• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Jedině až po práci - tedy řekněme od šesté hodiny dál
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Ehm... tak se ukázalo, že toho 21. nemůže ani šídlák... je v práci kvůli Pavoukovi. Tím pádem pro nedostatek hráčů budu vymýšlet nový blízký termín. Pokud jde o mě, tak pátky a neděle jsou ideální. Tzn. navrhuji 19.12. pátek - jak jste na tom vy?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    To je normálně zákon schválnosti toto... no co se dá dělat, tím pádem mástruji 21. já.

Ať žije kolonie 13!
    Ender Spence dostává dva měsíce na tvrdo za zabití spolupracovníka při testování nového alkoholu, který se pokoušel za pomoci několika vědců vypálit z Venušanského "ovoce". Zda je do této kauzy zapojen i John Murdoch, se ukáže až po potřebných vyslýcháních. :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    nojo, jenže se slaví za Prahou a obřad začíná se západem slunce...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A neslaví se náhodou slunovrat večer? :P Já jen, že se bude hrát cca od 10:00 - 18:00
    Pak bych ten slunovrat šel oslavit i s tebou :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: ;-)))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Jinak Davida bych si asi stejně nechal do své linie a se s tou bych s tebou počkal na Dáju. Další se odehraje na jejím panství, a asi bych ji nerad o takovou událost okradl. Kdy se to bude opakovat, že?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak mám problém Houstone. Letos slavíme slunovrat 21., takže má účast je více než nepravděpodobná.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Propo, jak je to s Davidem G.?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Podle mě bude záležet hlavně na složení skupinky. Docela rád bych si konečně znovu oprášil Wilhelma, ale nebráním se ani mastrování. Zatím mám potvrzeného jen Doriana a zarezervovaného Šídláka. Ale u něj není nic jisté :) pak se hlásil i Mortimer, kdyby mu to vyšlo. Dája je pryč a jak to je s Jagyjou, to netuším. McHonzu budu kontaktovat během týdne.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    kdo mástruje?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Rad bych se zucastnil, postavu muzu udelat tuhle nedeli
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Lidičky 21. se kvapem blíží. Mohli by jste mi sem napsat svou účast, kdo má čas a kdo se chce zůčastnit? Kdo ještě nemá postavu, tak je potřeba ji mít před tímto termínem hotovou, ať se pak nezdržujeme před hrou. Tak koukejte reagovat! :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Tento vikend travim v jiznich cechach se svoji rodinou ze severnich cech (jedeme navstivit babicku do nemocnice). Odhadovany navrat cca ve 4 hodiny a to uz asi opravdu nebudu mit naladu se cehokoliv dalsiho ucastnit
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: A tahle neděle s tebou vypadá jak, když už jsi to nadhodil? Těch pár hodin by se dalo na char využít a pak už stačí jen najít volný den na hru samotnou :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Jak jsem rikal, az do konce listopadu jsem zabity. Ale pak uz bych mohl prakticky kdykoliv by bylo treba
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: Pro tebe je teď priorita vytvořit si postavu. Mohl bych se v neděli na pár hodin utrhnout a dát to s tebou dohromady. :) Pak se musíš domluvit s Shotkem na druhém charu pro jeho hry.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Ve skutecnosti myslim, ze tuhle nedeli bych mohl i ja a rozhodne bych to chtel zkusit, pokud bude misto
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Toho 21.12. je nastaveno právě kvůli šídlákovi. Snad mi to vyjde i někdy dřív. Ale třeba McHonza by mohl zítra přes den a rád by si zahrál.
    Dál jsem sehnal dalšího človíčka se zájmem o hru, akorát nemá ještě char. Trochu mě teď v listopadu blokují Hlídky. Domlouvejte se a třeba se taky chytím :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam