• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: Takže jsi to nebyl ty, kdo vyhodil z okna nemocnice na heliport tu lahvičku se zelenožlutou fosforeskující barvou? Někteří Bauhausani by byli ochotni přísahat, že to určitě byl ten imperiální chemik! :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: S tím nemá Dunn nic společnýho. Přemýšlí nad chemií, to ano, ale že by testoval hořlaviny na heliportu? To ne.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: úterky, pátky, neděle jsou k dispozici. Hlídky nás přece nezastaví! :P

A tedy neříkal bych "propuštění" :P Nesmíš zapomínat, že po vašem posledním návratu na K13 jste objevili poměrně velkou díru v heliportu :) Aby jste neskončili v díře :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    škoda. tak ale mám dojem, že má štěňák volné i jiné dny. takže se s ním koukej domluvit, už slibuje brzké propuštění z "Grundlage dreizehn"! :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já se obávám, že dnes to už nedávám. A ty další neděle na tom budou podobně, protože Hlídky.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Někdo neděle? Mutanti?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Pokud vím, tak nemusíš. Ale ještě jsem nic takového nezakládal, a nevím, zda v současné situaci stihnu něco nastudovat a stvořit. Jestli, tak příští týden.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    zasvěť - a nemusím mít u google účet, že ne? :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Google kalendář..
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tak asi určitě! :D
    Jinak co nějaká další hra? přemejšlim, jak tu zařídit nějakou aplikaci, která by ukazovala, kdy kdo má čas a plivala by tak na nás vhodné termíny :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Takže na nejlepší vztahy má nakonec nejlepší vyhlídky chudák doktor..
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Ale národní hrdina ještě K13 nijak nepoškodil a nikomu tam neublížil... a rod Paladin je asi jeden z mála, se kterými se dá jednat (i když Jasná koruna. kterou nosí na hlavě lady Paladine, je původně kurfiřtská dědičná koruna rodu Richthausen. Ale vzhledem k tomu, že na změně majitele se převýznamně podíleli murdošští Zlatí lvi, máme i tady v týmu dalšího kandidáta na nenávist, který se nejmenuje Ender .. :p
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    MRTREVOR: Ano a ted ho mame dost na to, abych na K13 udelal nejaky rozumny vstup. Ale nepocitejte s tim, ze si za to K13ku koupime :) Kdyz budeme mit hodne velke stesti, tak si ziskame trochu lepsi pozici (i kdyz asi ne - ja jsem Fieldhausen a narodni hrdina je chodici katastrofa... ;))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    mimochodem možná náckové žerou i týrá-mísu, ale hlavně žerou mér-ci-pén! ;)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Inu vzali... pokud by byli přesvědčeni, že se objeví Darknessssss ;) To by ale opět odpovídalo Endrovu názoru, že K13 je trestanecká kolonie :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    No to je právě otázka: vzali by tam mezi sebe divocha, barbara a žoldáka? Navíc si ani nedovedu představit, co by tím sledovali starší. když tak proberem v poště, nebo osobně, což?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak nějak si nedokážu představit, co by tam mezi těma náckama co žerou "týrá-mísu" dělal... :P ale počítám, že by to stejně probíhalo podobně :) nakonec bych skončil v džungli a kopal ještěry :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    :D HE!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Že by ho poslali do kolonie 13? o/O Chudák.. :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Ehm... v neděli bych teoreticky mohl, pokud se nevyskytne něco jiného :)
    Ale tak jsem si říkal, že by mohl mastrovat Shotek a seznámit vás s Harrisnem Blowdem. Myslím, že by jste se pobavili dokud neumře :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam