• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    jasný jak facka :) kdyžtak konírna to jistí :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak pokud jsem to dobře pochopil, dědic klanu Murdoch (?) skončil u pásu, ale jestli u něho vydržel..? :D
    Nicméně, já teď už zas nemám pravidelnou prac dobu, takže až si vymezim den, dám vědět všem jichž se to týká. Ale vy ostatní, kteří se chcete účastnit imperiální kampaně u Štěněte se s ním koukejte domluvit a na mě se neohlížejte. Já se přidám, až to vyjde. PS: Lucka na NYX moc nekouká, tak ji Honzo popíchni, že ty zas moc nevoláš, jo? :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    tak už máme hotové tři imperiálce. Slavného agenta co bydlí v maringotce, milionářku co nemá práci a vyděděného dědice klanu, co skončil na ulici :P už jen Dája a můžeme to spustit :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, na dohrání té poslední hry potřebuji hlavně tebe a štěňáka a pokud možno osobně a dát nějakou sólo retro hru má smysl už jen u tebe a hráčů, co se ještě nezapojili. Ti na mě kdyžtak číslo mají, tak kdyby chtěli, zavolají, žejo.
    PS: Retro hra je hra jež se odehrává třeba i několik let před událostmi hlavní kampaně a slouží hlavně pro osvětlení minulosti postav a jejich lepší vykreslení a pro zábavu. Proto není ohodnocena zkušenostními body, maximálně nějakou latentní dovedností navíc, pokud to vyloženě vyplyne ze hry a hráč si jí zaslouží. Jak vyplývá z její podstaty, postavy mají vysoce nadprůměrnou jistotu takovou misi přežít (viď Kojote? ;) ), hra ovlivní hlavně jejich znalosti světa a budoucí známé v něm a jejich podstatu.
    Několik takových her jsme již odehráli, a funguje to.
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: út, st nezvládám, sobotu leda místo pátku - a ten už jsem slíbila.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    jsem teď nebyl tak nějak online, sorry. A ve čtvrtek a pátek makám, takže s tím pátkem cajk. Ale zejtra večer jedu do Phy a mám celej den volno a volno mám i ve středu a v sobotu (jen jsem do pátku bez grešle). Někdo zájem o hru?
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: ok ;-)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DAEMONA:
    Já vím. Nějak se s tím poperem :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: pořád u tebe nemám postavu!
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    fajn fajn, tak pokud se nikdo další neozve, něco vymyslím :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: možná jo
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    No to je teda zajmu o mutanty! Styďte se! :) Kdo by měl čas příští pátek 15.8.? Mám volný den na nějakou akcičku :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    okej, kdy plánuješ další pokračování s touto bandičkou? Docela bych Wilhelma zase oprášil :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    To je vo hviezdach... Ale jestli se nic nezmění (což doufám že ano) budou volné pravidelně pondělky, semotamo jinej den. Jinak příští týden mám furt jen Konírnu, takže pondělek a sobota sou volný. A tohle pondělí už proběhla jedna hra.
    GM: Šotek
    Hráči: Dája, Kojot, Gruževský v nepčítomnosti.
    Postavy: Cece(asistentka a atašé prince Vilhelma), Tanaka jr (syn samuraje a leníka oblasti přilehlé k Fukidu), Francois Rabelais (Gruževského toulavá frankofoní Hvězda) - za toho sem hrál já, bo David nakonec nemoh, ale už jsem s ním tak nějak počítal.
    Děj: Až co (a jestli) ti poví asistentka sama, Vilíku! ;)
    Časové zařazení: Cca dva týdny během doby, kdy se, už v docích, Vilhelm stále ještě hrabal v té poškozené kosmické lodi, kterou přicestoval na Merkur.
    (jo, skáču po časové linii poněkud neuspořádaně, já vim. Řikej mi mistře Tarantinino!)
    Výsledek: Jak se chystá Vilhelm na tu výpravu, tak díky tomuhle právě ví kam.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Pěkně to tu hlídáš, ty náš chaosáku :)

Tak kdy má kdo čas na nějakou tu mutantní seanci? :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Czech Warzone Forum • Obsah
    http://www.czechwarzone.cz/forum/index.php
    Tadyto fórum sdružuje největší hráčskou skupinu 3. edice Warzone (UWZ) a tak je nejlepší se pídit po všem ohledně Warzone v Čechii tam. Tady to je komunikační kanál naší malé komunity hráčů Mutant Chronicles RPG, takže věci o WZ jsou tu tak trochu OT.
    A Wrykolakase rovnou ujistím, že přečíst si znovu pravidla je k věci, ale pozor, momentálně už hrajeme podle úprav, na kterých jsme se shodli a některé změny oproti origo pravidlům jsou docela podstatné. Nicméně seznam všech úprav je k nalezení na výše uvedeném fóru v souborech v této místnosti:
    Czech Warzone Forum • Zobrazit téma - Platný FAQ
    http://www.czechwarzone.cz/forum/viewtopic.php?f=34&t=540
    Pravidla samotná (pouze anglická verze v PDF) jsou ke stažení tady:
    Doomtrooper
    http://www.webring.org/...ng=doomtrooper;id=2;url=http%3A%2F%2Fwww.mutantpedia.com%2Feng%2Findex.htm
    jako Ultimate Warzone Rulebook thanks to Chribu & MCIC (112 MB ENG)
    A dost k Warzone v této místnosti prosím. Další buď do pošty na NYXu a nebo někde na Czechwarzone fóru. Díky za pochopení a Kardinál vám žehnej!
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    já hrál dycky za cybertronic... ale už nemam nic, ani jednu figurku.... a abych pravdu řek, pravidla bych si musel taky znova přečíst
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MRTREVOR: Kdo hraje Warzone odtud?? Přišel bych mrknout a potom možná i provětral těch pár jednotek Imperiálu, Bauhausu a Capitolu. Ale nic neslibuju, nikdy jsem se nedostal k tomu si to pořádně zahrát.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    aj, naja. Jako pravověrnej pražák dycinky zapomenu, že republika má i jiný čtvrti, než pražský.. :D
    Odkud si? Kdybys měl zájem o Warzone, tu hrajou ještě některý lidi různě po rebpublice. MC fakt nevim, to je řek bych víc taková jako privátní záležitost.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    předpokládam, že jste tu všichni asi z prahy, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam