• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak ale to je přece něco jiného :) máte postavy vytvořené do hluboké minulosti. A s tím: no bóže... čekáme už skoro rok kvůli nemožnosti pokračování v dané sestavě. To je to, čemu jsme se chtěli vyhnout a hle! Je to tu. Tak geniální postava a je tím zabitá na kdovíjakdlouho :) krátké storky Shotku! Oneshoty - v překladu jeden výstřel :D Teda ty by jsi byl s jedním výstřelem nespokojen. By se ti ani nezahřála knihovna :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    No ty si pak posunul děj událostí v tvé linii do hluboké minulosti! A že teď čekáme na jednoho hráče, no bóže.. :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    škoda, žejsi mi Wilhelma zazdil. Fakt jsem si ho oblíbil... asi tě donutím změnit historii :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Se mnou na novej rok jen problém, že budu klidnej, až budu mít naděláno aspoň na nájem. Začátky roku bejvaj na práci krušný a tak když bude šance vydělat, bude to mít absolutní přednost. A to může bejt třeba z hodiny na hodinu,,
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Ok. Tak to chce se někdy sejít a udělat další chary. Jakože bych to bral taky po imperiálsku a mohli bychom se střídat tak, jak jsme původně plánovali, ju? S tím že Wilhelma necháme pro speciální příležitosti, ju?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: Ale jo utáhnou. Aspoň se budeš moct pustit tvé šílené připravené linie a já si aspoň zahraju , když už ne za Wilhelma :P
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: úterky pro mě špatné. Lepší pátky nedělel :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: Tak často zas nehrajem, aby to utáhlo dva chary, ne?

ERFAROTH: Během hry se daj ty pravidla docela rychle naučit, ale je dobré mít sebou notebook (někam se mi zašantročila i vytisknutá pravidla), kterýžto nevlastním. Jinak můžem se někdy dohodnout a zahrát..
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Klidně první úterý.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak jestli jsou nedělní lednové dny vyhovující, tak už vymýšlejte který datum.

Erfaroth: Kdy by jsi měl po novém roce čas na tvorbu postavy? Teď už mám do konce roku dost foft v práci :(

Mrtrevor: Rozhodl jsem se udělat si s tebou druhý char. Bude to Imperiálec do tvých skupinek :P
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    My jsme hrávali ještě tu verzi, co vyšla česky, s dodatkama - např ona Legenda speciál věnovaná jen Warzone, a pak občas Lost Eden.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WARZONE: Jo, teď nemůžu pěknjch pár figur dohledat, jinak bych byl schopen dát dohromady dvě slušný imperiální armády ve figurkofkách. Stále to ještě pár lidí hraje (já taky, akorát tenhle rok ani jednou sakra.. :( ). Pravidla jsou modifikovaná UWZ - tedy bitvy 3-12 jednotek (cca 10-40 figur) v závislosti na dohodnutém množství bodů.
    MC: Leden u mě snad taky dobrej! :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Tak jsem něco důležitého pročetl, méně důležité kousky prolít, Warzone jsem si načetljiž dávno stejně jako novou edici a rád bych se zapojil. Imperiál je nejlepší, takže za mě dobré :) Co se týče termínů, neděle je za mě nejlepší.

Když tu byl zmíněný Warzone jakože figurkovka, s bráchou jsme to řešili bez figur s dřevěnejma kostičkama a fungovalo to dobře. I do toho bych klidně šel zas :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Leden zatím volný. Když jednu neděli nahodíte, tak si ji zarezervuji
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak koukám, kontroluji, obvolávám a nemůžu nikoho na hraní sehnat... no já tušil, že vánoční hraní asi nebude úplně to ono :) Pokud tedy do zítřka ještě někdo nezareaguje, tak budeme muset hraní odložit. Potřebuji alespoň dva hráče, jinak to moc nepůjde kvůli souhře událostí. Odložení by bylo na leden a je možná každá neděle. Takže pokud máte čas, reagujte, reagujte a reagujte. Nebuďte lamy líné a nenechte se přemlouvat :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Jedině až po práci - tedy řekněme od šesté hodiny dál
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Ehm... tak se ukázalo, že toho 21. nemůže ani šídlák... je v práci kvůli Pavoukovi. Tím pádem pro nedostatek hráčů budu vymýšlet nový blízký termín. Pokud jde o mě, tak pátky a neděle jsou ideální. Tzn. navrhuji 19.12. pátek - jak jste na tom vy?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    To je normálně zákon schválnosti toto... no co se dá dělat, tím pádem mástruji 21. já.

Ať žije kolonie 13!
    Ender Spence dostává dva měsíce na tvrdo za zabití spolupracovníka při testování nového alkoholu, který se pokoušel za pomoci několika vědců vypálit z Venušanského "ovoce". Zda je do této kauzy zapojen i John Murdoch, se ukáže až po potřebných vyslýcháních. :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    nojo, jenže se slaví za Prahou a obřad začíná se západem slunce...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A neslaví se náhodou slunovrat večer? :P Já jen, že se bude hrát cca od 10:00 - 18:00
    Pak bych ten slunovrat šel oslavit i s tebou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam