - Fuji Rumors
    https://www.fujirumors.com/fujifilm-x-t3-will-not-body-image-stabilization-ibis/
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Cca za mesic budu prodavat x-t10, ktera je jeste rok v zaruce, kdyby mel nekdo zajem.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    BERNIE: objednal jsem na zkoušku 2 Patony, ale origoš chci ještě taky. Uvidíme jak budou sloužit.
    BERNIE
    BERNIE --- ---
    UNREALONE: akumulatory originalni a patony, ta nejvyssi rada. Nabijceky mam dve neorigos, USB a obe funguji skvele, spolu s powerbankou.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    HUGGI: Po dvou dnech fotky z koncertu jiz nikoho nezajimaji;)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    FUZZSTORTION: No ja to myslel tak ze bych nechtel z jednoho koncertu probirat vic jak 300fotek dejme tomu(pokud jde o velkou akci)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    FUZZSTORTION: To bych uplne nechtel takovy data probirat z kazdy akce, pokud jsem to pochopil tak jich fotis hodne.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    To zní celkem optimisticky. Uvidíme. Dík za info :-)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    UNREALONE: mam 1 original a 3 patona, ale vetsinou mi staci tak 2 baterky.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    UNREALONE: hrozne zalezi natom jak fotak pouzivas. jestli fotis jednu fotku nebo serie, jestli fotak vypinas hned po vyfoceni nebo ho nechvas zapunty treba jeste x minut. Kdyz jsem byl v rumunsku tak jsem myslim udelal cca 500 fotek na baterku jestli si dobre pamatuju. Mel jsem nasstaveny jenom hledacek, ktery se rozsvitil jen pomoci ocniho senzoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam