• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    tak už máme hotové tři imperiálce. Slavného agenta co bydlí v maringotce, milionářku co nemá práci a vyděděného dědice klanu, co skončil na ulici :P už jen Dája a můžeme to spustit :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, na dohrání té poslední hry potřebuji hlavně tebe a štěňáka a pokud možno osobně a dát nějakou sólo retro hru má smysl už jen u tebe a hráčů, co se ještě nezapojili. Ti na mě kdyžtak číslo mají, tak kdyby chtěli, zavolají, žejo.
    PS: Retro hra je hra jež se odehrává třeba i několik let před událostmi hlavní kampaně a slouží hlavně pro osvětlení minulosti postav a jejich lepší vykreslení a pro zábavu. Proto není ohodnocena zkušenostními body, maximálně nějakou latentní dovedností navíc, pokud to vyloženě vyplyne ze hry a hráč si jí zaslouží. Jak vyplývá z její podstaty, postavy mají vysoce nadprůměrnou jistotu takovou misi přežít (viď Kojote? ;) ), hra ovlivní hlavně jejich znalosti světa a budoucí známé v něm a jejich podstatu.
    Několik takových her jsme již odehráli, a funguje to.
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: út, st nezvládám, sobotu leda místo pátku - a ten už jsem slíbila.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    jsem teď nebyl tak nějak online, sorry. A ve čtvrtek a pátek makám, takže s tím pátkem cajk. Ale zejtra večer jedu do Phy a mám celej den volno a volno mám i ve středu a v sobotu (jen jsem do pátku bez grešle). Někdo zájem o hru?
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: ok ;-)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DAEMONA:
    Já vím. Nějak se s tím poperem :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: pořád u tebe nemám postavu!
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    fajn fajn, tak pokud se nikdo další neozve, něco vymyslím :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: možná jo
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    No to je teda zajmu o mutanty! Styďte se! :) Kdo by měl čas příští pátek 15.8.? Mám volný den na nějakou akcičku :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    okej, kdy plánuješ další pokračování s touto bandičkou? Docela bych Wilhelma zase oprášil :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    To je vo hviezdach... Ale jestli se nic nezmění (což doufám že ano) budou volné pravidelně pondělky, semotamo jinej den. Jinak příští týden mám furt jen Konírnu, takže pondělek a sobota sou volný. A tohle pondělí už proběhla jedna hra.
    GM: Šotek
    Hráči: Dája, Kojot, Gruževský v nepčítomnosti.
    Postavy: Cece(asistentka a atašé prince Vilhelma), Tanaka jr (syn samuraje a leníka oblasti přilehlé k Fukidu), Francois Rabelais (Gruževského toulavá frankofoní Hvězda) - za toho sem hrál já, bo David nakonec nemoh, ale už jsem s ním tak nějak počítal.
    Děj: Až co (a jestli) ti poví asistentka sama, Vilíku! ;)
    Časové zařazení: Cca dva týdny během doby, kdy se, už v docích, Vilhelm stále ještě hrabal v té poškozené kosmické lodi, kterou přicestoval na Merkur.
    (jo, skáču po časové linii poněkud neuspořádaně, já vim. Řikej mi mistře Tarantinino!)
    Výsledek: Jak se chystá Vilhelm na tu výpravu, tak díky tomuhle právě ví kam.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Pěkně to tu hlídáš, ty náš chaosáku :)

Tak kdy má kdo čas na nějakou tu mutantní seanci? :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Czech Warzone Forum • Obsah
    http://www.czechwarzone.cz/forum/index.php
    Tadyto fórum sdružuje největší hráčskou skupinu 3. edice Warzone (UWZ) a tak je nejlepší se pídit po všem ohledně Warzone v Čechii tam. Tady to je komunikační kanál naší malé komunity hráčů Mutant Chronicles RPG, takže věci o WZ jsou tu tak trochu OT.
    A Wrykolakase rovnou ujistím, že přečíst si znovu pravidla je k věci, ale pozor, momentálně už hrajeme podle úprav, na kterých jsme se shodli a některé změny oproti origo pravidlům jsou docela podstatné. Nicméně seznam všech úprav je k nalezení na výše uvedeném fóru v souborech v této místnosti:
    Czech Warzone Forum • Zobrazit téma - Platný FAQ
    http://www.czechwarzone.cz/forum/viewtopic.php?f=34&t=540
    Pravidla samotná (pouze anglická verze v PDF) jsou ke stažení tady:
    Doomtrooper
    http://www.webring.org/...ng=doomtrooper;id=2;url=http%3A%2F%2Fwww.mutantpedia.com%2Feng%2Findex.htm
    jako Ultimate Warzone Rulebook thanks to Chribu & MCIC (112 MB ENG)
    A dost k Warzone v této místnosti prosím. Další buď do pošty na NYXu a nebo někde na Czechwarzone fóru. Díky za pochopení a Kardinál vám žehnej!
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    já hrál dycky za cybertronic... ale už nemam nic, ani jednu figurku.... a abych pravdu řek, pravidla bych si musel taky znova přečíst
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MRTREVOR: Kdo hraje Warzone odtud?? Přišel bych mrknout a potom možná i provětral těch pár jednotek Imperiálu, Bauhausu a Capitolu. Ale nic neslibuju, nikdy jsem se nedostal k tomu si to pořádně zahrát.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    aj, naja. Jako pravověrnej pražák dycinky zapomenu, že republika má i jiný čtvrti, než pražský.. :D
    Odkud si? Kdybys měl zájem o Warzone, tu hrajou ještě některý lidi různě po rebpublice. MC fakt nevim, to je řek bych víc taková jako privátní záležitost.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    předpokládam, že jste tu všichni asi z prahy, co?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    KOKRHEL! Nevím, jak to se mnou bude od příštího měsíce, ale zatím počítejme, že volno na hraní mám jen každé pondělí. Vyjímky či změnu budu hlásit.
    (Doufám, že tuhle diskuzi sledují i hráči! :D)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    3.1 Frakce / jazyky - je možné, že se na mnoha místech vyskytují relativně malé uzavřené skupiny, které mezi sebou komunikují buď nějakým jiným starým jazykem, nebo těžko srozumitelnou modifikací některého běžného jazyka, či dokonce jazykem novým či mimozemským (třeba skupinka heretiků by mohla). Běžně se všal setkáte jen s níže sepsanými, v závislosti na sféře vlivu té které mocnosti:

Capitol inc - angličtina

Bauhaus Häuser - dům Richthausen: němčina, dům Bernheim: němčina, dům Romanov: ruština, dům Saglieli: francouzština

Tejkoku Mišima (znaky hledat nebudu!) - hlavní: japonština, dělnický: čínština

Clans of Imperial - angličtina

Cybertronic Investments - vnitřní: francouzština, diplomatický jazyk: angličtina (soudím hlavně podle názvů některých jejich jednotek a tak nějak mi to zapadá)

Bratrstvo - latina, němčina (lokálně samozřejmě místní jazyk)

Kartel - babylón (Fakt je to velebordel, kde se určují pravidla hry - tak trochu jako OSN)

Luna - každé místo na Luně se nachází ve sféře vlivu některé mocnosti a to také určuje hlavní jazyk lokality

Diemansland, Fukido - angličtina (patří silně do sféry vlivu Imperiálu)

Legie - telepatie a asi taky jazyk Mordor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam