• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Za mě leda pátek večer, mám to teď dost natřískaný..
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Mas to na poci! Takze predpokladam,ze tou otazkou něco naznacujes, ale mám asi dlouhe vedeni..
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: pátek a sobota je 30+31, tak jak? ;-)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak. Ja mám volno pristi patek a sobotu(29+30),takze jestli si chce nekdo zahrat, dejte vedet co nejdriv. S tim,ze pokud nebude neci postava jiz rozehrana v kolonii 13, neni zadnej problem. Pokud uz je, muzu zkusit neco jednoducheho vymyslet,nebo muzem zahrat retro (expama neohodnocene hrani nejakeho useku historie postav.Vyhodou je,ze predhazena historie dostane konkretni podobu a v dalsich hrach se tehdy ziskane kontakty mohou hodit.) Nekdo zajem?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: No jo, nekuřácké... Mě to, musím říct, netrápí, ale na útercích jsme se shodli jako na dni, kdy máme všici čas.
    Jako náhradní variantu bych bral pondělí, cca 20:45 (do půla mám v Nuslích tréning).

Jinak navrhované herní možnosti se mi líbí, zvěř nevadí. Ovšem s tím, že v neděli 15.2. bychom s Matějem mohli nebýt, vracíme se z mimopražských končin.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Za mne koser, ale pocitam, ze bych se mohl zucastnit spis tak jednou za mesic.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    A jeste jednou k figurkam z Prodosu:jsou asi 2x vetsi nez figurky ze stare Warzone a tedy i nez Warhammer figurky.Navic sou vic 'realisticke',takze naprosto nekompatibilni.Ve velikosti stare WZ se navic da sehnat i vic figurek z jinych her pro nevojaky, tzn daleko daleeko vetsi variabilita.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak zahrát můžem i dřív, ale nevím jak s hráči, kteří už mají svoje postavy zahraný na 13ce. Musím probrat ještě se Štěnětem. Jinak přetáhnu Honzovi na poč všechna pravidla a komunikace bude možná via NYX (skrz mobil).
    + lehké doladění postav ještě se mnou.. mám rád když všechno papírocě sedí, a nemusí se o tom už debatovat při hře :)
    + psi a kočky? Sakra, figurky si přitáhnu až se skříní. Psi a kočky jsou zlo! :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Propo upozorňuji, že u mě doma je riziko setkání se s psi různé velikosti a kočičky :) případní alergici si doneste anestetika :P
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak já to pro leden rozseknu. Nebudu mít času nazbyt, kvůli organizaci stěhování, úprav bytu apod. Od února bude můj byteček na Harfě k dispozici k hraní i s netem. Doporučil bych pro mě nastavit pravidelně jednu neděli každých 14 dní. Ať už budu mastrovat já, nebo Shotek, který se od téhož měsíce stane mým spolubydlícím :) očekávám reakce, případně návrhy.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: proč zrovínka nekuřácké úterý?? :)) ještě uvidím jak na tom tento slavný den budu, ale pokusím se, pokud bude více kladných reakcí.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Za me nedele ok
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Tak v neděli případně můžem zas bez Doriana. Ne, že bych se na něj netěšil, ale zlepšovat doktora budu kdykoliv. Koneckonců, taky už má svoje plány.

A holt to vypadá, že bychom to měli plánovat nějak více dopředu; takže navrhuju úterý 27.1. v Elysiu v 18 hodin, ať se sejdem a domluvíme na nějakém tom termínu (nebo i více)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Promiňte pánové, pořád nemám doma net, tak nějak nemůžu organizovat. Teď už je koukám pozdě... :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    ERFAROTH: Jáý doufám že ne. Protože a jelikož až do teď nebylo žádného vyjádření, tak jsem si na tento víkend našel zábavu v severníách čechách
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    a teda na WZ mi to tohle utery asi nevyjde, takže až 10.2.akorat by to chtělo nejak posunout nebo vymyslet aby si kuba nemusel brat dovolenou...takže začít později hrát do pozdeji nebo pribeh upravit by se mohl pripojit pozdeji za chodu
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    VLADDRACUL: to mam pocit že se mi nejaky SW plaste doma valej a nektery snad nemaji ani tu kožešinu...zkouknu..ale teda zrovna vyrobit ze stuffy plášt je asi to nejjednoduší..to i umím :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Váení, vypadá to nějak s hraním tuhle neděli? Já jestli si tam mám něco organizovat...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    MRTREVOR: Pláště mají třeba Space Wolves z WH40. Jen jim odřezat kožešiny
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    A pro základnu 13 bych moh něco pučit od Davida. Už dlouho nehrál a má docela dost Bauhausanů..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam